לכולם ובמיוחד ל-Marty McFly !!!

לכולם ובמיוחד ל-Marty McFly !!!

היי... טוב תראו ! האמת היא ששקרתי לכם ! אני ממש מצטער אבל זה לא היה בכוונה ! אני נכנסתי לאיזשהוא אתר והיו שם מלא תמונות מ-שירים ! אז כשנכנסתי לתמונה אחת היה כתוב שם Unbreakable ואני חשבתי שזאת תמונה מהקליפ , אבל כנראה חשבתי לא נכון ! אני ממש מצטער ! ואני מבטיח לכולכם ביייחוד ל- Marty McFly אני מבקש סליחה !( , אני מבטיח לא לשקר יותר ! מ-ב-ט-י-ח ! ובקשר להופעות שיש לי אז באמת יש לי אותם , כלומר יש לי את ההופעה בגרמניה + הסרט רוחות באיכות די.וי.די ! טוב אני בינתים יהיה בפורום ! ואני מצטער

Marty McFly

New member
לי לא הפריע השקר...

אלא הזה שלא הקשבת שביקשתי ממך לשרשר... וביקשתי וביקשתי... וAS2000 או משהו כזה: אל תגיד לי לשתוק... נתתי לך את הסיבה שאני מבקש לשרשר... אם היית קורא, היית מבין... והשאלה: איך יצאת מההגבלה?

MJer

New member
מספיק שקר אחד - אל תמשיך

לא שיקרת בתום לב. ועוד שיקרת בנושא שברור לכולנו שזה שטויות במיץ. ממש זילזלת באינטילגנציה שלנו. לא ברור לי למה בכלל אתה נשאר כאן בפורום, אבל לפחות מבחינתי, זו הפעם האחרונה שאני בכלל פותח הודעה שלך. קישתא!

Marty McFly

New member
שמע, בכל זאת הוא צודק...

זה די ברור שהוא עשה את זה, את שני הרקעים (שדומים להפליא)... אז אני עדיין לא מאמין לו, שהוא חשב שזה באמת כשהוא לקח את זה מאתר כלשהו... אבל לא נורא... שיהנה אבל זו עדיין לא זכות לגרש אותו!!

Art Of Madness

New member
אני ממש ממש לא מבינה

מה הקטע שלכם לשקר?? אם יש לכם תשובה אני אשמח לשמוע..

Art Of Madness

New member
אז אם אין קטע לשקר

למה את משקרת? ולמה אנשים אחרים פה משקרים? זה כזה מגעיל... אתם חשים נעלים או משהו..? והדבר שהכי נמאס כבר זה שחלק מהאנשים פה רק משמיצים את הפורום, כאילו חלאס.. כולה פורום של זמר.. הפכתם את זה לזירת קרב.. תרגיעו..

למעלה