לכולם כנסו!

מריה12

New member
לכולם כנסו!

כשאמרתי שאני חדשה בפורום.. אז אמרו לי תכתבי פרטים.. אז הגיע לראשי(כן.. לא מגיעים אלי הרבה רעיונות
) שנעשה שרשור שכל אחד יכתוב על עצמו פרטים.. אם אתם מסכימים אז זה מה שחייב להיות בפרטים שם גיל תאריך לידה עולה לכיתה.. עיר מאכל אהוב שתיה אהובה תחביבים ואם יש מס´ אי סי קיו או אי מייל שאתם מוכנים לכתוב אז גם.. סוג מוזיקה אהוב להקות/זמרים אהובים וכל אחד שיוסיף מה שבא לו עוד.. אז אם אתם מסכימים.. אז תגידו לי אני גם אכתוב פרטים :)

טוב אני יעשה ראשון...

שם: סער טובי (לא רואים את זה בשם משתמש?). גיל:כמעט 14. תאריך לידה:22.10.88. עולה לכיתה: ט´. עיר(יותר נכון מושב): אמונים, זה ליד אשדוד. מאכל אהוב: קשה להחליט בין בורגר פיצה נקניקיות צ´יפס ומאכל נאפיס(פרסומת סמוייה). תחביבים:מחשב טלוויזיה בייסבול(אבל קצת) ולשמוע מוזיקה. איי סי קיו: 154579797. סוג מוזיקה אהוב:מטאל ורוק להקות(לא נראה לי ששמעתם עליהם): מיניסטרי, צילדרן אוף בודום, אורפנד לנד ועוד כל מיני דברים שפריקים שומעים... אז זה מסכם הכול.

מריה12

New member
יופי אז אני שניה

שם: מריה.ס. (ואני לא אומרת שם משפחה כי אנחנו הסמגין היחיד בספר הטלפונים) גיל: 12 ו-8 חודשים (נראה לי) תאריך לידה: 4.12.89 עולה לכיתה: ז´ עיר: נתניה מאכל אהוב: פיצה!!!!!! שתיה אהובה: מיץ תות בננה של ספריג בלבד תחביבים: מחשב,ים,ברכה,קניות,טלויזיה,טלפון,מסיבות,גינון,מוזיקה,ציור ועוד... איי סי קיו: 165179376 (ואני לא מאשרת כל אחד..) אי מייל: [email protected] סוג מוזיקה: רוק , פאנק להקות: ישראלי: היהודים,מוניקה...(יש פה ילדים קטנים
),רוקפור,מופע הארנבות של ד"ר קספר, משינה ועוד.. לועזי: system of a down, remsten,matalica, pink floyd, ועוד הרבה.. ואני מוסיפה לי: שאני שונאת מוזיקת פופ, ומוזיקה מסחרית כמו בלינק 182, קרייזי טאון, ועוד.. ואני מסטולה!!! אני מתחרפנת הרבה.. אז אני רק מזהירה אותכם
ודרך אגב בשרשור הזה אל תעשו ניצולים בבקשה!

casperit

New member
אוקי אני:

אגב עשינו כבר שרשור כזה את יכולה למצוא בארכיון... שם:יעל גיל:14+ תאריך לידה:8.3.88 (תאריך קדוש) עולה לכיתה:ט´ עיר:חיפה מאכל אהוב:אממ אממ לא יודעת אולי נקניקית כאלו בבצק עלים... שתיה אהובה:קולה תחביבים:אממ אינטרנט, אנשים אמיתיים, טלוויזיה, כל מיני דברים איסיקיו:116295850 (בבקשה תגידו לי מי אתם כאתם מבקשים שאני אאשר( אימייל:[email protected] סוג מוזיקה אהוב:רוק ישראלי אבל מאוד אוהב ספציפי להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר השולטים שבגללם קוראים לי קספרית, וגם מוניקה סקס אבל פחות מהקספרים השולטים והזלי"ם :(((( שאין סיכוי שהם יתאחדו:( אוף:( תוכניות טלוויזיה אהובות:פאוורפאף גירלז, לחיי האהבה ז"ל, סמולוויל, קטנטנות, בוסטון פאבליק, הכי גאים שיש, של מי השורה הזאת בכלל ואממ עוד כל מיני.. יעל

Reyoga

New member
אני לא חושב שיש צורך:

כל הפרטים רשומים אצלי, רק צריך ללחוץ על השם שלי

Nuitari Girl

New member
והנה אני, עצמי ואנוכי:

שם: מרב, ואת שם המשפחה אני אשאיר לדמיונכם... אבל יש ה-מ-ו-ן כאלה בספר טלפונים... גיל: עוד מעט 14, ועולה לט´ עיר: כפר סבא, עיר ענקית וחשובה בקנה מידה בינלאומי... סתם לא. מאכל אהוב: שוקולד. בכמויות. שתייה: מיץ אננס (מוזר, לא?) תחביבים: רומח הדרקון, סרטים מצוירים (פאוורפאף, אד אד ואדי ותוכניות של החינוכית...) שאר תחביבים בכרטיס האישי... אייסי: לא. תקע את המחשב. בעסה. תוכניות טלוויזיה אהובות (אוהו, תתכוננו להצפה): פאוורפאף, אד אד ואדי, שלתי, נילס, פיף ותלתול, חברים, רן וסטימפי, מפלצות אמיתיות, אוגי והמקקים, סאות´ פארק ובקיצור כל מה שמצויר, וגם קטנטנות.

Eclipsed 0

New member
עוד אחד כזה, וויפי.

שם: ענבר תאריך לידה: 11 בפברואר 1988 לכיתה ט´ מאכל: כל כך לא אכפת לי. נניח שאטריות, שיהיה. שתיה: מים, תה תחביבים (אני מעדיפה תחומי עניין): אמנות (פלסטית, מוסיקה וכד´), אלקטואליה. איי.סי.קיו: 45786974, באינביזבל רוב הזמן. סוג מוסיקה: כל מיני. אני שומעת בעיקר סוגים שונים של רוק, אבל גם מחבבת אלקטרוניקה, ג´אז וקלאסי. התחלתי אפילו להתעניין במוסיקה אירית בזמן האחרון. מומלץ ביותר. להקות וזמרים אני לא אוסיף. יש המון. חצי מהזמן אני שומעת מוסיקה שאני לא יודעת מי מבצע אותה, ברדיו או בתכניות מוסיקה של ערוץ 2.

RinRan

New member
לא הבנתי בדיוק מה זה אבל...

...בכל זאת...
טוב אז הנה: שם: קארין גיל: 13 (עוד שבוע...) תאריך לידה: 27.8.89 עולה לכיתה: ח´ עיר: ת"א מאכל אהוב: אין מאכל אהוב, אבל בעיקרון- ג´אנק פוד וממתקים... שתיה אהובה: מוגז ומיצים טבעיים תחביבים: לראות טלוויזיה, לשחק במחשב, לשחק בפלייסטיישן, לגלוש באינט´, לקבוע עם חברות, לדבר בטל´, אממממ........ לא זוכרת..... אי מייל: [email protected] סוג מוזיקה אהוב: פופ ואר אנ בי בעיקר... להקות/זמרים אהובים: אטומיק קיטן... אממממ..... אין לי ממש "אהובים", אבל יש הרבה שירים שאני אוהבת...............

למעלה