לכולם... וגם לבוריס.. (הוא נחשב חלק

F R E A K O U T

New member
לכולם... וגם לבוריס.. (הוא נחשב חלק

מכולם לא? לא חשוב...) שאלה: מה הסיבה שעברתם לחו"ל? או הסיבות ולבוריס: לפי ההודעה של "אין לי כותרת" שלך הבנתי שהצלחת לשכנע את ההורים שלך להגר... אולי תוכל לפרט לי את הסיבות? אני מתחיל לעבוד על שיכנוע ההורים להגר לאיפשהוא באמריקה הצפונית יש לי חלומות מוזרים שרומזים לי לעבור חחח נשמע מוזר אבל זה אמיתי... תודה מראש!!

BoR|S

New member
יאיי... בואו נעליב את בוריס...

בכל אופן, הסיבות הן:
כל החברים שלי מהגרים (המון אנשים שגדלתי איתם פה היגרו, מרבית החברים הקרובים שלי ביניהם).
הארץ הזאת היא לא מקום בטוח במיוחד.
הזכרתי להם שהם מעולם לא התכוונו להתיישב פה לתמיד, הם תכננו את זה בהתחלה כתחנת מעבר בדרך לארה"ב או משהו כזה.
בארץ בה הכל מבוסס על פרוטקציות, קשה מאוד לקבל עבודה נורמלית, יש מדינות רבות אחרות שבהן יקבלו אותי בגלל הידע שלי לעבוד ולא יפסלו אותי כי יש עוד מועמד והוא במקרה האחיין השני של הסבתא החורגת של המנקה בחברה שבה אני רוצה לעבוד. זה בינתיים מה שעולה לי בראש, אם יהיה מה להוסיף, אני אוסיף.

F R E A K O U T

New member
תודה תודה...

אני חושב שאני יתחיל לאט לאט לחורר להם בראש... בעיקר את הסיבה של ביטחון.... כי זו לדעתי הסיבה הכי רצינית והסיבה שאני הכי חושב עליה... זה ממש מפחיד לקום בבוקר ולפני שעושים משהו בודקים בטלוויזיה מה קרה... וגם סיבות של אבטלה אני ינסה להכניס להם בראש... כי העסק החדש של אבא שלי לא נראה לי הכי מתאים לישראלים... עוד שאלה לא קשורה לאלה מחו"ל (בעיקר אנגליה וצרפת) אתם מכירים אולי מן רשת ענקית של מזון שנקראת pret-a-manger? או משהו דומה לזה...

F R E A K O U T

New member
שאלתי את בוריס

כי לפי מה שראיתי הוא היחידי שממש שיכנע את ההורים שלו לעזוב (הוא בעצמו...) ולסיוון: קיבלתם גרין קארד מההגרלה הזאת שרצה בתפוז?

BoR|S

New member
כל ההגרלות האלה...

ברובן צריך לשלם כסף משום מה כדי להשתתף בהן... זה כזה בולשיט... ההגרלה היא חינמית...

sivani

New member
חחחחחחחחחחחח מה?! hell no!

דבר ראשון זה הגרלה לויזה בארה"ב,אני גרה בקנדה. המ..לא, עברנו תהליך רגיל של הגירה, עם בדיקות רפואיות והוכחות השכלה של תואר שני והכל...

sivani

New member
הממ...

ההורים שלי החליטו לעבור לפה בעיקר כי נמאס להם מהמצב הכלכלי והחברתי בארץ, אנחנו הגשנו את הבקשה לפני תחילת האינתיפאדה הנוכחית,אבל זה רק מוסיף עוד סיבות לא להישאר בישראל.

"זה לא מקום בשביל ילדה קטנה

שלהורים שלה נמאס אז הם החליפו מדינה" (הבן אדם פשוט גאון!) אז לא, להורים שלי לא ממש נמאס אבל העבודה של אבא שלחה אותו לפה. לכמה זמן? לא ברור, אבל למה אכפת? אני עפה מפה ברגע שיהיה לי כסף (ושהצבא לא יעשה בעיות)

sivani

New member
אמילי..

מעניין אותי לדעת,למה את לא רוצה להישאר בפריז?

למען האמת

כרגע דווקא בא לי להשאר בפריז, אני פשוט מעדיפה לגור בארץ (או באוסטרליה
)

sivani

New member
חחח את לא החלטית ../images/Emo8.gif

אוסטרליה? גם אני רוצה!

למעלה