לכולם ולסטטה!

LILO digital

New member
לכולם ולסטטה!

לכולם - היי, מה נשמע, מה העניינים??? איזה כיף! מזמן לא הייתי פה! אני רוצה נורא לשים כבר את הפרק האחרון של "אהבה דיגיטלית", אבל קודם אני צריכה לוודא שיש כאן מספיק אנשים, אז... קדימה, סימני חיים, כולם!! סטטה - אני פותחת שרשור חדש, כפי שאת רואה, אני מקווה שאין לך בעיה עם זה, כי כל השרשורים כבר ארוכים ואני רוצה שיבחינו בהודעה הזו וייצאו מהצללים! דבר שני, מה אני קוראת פה?? את באמת זקוקה לפידבקים כדי לרומם את מצב רוחך בקשר לפורום? אין בעיה! הנה: אני חושבת שהפורום פשוט פצצה! וממש כיף לי להיות כאן (הלוואי שיכולתי יותר), וכל החברים פה (כמעט) ממש על הכיפק! בקיצור זה סבבה יאבבה אחלה-קרמבה בקצב הסמבה... (ציטוט מאיליי. אני מושפעת שנאלצה לראות "זאפ לראשון" במשך כל התקופה שדיג´ימון היה משודר שם..) ולסיכום - כל הפרקים של "אהבה דיגיטלית" מאוחדים אצלי בקובץ וורד, רק תגידי ואני אשים! לשים את הפרק האחרון עכשיו? (שאלה זו מופנית לכולם)

אוי..אני כאן...

ואני מחכה..{מחכה זו לא המילה לתאר מה אני מרגישה}יותר נכון מתרגשת מאושרת וכל שאר המילים שמבטאים ציפייה לפרק האחרון...נו..תשימי אותו כבר אבל אני ממש ממש מקווה שזה לא הנרי+ריקה...קיבלתי כבר כאב בטן ממתי שהם היו ביחד...

LILO digital

New member
היי ווילו!

מה נשמע? אני תיכף שמה את הפרק האחרון... אני רק מעוניינת לדעת, אם יש כאן עוד מישהו חי ונושם, חוץ משתינו? מיוטיסמון: וממני! לילו: אתה לא נחשב. מיוטיסמון: למה? לילו: כי אתה דיג´ימון. מיוטיסמון: גזענית! לילו: איך קראת לי? מיוטיסמון: אה... "גזעית", כבוד המאמנת. לילו: זה כבר יותר טוב. ווילו, יש לך תמונה טובה של מיוטיסמון?? הוא כבר נואש לגמרי מהתעודת זהות!!

הלוווווו!!!!!!

מי עוד איתנו בפורום, חוץ מהמאמנת שלי ומהמכשפה הג´ינג´ית??? צאו מהצללים, אנשי הצללים, צאו צאו!! אני רוצה למצוץ את דמכם!!!! אני רעב!

שלא תעז....

לקרוא לי ג´ינג´ית{ואני לא רוצה לפוע בג´ינג´יות שמבינינו}אבל אני לא ג´ינג´ית....ג´ינג´ית בשבילי זו פגיעה ממש קשה נפגעתי....קשה....מאוד....הוא קרא לי ג´ינג´ית....אני לא ג´ינג´ית אני עם שיער חום-דבש-שחור...חום-דבש-שחור{וכן אני יודעת שזה לא משתלב..}ואתה לא תמצוץ לאף אחד את הדם....אז תרגיע..

LILO digital

New member
אני מתנצלת בשמו

מיוטיסמון, תגיד סליחה מיד! איך אתה מעז לדבר ככה אל מכשפה?!? ועוד חברה שלי! בושה! מיוטיסמון: להגיד מה? לילו: סליחה. מיוטיסמון: או, אני סולח! לילו: לא, יא דפוק! אני לא מבקשת ממך סליחה. אני אומרת שאתה תגיד סליחה. לווילו. מיוטיסמון: סלי.. סלי... לילו: נו?? מיוטיסמון: סליחה. לילו: בקול, לא שמעתי טוב. מיוטיסמון: סליחה! סליחה!! לילו: יפה מאוד. ושזה לא יקרה שנית. מיוטיסמון: מצטער, מה לעשות? אני בעצמי כמעט ג´ינג´י!! תצטרכי לסלוח לו, הוא עדיין מעט בלתי מרוסן... אנחנו עדיין עובדים על המשמעת...

