לכולם יש את האלבום החדש חוצממני

hangman Jury

New member
גם לי אין עדיין

אבל אני יקנה אותו למרות שאני לא מעריץ שלהם כי המליצו לי הרבה על האלבום הזה

i love gina

New member
היי- רק רציתי לומר

שזה באמת אלבום יפיפה, אפילו אם אני לא מעריץ- וזה למען האמת האלבום הראשון שיש לי שלהם... טוב, לא בדיוק 'יש לי'... יותר נכון.. טוב, בואו נגיד שהשגתי אותו בדרכים שאולי לא תאהבו שהשגתי.... (הבושה, הבושה... הורדתי...
חוסר תקציב, מה לעשות?!) בכל אופן- באמת דיסק יפה! אז... מומלץ!

AMIR HOREV

New member
לי יש... יש! יש! יש! יש! יש!

וקניתי אותו בהרצליה שרון... (אני בהלם שאין לך אותו עדיין).!. בכל אופן קניתי אותו ביום שבת בשעה 21:45!!! וזה נראה לי אחד הדיסקים היותר טובים שאי פעם יצאו בעולם הזה..!!! (מהמגזימים :) ) מומלץ בחום!!!!

AndreaCorr ©

New member
יהההה תתחדש!

האמת שלא היה לי ממש זמן, יש לי היום בגרות בהסטוריה. היום אני הולכת לקנות!!

AMIR HOREV

New member
בהצלחה יפה שלי!!!

למרות שאני יודע שאת לא צריכה "בהצלחה" את גם ככה הולכת להוציא 100!!! למרות שהיסטוריה זה קשה, צריך הרבה לערבב ולחרבש...

m L m

New member
בהצלחה

ואני מקווה שאת זוכרת את מה שהבטחת לי

charmedgirl

New member
איך הייתה הבגרות?

חשבתי שיהיה יותר קשה... ניראה לי שיש לי טעות בשאלה על ועדת פיל..... בקשר לדיסק של הקורז, אין לי אותו, אבל שמעתי כמה שירים ממנו והם מאוד יפים. ניראה לי שהדיסק הזה יהיה הרבה יותר טוב מקודמו,in blue, הוא יותר בסגנון של הקורז, לפי השירים ששמעתי.

AndreaCorr ©

New member
הממ ../images/Emo13.gif

עדיף להוריד ולהתוודע לכמה שהקורס טובים מאשר שלא יהיה אותו בכלל.

בוא נגיד אחי שלא נתלה אותך על זה

גם אני אם יש אמן שאני לא באמת באמת אוהב אני לא קומה את הדיסקים שלו עד שאני לא בטוח שאני באמת יאהב.. אם אני ממש אוהב אז אני מעדיף שיהיה לי גם את המקורי (בשביל הכבוד
). אם תגלה שאתה גם ממש אוהב את הלהקה, אתה מוזמן: 1. לקנות את הדיסק המקורי ולא רק אותי.. יש להם לא מעט דיסקים חבל"זניקים. 2. להצטרף לפורום, נקבל אותך בשמחה. אבל תאמין לי.. אני מעריך אותך שאתה לא סתם דופק 80 שקל על דיסק שאין לך עוד מישג אם תאהב.

m L m

New member
אריה, הפתעת אותי

נראה לי שזו הפעם הראשונה שאתה לא קונה דיסק
אני שמחה שאתה אוהב אותו כי הוא באמת מעולה

לא

גם לי אין אותו אני מתחבטת בין חוסר זמן לחוסר תקציב מהיום זה יהיה רק חוסר תקציב (נפטרים מבגרות בהסטוריה..) יום נעים ובהצלחה לכולם! (אפשר לחשוב כמה מכאן כבר נבחנים..)

למעלה