לכולם!!!!!!! חובה לקרוא!!!!!!

לכולם!!!!!!! חובה לקרוא!!!!!!

טוב, אני מצטערת שקראתי לכם רעים! מקווה שאתם סולחים! קצת צומי...

גיל גיל

New member
סלחנו! האמת? לא כעסנו...

צומי, יש לי בקשה קטנה... אכפת יהיה לך לשרשר את ההודעות הקצרצרות ולא לכתוב אותן כהודעת מקור? מה שקורה הוא שהודעות אחרות נדחקות למטה, אז אם זו הודעה כזו קצרצרה, שרשרי אותה במקום מתאים, טוב?

גיל גיל

New member
כל היום? ממש לא...

לא הייתי כאן עכשיו כמה שעות, ועכשיו חזרתי, כבר קרה שלא הייתי פה כמה ימים... בכל אופן, משעמם לי? לא! אף פעם לא! וזו האמת! צומית, ספרי קצת על עצמך, מי את, למה הרגשת רע, למה את כל כך צריכה צומי, מה ההורים שלך עושים, וכל מיני כאלה, בא לך?

על עצמי

אני גרה במקום נידח בשם בני-עי"ש, אני לא מכוערת ודי חמודה. (לא יותר מזה) התפקיד העיקרי שלי בין חברותי הוא לתת עצות. לא איכפת לי, אני נהנית, אפילו שלי אף אחד לא עוזר חוץ מלפעמים חברתי הטובה ביותר: אמא שלי! אמא שלי יותר חברה מאמא, למשל אנחנו במצב כלכלי די חרא והיא מסכימה לקנות לי משאני רוצה, אפילו שאני לא מבקשת כלום. אני מתנדבת בספרייה והספרניות מתות עליי! בסוף השנה כל המורות שלי אמרו לי שאני בטה אהיה מפקדת בצבא (כי אני עוברת בית ספר). ונחש מה? גם בספרייה אמרו לי את זה!!!!! רוצה לדעת עוד?

טוב...

הנה בעיה ראשונה: אני אמורה לעבור לבית ספר חד, כמו שאמרתי אנחנו במצב כלכלי חרא! אני החלטתי ללכת לבית ספר שממנו עוברים מבית הספר שלנו שהוא לא יקר ממש. אבל אני מאוהבת בבית ספר פי 80 יותר מטופח ויפה, ואם אנשים יותר נחמדים, אבל הבעיה היא שהוא עולה 6000 ש"ח לשנה. אמא שלי אומרת שלא נורא העיקר שיהיה לי טוב, מה לעשות? כמעט תחילת לימודים....

עוד קצת על עצמי.....

רב הזמן אני מאושרת, כשלא אז אני הולכת לישון או קוראת....... כל הזמן כואב לי הצוואר, אבל לא איכפת לי! אני חושבת שאתה ממש נחמד!

גיל גיל

New member
חמודונת, אני חייב לצאת!

אני הולך לבריתה של אחיינית שלי, אבל אני מבטיח להגיב מחר, טוב?

למעלה