זה בסדר...

סלחתי לו...ואתה לא ג´ינג´י אתה בלונדיני..כמו ספייק
... וחוץ מזה יש שם איפה שהוא למטה שני תמונות שלך והנה של דמהדווימון המתוק...

LILO digital

New member
יש פה מישהו?

אם לא, אני אאמן את מיוטיסמון בשקט. מיוטיסמון?

תאמני אותו ברעש....

דמהדווימון:יש לנו תמונות של מיוטיסמון נכון??! כן הנה אחת..... ושימי את הפרק!!!!!!

עוד תמונה!!!!!

הנה עוד אחת... זאת יפה של מיוטיסמון....{כבר אמרתי שהוא דמות שאני אישית מאוד אוהבת...}

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif

את לעולם לא תוותרי על שרשור חדש?את לא יכולה לסבול חוסר תשומת
, מה?...איך היה היום?רציתי להתקשר, אבל לא יכולתי(שמרתי על אחי...), אני רוצה לדאוג שהשרשור בו פנו אליי לגביי מאיה בר שלום יהיה עליון כי אם מאיה תיכנס היום אני מאוד רוצה שהיא תגיב(לא בשבילי, אלא בשביל ווילו ויאקומו). מצידי תביאי עכשיו את כול הסיפור ואני רק אכניס למאמרים...מה את עושה פה בעצם?הרי... אגב קיבלתי את מה שכתבתי לך...החל מאוקטובר!!!המורה לתקשורת תאכל אבק!!!(הלוואי שהיא הייתה נהיית אבק...) למה שלא תשתתפי במשחק החדש על מארינאנג´מון?(לא מתחילים על מישהו אחר!!!) וכן, חיזוקים חיוביים זה תמיד טוב!!!

אני רוצה להשתתף!!

למה שרק המאמנת שלי תקבל את כל הכיף?? אני תמיד רציתי להילחם במרינאנג´מון, לפחות לנסות לבלוע אותו, אבל גומאמון הדפוק לא יכל לגדול למגה וכך נותרתי עם הדיג´ימונים של מאט וטאי... אבל זה לא חשוב עכשיו, אני גם רוצה לשחק ולהראות לכם מה אני מסוגל לילו: לא! אני אגיד לך ואתה תכתוב! בטח, אני אכתוב וגם אעוות את זה... לילו: מה אמרת? אני? כלום! אוקיי, אז הנה כמה דברים שלא ידעתם על מרינאנג´מון: הוא עבר שלושה ניתוחים לשינויי מין אז בעצם אי אפשר לדעת אם הוא בן או בת הוא שונא גלידת וניל אבל משוגע על צ´יפס יש לו אובססיה לשותפים עם שיער שחור ומשקפיים (ג´ו וקנטה...) עוד לא צמחו לו שיני חלב

בססססדדדרררר...

זה מאוד..יפה אתה יודע ועכשיו פרק של אהבה דיגיטלית בבקשה..ומה אתם אומרים על התמונה??????

LILO digital

New member
יפה מאוד!

אני חושבת שאני אשתמש בה. מה אתה אומר, מיוטיסמון היא טובה לתעודת זהות?

כן כן כן

אני רוצה את זאת שבה רואים אותי עם הגלימה, מיסתורי... זו זווית טובה שלי, אני פוטוגני! ועכשיו שימי כבר את הפרק האחרון, לפני שאני לא אתאפק ואשים אותו בעצמי... כמו שעשיתי בפעם הקודמת... ואני הרי לא רוצה שוב לאבד שליטה!!!

נכון..אני איתך...

