לכולם חשוב!!!

לכולם חשוב!!!../images/Emo70.gif

היי! רציתי שתסבירו לי משהו משום מה יש שתי פורמים וכול אחד ניראה שונה, נגיד ששלחתי הודעה בפורם אחד אז אני לא אקבל את התשובה בפורם אחר אלא באותו מקום אז מה הקטע של שתי הפורמים זה נורא מבלבל! שמתי לב שלא ממש הגבתם להודעות שלי וזה קצת העליב אותי, אבל אם תוכלי להגיב ולספר לי קצת על העונות הבאות ובמיוחד מה יקרה עם פיבי וקול אני אשמח. ואם אתם רושמים לי הודעה הייתי רוצה שתספרו לי קצת על עצמיכם ממני מיכל

Kryptonite

New member
אוקיי, אני אסביר../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

יש את פורום מכושפות הרגיל, בו מדברים על כל מה שקשור למכושפות בלבד. ויש את הפורום הזה, שהוא נועד בשביל הקהילה של מכושפות, כל האנשים שגולשים בפורום ההוא, ופשוט חברים נורא טובים אז הם מדברים על דברים חוץ ממכושפות - וזה בפורום הזה. ד"א, אני צחי בן 14 מראשון
בקשר למה שקורה עם פיבי וקול
5 תיזהרי, לא כדי לך לקרוא, זה סתם יהרוס לך תחשבי טוב לפני שאת ממשיכה את בטוחה? אוקיי אז כמו שראינו, בסוף העונה הרביעית קול אוסף עוד ועוד כוחות, ובתחילת העונה החמישית הוא כבר חזק לגמרי, והוא הופך להיות די לא מנוצח. פיבי עדיין אוהבת אותו בתחילת החמישית, אבל לאט לאט, ככל שהעונה מתקדמת, והניסיונות של קול להחזיר אותה אליו הופכים להיות מאיימים ורעים, היא כבר לא אוהבת אותו, ואפשר לומר שקול כבר רע. לבסוף, בפרק המאה של מכושפות, קול יוצר מציאות אחרת בה פייג' מעולם לא התגלתה, כוח השלוש לא חודש אחרי שפרו מתה. פייפר וליאו גרושים, ופייפר רודפת אחרי כל שדים בכוונה לחסל את שאקס (השד שהרג את פרו, שהבנות עם פייג' חיסלו בפרק הראשון של הרביעית) פיבי וקול גרים ביחד באחוזה (הם רעים). בקיצר, פייג' מועברת בטעות למציאות הזו, כוח השלוש נוצר מחדש, ולבסוף הן מחסלות את קול. לתמיד.

../images/Emo8.gif../images/Emo66.gifלkryptonite דחוף

היי! מה נשמע? רציתי להגיד תודה רבה רבה על שכתבת לי מה יקרה בעונות הבאות של מכושפות! אבל רציתי לדעת מה יקרה בסוף... אתה יודע עם פיבי וקול,האם הם יהיו ביחד. אפ אני קוראת ספוילרים זה בכלל לא הורס לי(טוב אולי קצת) זה יותר מושך אותי לראות את הפרקים הבאים. אז אם תוכל לספר לי עוד פדטים אני אשמח. שמתי לב שהשם שלך הוא קריפטונייט וזה מיד הזכיר ... לויס וקלארק! ואז כשראיתי את הכרטיס האישי שלך ראיתי שאתה אוהב את הסידרה, ואיזה צירוף מיקרים גם אני פעם הייתי משוגעת על הסידרה ובמיוחד על דין קיין הייתי רואה כול פרק ואוספת חומר עליהם, עכשיו אני עדיין אוהבת את הסידרה אבל לא מישתגעת. דרך אגב אני בת 17.5 וגם מזל דגים. אז תהיה בקשר ביי ביי מיכל

לכולם חשוב!!!

היי! רציתי לדעת אם מישהו מהפורם אוסף חומר על המכושפות פוסטרים ודברים כאלו, ומאיפה. אני פעם הייתי מקליטה כול פרק,אבל הוידאו שלי נידפק.אז עכשיו אני כבר לא. אני גם נורא אוהבת את אליסה מילאנו וראיתי שתי סרטים איתה וכול מיני סרטים אחרים של שאר הקאסט. מה איתכם? בייייי מיכל:)

למעלה