לכולם ולכולן

אלי פלס

New member
לכולם ולכולן

בימים האחרונים הצטברו כמה וכמה תלונות כאן, או במקומות אחרים (מסרים אישיים, מייל וכדומה), על חוסר יחס מספק מצידי. חוסר היחס התבטא בנושאים הקשורים לפורום ובנושאים אישיים. דבר ראשון - קבלו את התנצלותי. דבר שני - תקשיבו להסבר קטן: אלו מכן שמכירים אותי, יודעים שלפני כמעט שלוש שנים עברתי תאונת דרכים, אושפזתי ועברתי כמה ניתוחים. החלמתי לגמרי מהפציעה. כך לפחות חשבתי... לפני כחודש וחצי, קיבלתי מכה חזקה ברגל המנותחת ומאז, כמעט כל מכה - גורמת לי לצליעה למשך כמה ימים. שלשום, קיבלתי שוב מכה חזקה ברגל ובלילה שעבר (רביעי בלילה) "ביליתי" בבית חולים. זו הסיבה שבזמן האחרון אני טרוד בעצמי יותר מאשר בפורום. עכשיו אני אבקש מכם לענות לי בכנות על שאלה. אני ממש לא אעלב או אפגע מאף תגובה... נראה לכם שכדאי שמישהו אחר ינהל את הפורום במקומי? א"כ, אני אפנה למנהלת הקהילות ואדבר אתה על זה כבר בתחילת השבוע הבא... שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלא, אלי

leadol

New member
?

אלי, מה קרה לך? ברור שאנחנו רוצים שתישאר. ברור שמותר לך מדי פעם להיעדר אתה לא אמור תמיד להיות נוכח.

yariv~2

New member
תישאר...תישאר...תישאר

עד שכבר קמה לה ממשלת האחדות אתה רוצה ללכת?
מותר שיהיו לך חיים מחוץ לפורום, אתה לא חייב להיות פה 24 שעות ביממה. . רפואה שלמה...בעזרת ה´ יתברך ויתהלל שמו.

אורלי^

New member
אלי רפואה שלמה ודבר שני שלא

תעז לעזוב את הפורום אתה שומע אותי?! אף אחד אחר לא יוכל למלאות את מקומך יותר טוב. לתת לכל אחד יחס אישי בטלפון, איימיל או בפורום. שיהיה לך הרבה רפואה שלמה.
אני.

אלי פלס

New member
שוב מקפיץ

אני רציני... ולא צריך את תגובות ה"תשאר, תשאר"...אני אחיה גם בלי.

בטח תישאר !!!

אתה האבא של הפורום ואנחנו לא רוצים למרוד שוב
חוסר התגובות מטעם החברים והחברות האחרים אינו מצביע על חוסר התעיינות ועל חוסר איכפתיות אלא הם מרגישים שאתה לא רציני במה שאתה כותב עכשיו... יענו, דחילק, בטח אנחנו רוצים אותך. מי בכלל רוצה לדבר על אפשרות אחרת. אַ גוטן שבת און אַן הייסן טשולנט.

מני3

New member
אלי, כמי שמכיר אותך באופן אישי...

אני חושב שניהול הפורום "תפור" עליך, ולכן רצוי שתישאר, אלא אם כבר נימאס לך באופן אישי. מה ? שוב הרגל? שמור על עצמך, איש מני

אלי יקירי

תגיד לי, השתגעת? איך אתה בכלל חושב שתקבל ממישהו כאן שחרור. אני ממש כועס עליך, כי ביום חמישי דיברנו כמעט שעה בטלפון ולא אמרת לי מילה. חוצמזה, אני מכיר אותך כבר 3 שנים ומה שמאפיין אותך זה שאתה תמיד אחוז תזזית וממהר לפרוייקט הבא. אפילו תאונת הדרכים שלך קרתה כי לא היתה לך סבלנות לחכות על המדרכה. אז, אנא, אלינקה, קח אויר, תתאזר בסבלנות ותמשיך הלאה.

מני3

New member
כנ"ל אתה גם אותי כנ"ל

מה אתה אומר? אתה מהשיכונים או מהמרכז, האם אתה משתמש הרבה בכינוי "שועל" מני

יערה 1

New member
מניין

לאלי אחרי שכבר אספת כאן מניין אוהדים.... אין לי מה להוסיף, רק להצטרף

למעלה