כל הכבוד ועכשיו לפרק הבא...נו אני מחכה... דמהדווימון:היא כבר כוססת ציפורנים בהתלהבות...היא מתרגשת...

LILO digital

New member
"אהבה דיגיטלית" - פרק אחרון!!!!../images/Emo22.gif

פרק 23, אחרון: האהבה הדיגיטלית המשותפת "קאזו, אני…" קנטה התכופף כדי לגעת בבובומון. היא הייתה ירוקה ומתוקה, ונגעה בו באחת מכפותיה הירקרקות. "אני המום," הוא הצליח לומר בסוף. "זו התינוקת שלי," אמר קאזו. "אבל… איך?" אמר קנטה. "ממי?" "ובכן, קנטה," אמר קאזו, "נראה שהגיע הזמן סוף סוף שתדע. הרי מעתה, העבר שלי הוא גם חלק מהעבר שלך." "שאני אדע מה?" אמר קנטה. "לפני עשרה חודשים כמעט, כשעור היינו סתם ילדים פשוטים שמשחקים בקלפי הדיג´ימונים בשביל הכיף, חוויתי מאורע מדהים ויוצא דופן בחצר האחורית של בית הספר. היה זה סוף הלימודים. כולם כבר הלכו, ואני כבר הבסתי אותך ואת טאקאטו חמש פעמים במשחקי הדיג´ימון. אבל אז נזכרתי ששכחתי קלף אחד בחצר האחורית, שם שיחקנו בהפסקה. חזרתי לבית הספר והלכתי לחצר האחורית. זה היה אחד מקלפי הדיג´ימונים שלי: סניימון. הייתי זקוק לו כי רק עם קלף סניימון אפשר להפעיל בקרב את התקפת "חרמש צללים", שבה השתמשתי כדי לנצח אתכם במשחקים… בכל אופן, מצאתי אותו מונח על האדמה. אבל כשהתכופפתי להרים אותו, הוא התחיל לזהור. הוא זהר ואז התחיל לגדול עד ששינה צורה והפך ל… סניימון אמיתי." קנטה בלע את רוקו. "תן לי לנחש… סניימון נאה ומושך במיוחד?" "תבין, זה היה הדיג´ימון הראשון שראיתי," גמגם קאזו. "והוא באמת היה נאה ומושך… בכל אופן, רק אחרי ששכבנו הבנתי איזה מן מעשה אני עושה. אבל זה כבר היה מאוחר מידי. לא העליתי בדעתי שהוא הצליח להכניס אותי להיריון. מיד אחרי שסיימנו, או אולי באמצע, הוא התחיל להיעלם עד שהתפוגג לגמרי. אפילו הקלף לא נשאר." קנטה החזיק את בובומון בזרועותיו. היא הייתה ירוקה עם עיניים אדומות ולמרות זאת הייתה מתוקונת להפליא. "אתה רוצה לומר לי שבובומון היא בעצם חצי אתה וחצי סניימון??" אמר הנרי. "בדיוק ככה," אמר קאזו. "אבל אני חושב שהיא בעיקר סניימון. כלומר, היא דיג´ימונית. אבל היא לא יכולה לקבל מאמן, כנראה…" "היא לא צריכה מאמן, כשיש לה אימא," מלמל קנטה. "תגיד, קאזו, למה התכוונת כשאמרת קודם. ´העבר שלי הוא מעכשיו גם חלק מהעבר שלך´?" קאזו חייך אליו. "אתה… מתפייס איתי??" מלמל קנטה. "אני רוצה אותך חזרה," אמר קאזו. "ועכשיו, גם בובומון זקוקה לזה. היא זקוקה לעוד הורה. אתה." "אתה באמת מוכן לשכוח לי את כל מה שקרה עם ריקה? מה שהכעיס אותך כל כך בהתחלה??" "כן." דמעות מילאו את עיניו של קנטה. הוא וקאזו התנשקו צרפתית, ואז הוא נשק לראשה הירקרק של בובומון. "אני אהיה