לכולם.. מכל הלב!!!!!!

לכולם.. מכל הלב!!!!!!

אוףףףףףףף.. כמה דברים יש לי לומר. נקווה שזה יגיע אליכם.. מקווה שאצליח בהם.. נתחיל בדויד.. חייבת להתחיל בו, כי הוא הראשון שראיתי ודיברתי מכולם.. יודעת שקשה לך.. לא הבנתי אם מה שאתה רוצה זה חוג מצומצם.. יודעת שכבר אני לא יודעת באיזו קבוצה אני. "חדשים" או ישנים" מה זה "וותיקים"? אלו שבאו לפני שבועיים שלוש? כל מה שאנחנו רוצים זו אהבה.. ועם כל חבר חדש היא רק גודלת. יש פה חום אדיר, ואהבה. וחברות, וקבלה. וכל חבר חדש תורם לאהבה הזו. נכון.. הפורום גדל.. והקבוצה שאולי הייתה פעם גדלה. היא בשום אופן לא תתחלף. אלא תגדל ותפרח. כל מי שקצת עזב את הפורום, שיחזור. אז דרוש לפעמים לעבור לדפים קודמים. מה שנקבל הרבה יותר חשוב, משמעותי, ומדהים ממה שניתן. אני לא יכולה להחליט בשבילכם. רק בשבילי. אני מוכנה עכשיו לומר שאקרא כל הודעה ואגיב אם לא אוכל להרחיב, רק "שקראתי". זה מה שאתם רוצים? למה אתם חושבים שאם לא מגיבים, לא קראנו. ואין יחס. לי אישית יש הרבה יחס. גם אם לא עונה על כל הודעה. אתם גורמים לחשוב.. וכשאני חושבת זה היחס הכי משמעותי בשבילי. אתם גורמים לי לחייך. ולהנות. לפעמים קצת לכעוס.. אבל האהבה כאן מחפה. כולםםםםםם. רוצה לדעת, להבין, ולאהוב את כולםםםםםםםם. רוצה לדעת יותר על מי שנחשב אצלכם וותיקים, מי שנחשב אצלכם חדשים.. רוצה לראות אתכם.. את תוככם. מדהים.. פוחדת שזה לא יגיע לכל אחד ואחת שנכנסו לפורום הזה במטרה של להרגיש טוב. פוחדת שתחשבו שמה שכתבתי לא שווה, ולא תנסו לפחות לחזור ולראות ולהיות. כן, נגיב יותר. נאהב יותר. .. לפעמים קשה להגיב.. לפעמים מרגישים רע.. ורוצים לומר כל כך הרבה.. מהי חברות.. אומרים שחלק מחברות היא לדעת לעודד את החבר כאשר אתה מרגיש רע.. אני רוצה אתכם כחברים שלי. בלי אף אחד בצד. רוצה אותי כחברה שלכם. תנו הזדמנות. הפורום ההולך וגדל אחרי ההסתגלות רק יגרום לכם לא להתנתק. קשיי התבגרות יש בכל מקום. בואו נתגבר ונתבגר ביחד.. בבקשה.. בואו ביום שבת. כולם. כולם. כולם. כל מי שקצת עזב. כל מי שרק בא. כולם. נראה שאנחנו אוהבים, ויכולים. כשמנסים לתמוך באנשים אנחנו צועקים אליהם.. אל תוותרו!!!! תהיו אתם!!! יודעת ממזמן שכל קושי שלי בחיים רק לימד אותי.. תנו למה שקורה כאן ללמד אתכם.. על אהבה. על חברות. אל תוותרו!!! תנו לנו. תנו לי. תנו יותר מכל לכם. הנה הפחד מגיע.. אבל אני לא אוותר! ואיכשהו. אני אשיג את כל הטלפונים. כדי להתקשר ולהזמין אתכם אישית לחברות שנוצרת כאן. לאהבה. בואווווווווו בבקשה.. אתם יודעים בליבכם שלא תפסידו. אל תעזבו . לא חדש. לא וותיק. כולנו רוצים להרגיש טוב! כולנו רוצים את החברות הזו. ויודעת שככל שנגדל, ונתפתח, תאהבו יותר ולא תרגישו לבד. כולנו חייבים להצטרף!!! חייבים!! בן!!!! בקשר לטלפונים.. אני ממליצה על אימיילים שיכללו טלפונים. לכולם. אני מציעה שנתחיל להתקשר יותר. שנתחיל להשתמש בצאט יותר <ומרג.. מבטיחה לתת לך דיווח שוטף>.. בואו.. כולם........ ליום שבת הזה. וזה שאחרי. וזה שאחרי. תיצרו קשרים. אולי אפילו נלך לאיזה טיול פורום. בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אל תוותרו!!!! אני לא יכולה להבטיח. כי אנשים לעיתים חושבים שהבטחות ניתנות להפרה. אז אני אומרת שאני ארגיש ואחשוב על כל הודעה. גם אם זה בוקר טוב. כולם מרגישים. כולנו ביחד.. אל תוותרו!!! הפורום הזה כל כך חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואו ניתן כמה שאפשר.. יודעת שנקבל הרבה יותר שלכם, אוהבת, שני

מעגלים

New member
שני הקיפודה הכי מקסימה בים ../images/Emo24.gif

את בטח לא תאמיני לי אבל אני יושב מול המסך קורא את ההודעה שלך ומרגיש (ואפילו רואה במו עיניי) גלים של אהבה יוצאים ממנה ...ונכנסים לי ישר ללב..בחיי אני מרגיש שהלב שלי מתחמם...
על אמת... את הקיפודה הכי מקסימה שפגשתי (הקוצים שלך כ"כ רכים ונעימים ...זה בגלל המים?)
משה

deep ocean

New member
כן! כן! כן! כן!!

הללויה!!!!!! אני אשתה לכבוד זה!!! שני כתבת דברים מאד יפים והעברת את המסר שחשבתי עליו תודה. תודה לך!

זהרי

New member
זעקת האהבה

מגרונך יוצאת וכל כולי שומע שאת זועקת ורוצה לומר לך שני יקרה שאת היחידה שזועקת ..אהבה... זהרי

ג.

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo20.gif

שני קטעים מספרון ההנחיות של בודהא/ג´ק קורנפילד: "בסופו של דבר הדברים האלה הם החשובים ביותר: עד כמה היטבתם לאהוב; עדכמה חייתם את חייכם בשלמותם; עד כמה השכלתם ללמוד להניח לדברים ולהשתחרר מהם." [ואני חושבת שאת כבר מיטיבה!!!] "את ההגנה המוצלחת ביותר מעניק לב אוהב. בהגינכם על עצמכם אתם מגינים על אחרים. בהגינכם על אחרים אתם מגינים על עצמכם." [תודה על ההגנה........
]

למעלה