לכולם.. לשגיא גם.
טוב.. לא חשבתי שכולם ככה יתעצבנו, ולא.. לא התכוונתי להראות שאני בקשרים עם עברי.. אני לא מתלהבת מהקטע הזה בכלל והקטע הוא שידיד שלי ואני מתים עליו יחד והוא חבר טוב שלו! שוב כמו שציין שגיא אני בת 21.. יותר נכון בת 22.. אם היית קורא את ההודעה היית יודע..
ואני קצת יותר גדולה מרובכם.. ואני עדיין מדברת איתכם בכיף כי יש פה אחלה אנשים.. וכולם בד"F מאוד מאוד נחמדים. לגבי הקטע של מנהל.. חשבתי שיראו קצת יותר את שגיא.. הוא מפציע מידי פעם ועושה קולות של מנהל ואח"כ לא שומעים ממנו בכלל. שגיא אתה נכנס בכלל לפה? ואני לא שואלת בצורה מגעילה אלא בקט של אם אין לך זמן תן למישהו אחר..(ולא אני לא מתכוונת לי. למרות שחשבתי על זה וזה יכול להיות רעיון נחמד אבל אתה אמרת שלא אז אני מכבדת את אמירתך. כרגע אתה המנהל...!) יופי, אני מקווה שהרגעתי אותכם, תומר חמוד אין צורך להתעצבן לחינם.. לא התכוונתי לפגוע לא בך ולא בשגיא. אני פוגעת רק באנשים מעצבנים, ולא אתה ולא שגיא לא מעצבנים אותי. שיהיה בחברות ובשלום!!! אני.
טוב.. לא חשבתי שכולם ככה יתעצבנו, ולא.. לא התכוונתי להראות שאני בקשרים עם עברי.. אני לא מתלהבת מהקטע הזה בכלל והקטע הוא שידיד שלי ואני מתים עליו יחד והוא חבר טוב שלו! שוב כמו שציין שגיא אני בת 21.. יותר נכון בת 22.. אם היית קורא את ההודעה היית יודע..