האבא הכי טוב בעולם, את תיראי," הוא אמר באהבה. הדיג´ימונית גרגרה בהנאה. "אז אני מבין שממש היתה לכם אהבה דיגיטלית," אמר הנרי. "אהבה עם דיג´ימון ובן אדם…" "גם האהבה שלנו דיגיטלית," נשמע קולו של טאקאטו. כולם הסתובבו וראו אותו מחובק עם ג´רי. "כשהכל ייגמר, אולי בובומון תוכל להיות השותפה שלך, ג´רי," אמר טאקאטו. "אתה השותף שלי, טאקאטו… ואני המאמנת שלך," ארמה ג´רי ונשכה את אוזנו בחושניות. "אני המאמנת שלך במיטה." "או, כן, בייבי," אמר טאקאטו בשמחה. "תגיד, טריירמון, אנחנו לא יכולים לעשות ילד," אמר גילמון, "אז האם האהבה הדיגיטלית שלנו שווה??" "בטח שכן!" קרא טריירמון. "להפך, היא עוד יותר שווה. תאר לך שאנחנו מסתכנים ביצירת דיג´ימונים מעוותים כמו בובומון!" "כן, יש משהו בדבריך," אמר גילמון. "אבל לחם נוכל ליצור?" "תמיד," צחק טריירמון. "בוא נלך לאכול את הפיצה ברוטב החריף עם שבבי הבצל, יחד עם אימפמון וריינמון," ביקש גילמון. "פלייייז!!!" "טוב, טוב, ריגעון," אמר טריירמון, וגילמון תפס את אחת האוזניים הארוכות שלו וגרר אותו אחריו בריצה. "גם אני רוצה להתייחד איתך, סוזי," אמרה ריקה וצבטה אותה בתחת. "אם את מבינה למה אני מתכוונת…" "או, אני מבינה, אני מבינה!!!" צהלה סוזי, "בואי, ההורים שלי לא בבית…" וכעבור דקה גם הם נעלמו. "כל הזוגות האלה עושים גם לי חשק, הלא-כן, טאקאטו?" אמרה ג´רי. "אם את אומרת, מאמנת," אמר טאקאטו בהתלהבות, ושניהם מיהרו משם בריצה, מתווכחים אם לעשות את זה בבית שלו או שלה. הנרי נותר, עומד לבדו. הוא תקע את הידיים בכיסים. "יופי, אז הכל נגמר, וכולם מבסוטים," מלמל. "עכשיו אפילו אי אפשר להילחם בדי-ריפר, כי כולם עסוקים האחד בשני… חוץ ממני. מה לי יצא מכל העסק??" "או, הנרייייי…" הוא שמע קול דקיק לידו. הוא הסתובב וראה את לופמון מחייכת אליו חיוך מזמין. "אוווו… שובבה," חייך הנרי. "ותסמוך עליי, הפעם לא ייצא דבר ירוק ומכוער כמו בובומון," היא אמרה והתקרבה אליו. "אה, לא?" "הוא יהיה חמוד, ויהיו לו את האוזניים שלי והשיער הכחול שלך." "נשמע מצוין," אמר הנרי, ושניהם שילבו ידיים והלכו לקפץ להם לאור השקיעה. "או," נאנח קאלומון, שישב כל הזמן והסתכל במה שקרה, "לא שוב מהתחלה…!!!!!!" הסוף!

אמממממ..

קשה לי להגיב מה שעכשיו אני רק רוצה לצרוח זה...הנרי שלי..שלי ולא של לופמוןזהו צעקתי את זה....אבל בעיקרון הפרק ממש יפה...אהבתי אותו מאוד...ואין לי מושג למה...אולי בגלל שאני מכורה...לאאאאאאאאא מה אני אעשה עכשיו אני זקוקה לעוד אהבה דיגיטלית אני חייבת עוד אסור שזה יגמר ככה אסור...

tady

New member
למה הסוף

זה לא יכול להיגמר ככה את תעשי עוד עונה נכון

למעלה