לכולם.. לשגיא גם.

21להי

New member
לכולם.. לשגיא גם.

טוב.. לא חשבתי שכולם ככה יתעצבנו, ולא.. לא התכוונתי להראות שאני בקשרים עם עברי.. אני לא מתלהבת מהקטע הזה בכלל והקטע הוא שידיד שלי ואני מתים עליו יחד והוא חבר טוב שלו! שוב כמו שציין שגיא אני בת 21.. יותר נכון בת 22.. אם היית קורא את ההודעה היית יודע..:) ואני קצת יותר גדולה מרובכם.. ואני עדיין מדברת איתכם בכיף כי יש פה אחלה אנשים.. וכולם בד"F מאוד מאוד נחמדים. לגבי הקטע של מנהל.. חשבתי שיראו קצת יותר את שגיא.. הוא מפציע מידי פעם ועושה קולות של מנהל ואח"כ לא שומעים ממנו בכלל. שגיא אתה נכנס בכלל לפה? ואני לא שואלת בצורה מגעילה אלא בקט של אם אין לך זמן תן למישהו אחר..(ולא אני לא מתכוונת לי. למרות שחשבתי על זה וזה יכול להיות רעיון נחמד אבל אתה אמרת שלא אז אני מכבדת את אמירתך. כרגע אתה המנהל...!) יופי, אני מקווה שהרגעתי אותכם, תומר חמוד אין צורך להתעצבן לחינם.. לא התכוונתי לפגוע לא בך ולא בשגיא. אני פוגעת רק באנשים מעצבנים, ולא אתה ולא שגיא לא מעצבנים אותי. שיהיה בחברות ובשלום!!! אני.

אוקיי כמה דברים וסוגרים את הנושא

1. התשובה שעניתי אומנם היתה מיועדת אליך אבל היא נועדה להבהיר את מה שאני מנסה לומר לאנשים פה כבר הרבה זמן 2. את אומנם בת 22 ונכון את מבוגרת מרובינו (אני בן 20 ויש פה 2 בני 21 ועוד את מורי שהיא בת 22...) אבל אני לא רואה העניין הגיל משהו שווה איזכור (אחד החברים היותר טובים שלי הוא בן 15!!!!) 3. אמרתי את זה בערך 4732890571057502375980134 פעמים עד כה אבל אני מוכן לחזור על זה עוד פעם אחת לפני שאני יוצא מדעתי , די לשאול אם שגיא נכנס לפה בכלל !! שגיא נמצא פה המון וקורא כל מה שנכתב פה והוא בהחלט פעיל מאחורי הקלעים פה! אני נורא לא אוהב לשמוע את הביקורת ואני לא אומר את זה מתוך עצבים אלא להסביר לך ... ועכשיו סגרנו את הנושא ואני באמת שלא רוצה לשמוע את הנושא הזה עוד בימים הקרובים!!! בתקווה לשקט שר ההסברה של שגיא
תומר

חלילה לא שכחתי אותך

פשוט לא זכרתי בת כמה את (כבר מזמן אמרתי לך שאני סנילי והזכרון שלי הוא לא משהו בכלל אני יודע שאת 20+ אבל גיל מדוייק לא זכר
- התנצלות כנה
)

Starve Look

New member
אם אפשר רק להגיד משהו...

טוב, אני רק קוראת פסיבית פה, אבל רק רציתי להגיד לך שגיא, שממש אין לך ממה להתעצבן ממה שלהי כותבת. אני בטוחה שאתה קורא את ההודעות בפורום. אני בטוחה שחלק נכבד מההודעות לא ראויות להתייחסות. אבל אתה לקחת על עצמך את ניהול הפורום, משמע אתה לקחת את האחריות של לשרשר, למחוק, להיות פעיל בפורום ת-מ-י-ד ושאנשים ידעו את זה (!) ולטפל בתלונות של אנשים. אתה לא יכול להתסובב ולהאשים את כותבי הפורום בכך שהוא נראה ככה. יש שטויות? למחוק! זה לא משנה כמה עבודה זו. כל פעם שיש תלונה- האשם הוא אתה. אני לא סתם אומרת את זה כי אני ממורמרת, אלא בגלל שגם אני מנהלת פורום (לא פה, ותאמין לי- הוא לפעמים מלא בבעיות מסוג זה) ואני יודעת מה שאני צריכה לעשות. אני יודעת שברגע שיש תלונה מסוימת- אני מטפלת בזה. ואני אשמה אם זה נשאר ככה. את כל האשמה על הקוראים להטיל אך ורק עליי, כי אני לא מסוגלת להשתלט על הפורום. אם אתה לא כותב בפורום והקוראים מתלוננים על זה, תתחיל לכתוב! תגיב על שטויות, זה גם אפשרי אתה יודע. אי אפשר להאשים את כולם כשהאשם הוא אתה. אני לא אומרת שכולם פה צדיקים, אבל תראה מה קורה פה- יומיים שלמים של רק תלונות על הניהול! תשיג עוד מנהל! לא בגלל שאין לך זמן או בגלל שאתה לא משקיע- פשוט כי צריך עוד נקודת מבט ניהולית בפורום הזה. חייבים נוכחות של מנהל פה. תקדם את מייקל או תמנה את אחד הקבועים פה למנהל/ת- לא משנה. פשוט תעשה משהו כי בקצב הזה לא ישאר פה אף אחד. אני מקווה שלא תתעצבן מההודעה הזאת יותר מדי, אני פשוט לא רוצה שהפורום יגווע, ואני בטוחה שגם אתה לא. תקרא לזה tough love :)

Ez sLeeP

New member
אני לא יודע מה שמך, אז אגיב בכלליות

פורום זה קהילה. והצלחתה של קהילה, וכשלונה של קהילה, ובעיותיה של קהילה - תלויות בקהילה, לא במנהל הפורום בלבד. בכל משתתפי הפורום. אם את מסתפקת במחיקה בלתי-נגמרת של הודעות, ועשיית-סדר מופתי בכל שעות היום, זו בעייתך. למנהל יש את האפשרות לעשות סדר, נכון, אבל לא מוטלת עליו האחריות התמידית של שמירת הסדר. ואני יודע זאת, לא כי אני ממורמר, אלא כי גם אני מנהל פורום (אפילו שתיים. כן, פה.) אם אנשים קצת יקשיבו, קצת ישתפו-פעולה, המצב יהיה יותר טוב. ואני לא שמעתי את שגיא מתלונן על הניהול, ולו פעם אחת. אני לא יודע מאיפה את מוציאה את זה. אסיים בכך, שבתור משקיפה לא-פעילה, יש לך נטייה לבקר בצורה מאוד חריפה. נדב.

Mייקל

New member
אנשים - תנו כבוד למנהל

מנהל אחראי לא בהכרח כזה שנכנס כל יום. אלא כזה שיצר תוך שנה פורום תוסס כמו זה. הפורום הזה בעל למעלה מ-20 חברים קבועים (!) ומלא בנושאים מענינים, פינות וסתם שיחות. אז דיי עם האמבוש על שגיא. אנני בקשר תמידי איתו, אז רק שתדעו - הבנאדם תמיד פה. מה לעשות שאין תמיד מה להגיב להודעות
? יאלה, די עם הריבים, בואו נצעד לחלום בלי גזע, שירשורי שנאה ולאום. בואו ננסה

למעלה