הנה אתר של קטנטנות ששם יכולים להוריד את השיר של בלן ומנואל ברמה הכי גבוה (מוריד הכי טוב) תיכנסו לשירים תלחצו על עונה-4 ותחפשו את השיר משהו לוקו! זה לוקח לפחות 20 דקות אבל שווה להוריד בתודה, חן
אומרים שאולי שב- עוד 4-5 חודשים יצא הדיסק הראשון של קטנטנות יהיו עוד מלא דיסקים אבל ההפרש בין דיסק לדיסק יהיה משהו כמו חודש- חודשיים ! הדיסק הראשון של קטנטנות יהיה העונה ה-ראשונה והשנייה שווה לקפוץ לחנויות ולחטוף!
אם אנחנו עכשיו בישראל הסרט יגיע אלינו רק עוד שנה לפחות! זה עוד לא בסין אז זה יהיה אצלנו עכשיו? יש לי 10 שירים מקטנטנות שמחשב שהורדתי ועוד מיקס שירים אם אני רוצה לצרוב את השירים מהמחשב לדיסק ריק בצורב אני יכול או לא יכול?
איפה תמצאי? תחפשי ותחפשי אולי תמצאי במעמקי הים! איפה את רוצה למצוא את הסרט? הוא עוד לא יצא בכל העולם הסרט יבלה ראשון בסין לא אצלנו אנחנו היה בין האחרונים, יחד עם אוסטרליה נדמה לי! את מכורה לאינרנט? מחכה לתגובה ולסיום: איבו הכוסון!
טוב נו אולי אתה צודק... בינתיים אני אוותר על התענוג... וכן אני מכורה לאינטרנט.... כמובן... תנחש.... מה נראה לך שאני הולכת להגיד? זה די ברור.... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!
את מכורה? לא ידעתי אני מכור בחופשים חחחחח רק שתדעי: בלימודים יכול להיות שאני אהיה באינטרנט רק אחרי-צהריים! לא בצהריים!!! אם את מכורה עכשיו לאינרנט אז בטוח שבלימודים גם לא תזוזי מהמחשב אה? איבו הכוסון!!
ואני לא יודעת מה אני יעשה שיהיו לימודים נראה לי אכנס רק בערב ל-שעה לא יותר... למרות שאין לי בינתיים שעות אפס... ואני מתחילה ללמוד ב-8:20.. אבל בכל זאת... כנראה שאני אצתרך כן לזוז מהמחשב..
אוףףףףףףףףף מחשב מפגר! הוא לא פותח את העמוד! אני שונאת את המשחב הזה!!!!!!!! נראה לי שגם אני אעוף! השעה של הטלפונים הגיע... אני ישאר עוד שתי דקות ואעוף לי... אני אחזור ב-10... ביי בינתיים.... הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!
ישארל=ישראל! מה יהיה איתי? מה אתם אומרים? להחזיר אותי לכיתה א´ או לא? אתם קובעים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!(לפחות בזה אני לא טועה חחח...)..
ברור שאני חולמת על הסרט!!!!!!!! ואם לא רק בשביל לראות את איבו!!!!!! ואל תגיד שאין לי! יכול להיות שכן יש לי... כנראה שאם הסרט מצליח אז הוא סרט יפה! אתה יודע... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!(בשבילי תמיד הוא יהיה כזה)...