לכולם! בקשר לסרט-

איימוש

New member
לכולם! בקשר לסרט-

אני יודעת שכמעט אף אחד לא היה פותח את ההודעה בסוף השירשור אז בגלל זה פתחתי שירשור חדש, בסדר? טוב, אז יש לי שאלה- אני בחרתי להיות לקס אבל אז חשבתי שאני לא אהיה מספיק טובה בתפקיד הזה כי לא משנה כמה אני אוהבת אותו עדיין זה לא מתאים לי אז אם מישהו רוצה להחליף איתי (בבקשה, בבקשה, בבקשה) אני אפילו אסכים לקחת תפקידים שאני ממש שונאת (חוץ מסלין
בעעעעעעעעעעעעעע).

סמייילי

New member
את יכולה להתחרט..

תפקידים שנשארו (תקנו אותי אם אני טועה) ראיין אליס (?) KC (?) נד אנדי טלי בריידי מוז טופ האט בוב פורקי קלרה הנרייטה קלאודי רואן ספייק גלן זוט מרטין ג´ק (?) פול

NeMy

New member
היי! היי!!!!! *מחליפה*

אני מוז! מוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *משתגעת* אני מוזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!! דורשת זכויות יוצרים!!!!!!!!!!

איימוש

New member
איך אני יכולה להיות חיות?

ומי זאת קלאודי? ואיך אני יכולה להיות בריידי? התפקיד שלי יהיה לבכות? אני רוצה זה להחליף עם מישהו שיש לו דמות מהשבט חוץ מבריי, סלין ודאל או שאני אהיה אחד מהדמויות החדשות לא יותר מדי קרציות, בסדר? בעצם, אם כבר אני כזאת לא החלטית אם לא תהיה לי ברירה אני אהיה לקס...

איימוש

New member
אופס...........

יצא קצת לא ברור אז מי שלא הבין והפריע לו שיפנה אליי במסרים.

אמבר 13

New member
רק רגע!!!!!!

כבר כתבתי תסריט לשתי פרקים! איך פתאום אני אמורה לשנות אותו?! חבר´ה הדמויות שמשתתפות בסרט אלא הם רק חברי עונה 1 וחברי עונה 2 ובקושי רב הכנסתי את פרייד, אבל יש שתי דמויות חדשות שאני המצאתי :איזי ולוקלן! משהו מעוניין?!

למעלה