לכולם דחוווף!!

לכולם דחוווף!!

בנות יש לי שאלה.. תגידו למי יש את הפלפאפון של הראל סקעת החדש?!?! למי שיש בבקשהה תתנו לייי אניי חייבת אותוווו בבקשהההההה אני כבר פווווול זמן מנסה להשיג ולא השגתייי בבקשהה.. אני חייבת להפגש איתוו כברררר אני לא יכולה בלעדיוו הוא הכל בחיי בלעדיו אני חצי ילדההה!!!!

pink hit

New member
נראה לך..?

נראה לך שמישהו יתן לך? תאמיני שכמעט כל מי שבפורום היה רוצה להשיג את המספר שלו (אני אחת מהם) ות'אמת לא נראה לי שלמישהו יש כאן... בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה להשיג את המספר ואם תשיגי אני אשמח להשתתף איתך... בכל מקרה ביום רביעי אני הולכת להופעה שלו באור יהודה מישהו רוצה להצטרף אליי???

pink hit

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגידו.. בני כמה אתם??? יכול להיות שאני הכי גדולה כאן??? אני בת 22 אני מרגישה מוזר שבגילי אני עדיין מעריצה מישהו... אבל את הראל אני אמשיך להעריץ גם בגיל 50... אחחחחחחח איזה קול מהפנט יש לו....

בלנקה המקורית

Well-known member
חמודה, את יכולה להירגע..../images/Emo24.gif

לסקעת יש מעריצות מבוגרות יותר בהרבה... איך אמרת, תאהבי אותו גם בגיל חמישים... אז תחשבי על זה

pink hit

New member
למה את באה בגישה כזאת??

סך הכל שאלתי שאלה.... כי שמתי לב שכולם כאן קטנות אז שאלתי....

בלנקה המקורית

Well-known member
אוי סליחה... כנראה שלא הבנת אותי...

ההיפך, בסך הכל רציתי להחמיא לך על כי תישארי איתו עד גיל 50 אפילו.. מאחר ואני הרבה הרבה יותר מבוגרת ממך, רציתי שתדעי שאת לא לבד.

pink hit

New member
אה.... אופס../images/Emo9.gif

מצטערת פשוט הכותרת שלך הטעתה אותי... אני חדשה כאן ואני לא רוצה שאף אחד יכעס עליי... בת כמה את דרך אגב?

להערצה לסקעת אין גיל

גם אני לא ילדה ואני חולה עליו. מתרגשת מקולו ומשיריו ובכל פעם מצטמררת מחדש. אז תרגישי טוב, שמעתי שגם בנות 50 וסבתות מעריצות אותו בטירוף, אז תרגישי בנוח, את עוד ילדה.

t0mi

New member
אני יכולה להשיג..

אבל מצטערת, גם לא נעים לי לבקש וגם אחרי שבקשתי, לפרסם אותו זה לא יהיה טוב

ר ו י ת 14

New member
אני מכירה מישהי שיש לה את המספר שלו

אבל היא לא נותנת אותו לאף אחד
והיום היא אמרה לי גם שהיא תתקשר אליו ,בגלל שאמרו לנו שיום שני יש הופעה שלו בלב המפרץ ובסוף אמרו שאין אז היא אמרה שהיא מתקשרת לברר איזה כיף לה

למעלה