לכולם להכנס!

לכולם להכנס!

מה נשמע? אני נועה ואני חדשה פה :) מקוווה להשתלב יפה.. אני הכי אהבתי את העונה הראשונה של דיג'ימון, הייתי מקליטה את כל הפרקים ולא מפספסת אף אחד.. (מתוודה..) אבל אחר כך לא ממש המשכתי כי זה ניהיה פחות יפה... מישהו יכול לספר לי מה קורה בעונות אחרי? את העונה השניה ראיתי קצת.. אבל גם לא ממש הבנתי... ועדין זה משודר?

Digi Lista

New member
אהלן נעה,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

איזה כיף שהצטרפת!
אני בטוחה שתישתלבי יפה(את מוזמנת לפנות אליי בכול דבר ואני אשתדל לעזור כמיטב יכולתי)ושממש בקלות ובמהירות תרגישי כאן כמו ב
אחלה וידוי,גם אני מאוד(מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, מאוד....)אוהבת את העונה הראשונה ויש לנו בדיוק שרשור שנפתח בימים האחרונים בנושא("שרשור נוסטלגיה")את מוזמנת לכתוב בו,ובשרשור ההיכרות ובכלל בכול שרשור שבא לך,אחרי הכול תמיד כיף שבאים חדשים(לגביי העונות האחרות אני אתן את הכבוד לחברים אחרים,אם אני אראה שאף אחד לא מעוניין אני אכתוב בסדר?
)
אני מקווה שלא תיעלמי כמו המון חדשים אחרים

חחח

לא נעלמתי!! כל יום כמעט אני נכנסת! פשוט לא היה לי מה לכתוב! אבל היום בדיוק כתבתי שם הודעה :)

Kenny Girl

New member
שלווווווווום

(נא לקרוא את זה בדיבור מהר, בלי פסיקים ונקודות והכל בנשימה אחת): הי אני כריסטינה, אני מקווה שתישארי כאן ולא תעזבי אחרי הודעה ראשונה\שניה, מה תאריך היומהולדת שלך? מה את אוהבת לעשות? מצתערת שאני ככה, קופצנית אבל החום משפיע אליי התרצי לדבר עם המנהלת או עם המשתתפת שבעינינים? זה היה אמור להיות משפט בפתיחה!! סורי אל תשימי לב אליי, רוח שטות נפלה אליי סורייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני מקווה להיות פחות היפרקטיבית עוד 5 4 3 2 1 זהו.. (נא לקרוא הכל רגיל) נגמר... סורי... אני כריסטינה (נייקו)... ברוכה הבאה!

star_female

New member
ברוכה הבאה לפורום ^_^

דבר ראשון, לא הבנת את העונה השנייה כי לא ראית עד הסוף. להסביר את כל מה שקרה שם זה *ממש* ארוך ואין לי כוח. כרגע זה לא משודר בארץ (כולנו מתפללים לשידורים חוזרים), אבל ביפן ובארה"ב שודרה העונה הרביעית ש(כנראה)תגיע לארץ בקיץ. ^_^

DiGiHiLa

New member
ברוכה הבאה לפורום....

מקווה שתהני פה :) ובכל דבר את יכולה לפנות אליי...

למעלה