לכולםם חשוב!! תפסיקוו לקלל ! זה נמאסס!!
י ירדנושששש14 New member 24/1/06 #12 אושריקי !! זה בעליי כנסו שניהה מייייייייייייי שיתחצףף אליוו יראה מאזה חחחחחחח אושרי אוהההפפת מלא.!..:-*
אושריקי !! זה בעליי כנסו שניהה מייייייייייייי שיתחצףף אליוו יראה מאזה חחחחחחח אושרי אוהההפפת מלא.!..:-*
ב ברוש הבובעע New member 24/1/06 #13 יש לנו בנים בפורום?! מענייין.. חח..סתם..איך קוראים לך??בן כמה אתה??מאיפה אתה??יש לך אייסי או מסן??
O Oshri siso New member 24/1/06 #16 חחח בר...(= כנסי... כן יש לכם בנים בפורום!! חח ובקשר לשאלות שלך.. קוראים לי אושרי אני בן 15 וחצי מחיפה ואייסקיו:294949886 ומסנג'ר[email protected] (=
חחח בר...(= כנסי... כן יש לכם בנים בפורום!! חח ובקשר לשאלות שלך.. קוראים לי אושרי אני בן 15 וחצי מחיפה ואייסקיו:294949886 ומסנג'ר[email protected] (=
א אדווה המאמי New member 24/1/06 #4 אממ... כנסי ניראה לי שמיצינו את העניין הזה של שלום פיוס ואחוות הפורום.. וגם נפתחו יםםם שירשורים על הנושא אושרי.. היה פה קצת בלגן וריבים אבל עכשיו הכל בסדר
אממ... כנסי ניראה לי שמיצינו את העניין הזה של שלום פיוס ואחוות הפורום.. וגם נפתחו יםםם שירשורים על הנושא אושרי.. היה פה קצת בלגן וריבים אבל עכשיו הכל בסדר