לכולםםם!!!

רוני48

New member
לכולםםם!!!

שלום, קוראים לי רוני ואני חדשה בפורום. אני חושבת שאני מוכשרת בהמון דברים אבל הבעיה של היא....שאני מתביישת!! אני רוקדת מדהים אבל במסיבות אני תמיד יושבת בצד. אני שרה 100לף אבל בטקסים אני לא רוצה לשיר... מה אתם אומרים? מחכה לתשובות, רוני

קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מוריאל, 15.
דבר שני.. לדעתי זה ממש חבל כי אם את באמת אוהבת את ז.. את תצטערי אחר כך מאוד.. לפחות אני הייתי מצטערת. אם את באמת טובה בזה.. וגם אם לא כל כך.. אבל אוהבת את זה.. את צריכה לעשות את זה כי בסופו של דבר רק את תהני
זהו

ברוכה הבאהה!!

אני מיכל בת 13 משחקת רוקדת ושרה. ובקשר לזה שאת מתביישת, אל תחשבי על זה כ"כ פשוט תהני מזה,תהני לעמוד על במה,תהני לרקוד, אל תחשבי כל מני מחשבות מציקות כמו"מה יגידו עלי?!"וכאלה.. אני מקווה שתנצלי את הכישרון שלך בדרך הכי טובה. בהצלחה.

ברוכה הבאה!

אני אלה בת 13 וחצי רוקדת ומצלמת (ועוד בין לבין). לדעתי בסופו של דבר כדאי לך לאזור אומץ ולעשות את הדברים שאת באמת אוהבת לעשות. אם לא תעשי אותם תרגישי שזאת לא את, ותתחרטי על זה. בהצלחה!!!

shahafs

New member
../images/Emo205.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה... גמני די חדשה כאן... אני שחף!!! אני אומרת.... תשימי פססססס ענק על העולם ופשוט תעשי מה שאת אוהבת על תחשבי על מה אנשים יגידו על איך שאני שרה או רוקדת... יש לי חברה שהיא מזה אוהבת לשיר אבל היא פשוט לא יודעת לשיר.... אין לה את החוש המוזיקלי הזה.... היא כאילו שומעת שיר והיא תשיר אותו הכי הפוך שיש אבל מה? היא שמה פסס על מה שאנשים אומרים ועושה מה שהיא אוהבת - לשיר... מבינה.. אין לך מה להתבייש!!! חחח אז תהני בפורום.... ההודעות שלי הן עם הפיל!!!! יאללה ביי ביי ~שחף~

shahafs

New member
../images/Emo205.gifאופס...

התכוונתי לאל תחשבי ולא על תחשבי... טעות!

R o n 2 5 6

New member
שלום רוני.

אני רון ברוכה הבאה
השתלבות מהירה ומאגניבה
אני חושב שכדאי לך לשיר ולרקוד.קודם כל,אני בטוח שכיף לך לשיר ולרקוד אז חבל שסתם לא תעשי דברים שגורמים לך כיף.חוץ מזה,אם יש לך כישרון,למה לא לנצל אותו ושגם אחרים יהנו ממנו?

למעלה