לכולם---חשוב איך קוראים לשיר החדש של רבלדה ???? יש אותו תמיד שאנהי ופונצ'ו בקנקון
N netaleone New member 8/8/05 #1 לכולם---חשוב איך קוראים לשיר החדש של רבלדה ???? יש אותו תמיד שאנהי ופונצ'ו בקנקון
H Hila The Sweet Girl New member 8/8/05 #3 אתם מאמינים לי שעדיין לא הורדתי סירטון אחד מהעונה החדשה? חחח רק את קליפ הפתיחה!
H Hila The Sweet Girl New member 8/8/05 #5 חחחח לא רוצה לדעת מה יהיה בדיוק בעונה ה-2 אח"כ שזה יגיע לארץ לא יהיה לי למה לחכות!
O ooOMoRoShOoo New member 9/8/05 #7 תיזהרוו !! עם האיימליים יש וירוס חדש שנקקרא"סוס טרויאני" והוא מסוכן אז אל תיכנסו לאיימלים
N NaaMaZ 17 New member 9/8/05 #20 ../images/Emo79.gifאממ.. הנה 2...../images/Emo27.gif האתר של הילה וחן על רבלדה ו406... אתר על דולסה!! יש עוד אחד טוב אבל אני לא מוצאת אותו משום מה... אולי מחר אני אחפש שוב... לילה טוב!!
../images/Emo79.gifאממ.. הנה 2...../images/Emo27.gif האתר של הילה וחן על רבלדה ו406... אתר על דולסה!! יש עוד אחד טוב אבל אני לא מוצאת אותו משום מה... אולי מחר אני אחפש שוב... לילה טוב!!
O ortal herrera New member 9/8/05 #11 נ"ש- קליפ של מיה ומיגל! קליפ שעשיתי למיה ומיגל- ללא ספוילרים...אני מקווה שיצא יפה זה הראשון שעשיתי...זה די קצר (2 וחצי דקות..) כי זה אורך השיר...תהנו... הסירטון.....
נ"ש- קליפ של מיה ומיגל! קליפ שעשיתי למיה ומיגל- ללא ספוילרים...אני מקווה שיצא יפה זה הראשון שעשיתי...זה די קצר (2 וחצי דקות..) כי זה אורך השיר...תהנו... הסירטון.....