לכולם לקורא זה חשוב (Nighthawk)

ענבר1

New member
לכולם לקורא זה חשוב (Nighthawk)

קודם כל אל תתייחסו לענבר1 אחותי גולשת הרבה בפורומים הניק שלי במירק זה: Nighthawk אני באתי לפה לעזור ויופי לדניאל acid שפתח פורום מירק עכשיו לכל אלו שחדשים ורוצים להוריד סקריפטים אני ממליץ על סקריפטים לא חובבניים כי יש כאלו ילדגים מפגרים ששמים באקדורים (טרויינים: אמצעי פריצה) בתוך הסקריפט www25.brinkster.com/starnet123/mirc/index.htm בקרוב הקישור יפעל ויהיה בו אמצעי להוטריד סקריפטים ישראלים ללא טרויינים כל מי שצריך עזרה שישאל שאלה בפורומים מי שרוצה למצוא אותי אני בסרבר הישראלים Irc.Israel.Net = Nighthawk Irc.Ivrit.Co.il = ZeroCool Irc.Nonstop.net.il = Nighthawk Nextnet.Ath.Cx = Nighthawk תודה

inbale

New member
שאלה

באיזה פורט עובד הננון סטופ? האם אומגה נכלל בסקירפט הלכאורה בטוח? כי האמוגה סקריפט על רמה בניגוד לסקריפטים אדיוטים אחרים הבעיה שגם הוא מכיל בק דור. יש דבר כזה בכלל סקריפט בלי בק דור? אם יש הייתי רוצה לינק. תודה!

inbale

New member
ועוד שאלה

האם יש ערוצים נורמליים לאנשים מבוגרים שרוצים צאט ברמה סבירה מלבד בדאל נט???

ענבר1

New member
כמה שאלות והיא התשובות (Nighthawk)

טוב לעניינים קודם כל עד כמה שראיתי אומ\גה הוא סקריפט שמכבד את עצמו ואני לא מאמין שהוא ישים באקדור אבל אני אבדוק את זה ונון סטופ עובד בפורט 6667 אבל את יכולה גם להיכנס /server irc.macron.co.il 6667 זה עוד כתובת לנונ סטופ תודה

למעלה