לכולם ולכל אחד

7קוסמת

New member
לכולם ולכל אחד

לכל המתגעגעים לפיות ולקוסמום, אני , הקוסמת, כאן בשבילכם

זה עולה כסף? שאת בשבילנו...

...ממש ניבהלתי מהכניסה שלך...
נ.ב. את יודעת מה יהיו תוצאות הטוטו בשבת? יש הרבה כסף...בקופה...

magy

New member
הי קוסמת....

ראיתי שכבר עשית קסמים בפורום ארבעים.... אצלנו הקסמים נוסטלגיים........... יענו, כשהן היו עדיין מכשפות........ הפכו לפיות.....ובסוף לקוסמות.........
))))))))))))))))) וולקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

magy

New member
תודה שמצאת אתרים

חסכת לי ריצות ונסיעות ......
)))))))))))))))))))))))))))))

יש לי ספריה שלמה של כלמיני כאלו

רק צריכה לעשות סדר במדפים לנער את האבק לפעמים ולדעת למצוא במקום הנכון. ראיתי פעם מישהו שיש לו ספריות מאורגנות וממויינות ישר שם בתיקיה הנכונה מדביק פתקית של כתובת ותאריך תפוגה. ורק אצלי אני דוחסת קודם כל מה שמצאתי לארון של הפייבוריט בין המון אתרים נידחים ולינקים נשכחים. פעמיים בשנה לקראת האביב והסתיו אני מנערת את השמיכות מחליפה את המדפים בארונות ומסדרת את הספריה של המועדפים שלי. הבעיה עם אלו שהם מועדפים בני אדם שהם נכנסים לספריה, ואני צוברת עוד ועוד אתם חושבים שיש גבול לצבירה של מועדפים?

magy

New member
הפייבוריט שלי נראה כמו איזה נחש

לא מסתיים.....פלוס ספריות.......וכונניות....... יש איזה בלאגאן בסדר....וזיכרון.......לאיפה דחפתי...... אבל....לפני הסידור הסופי........כדאי לך לקנות כמה דפי נייר צבעוניים כדי לקשט את המדפים.......בתוספת דנטל......בשולי הנייר..... שיהיה יפהההההההההההההההההההההה

גמני חולה על פיות, קיבלתי

לא מזמן מתנה מקסימה - פסלון של פיה יש עכשיו בחנויות אוסף שלם של פיות למכירה כל כך מקסים רק כל פריט עולה הרבה יחסית
הייתי שמחה לאוסף כזה אצלי בבית

7קוסמת

New member
אני קוסמת אמיתית

אני קוסמת אמיתית וטובת לב וכל מי שירצה רק יבקש... גם נוסטלגיה, גם עתיד, גם חיוך ועוד ועוד..

shonshon5

New member
יה! איזה קטעים!

אז אולי תקמבני מנורה כחולה ל mמוש? ותמחקי לי את האוברדרפט האכזרי בעו"ש? לקוסמת אמיתית, זה קלי קלות, לא? אבי, מתלהב מקוסמות.

למעלה