לכולםםם בקשר לשי

EdEn and NiCkY

New member
לכולםםם בקשר לשי

היום הוא היה אמור להופיע ביצפאן אבל ביטלו לו את זה ובמקום הוא מופיע בקניון האילון נראה לי אם אני לא טועה..מה שאני זוכרת שהוא ברמת גן... ובערך עוד שבועים{בעצם עדין לא הכי ברור תאריך...} הוא יופיע אצל דודו טופז.

MiLk§hAkE

New member
../images/Emo57.gif עם כל הכבוד שאין לי

לדודו טופז, אני לא חושבת שמישהו מכוכב נולד אמור להתארח אצלו, לפחות לא אחרי ההתבטאות שלו לשי יש קצת יותר כבוד מזה צריך שכוכב נולד2 יהיה המתחרה של דודו בערוץ אחר, ולהביס אותו ברייטינג, מתנשא!

הדמר

New member
אני אתן הסכמתי

לא שי ולא אף אחד אחר מכוכב-נולד צריך לבןא לדודו טופז, אבל לא בגלל דודו אלא בגלל הם עצמם זו סתם תהיה השפלה בשבילם, דודו טופז הוא 1 שלא דופק חשבון והוא הוא ישאל אותם(לדעתי)בעיקר על עניין על תכנית העשור וירד עליהם וכו...

EdEn and NiCkY

New member
מה קרה עם דודו טופז?!

ובקשר לתוכנית עשור , דבר 1 לא שי ולא נינט ולא שירי ולא צביקה ולא אף אחד אחר הלך לקשת {או למה שזה היה} ואמר להם תשימו אותנו בתוכנית עשור. דבר 2 בכל מקרה אם הוא ישאל כבר שאלו את שי על זה והוא גם צוחק על זה ששמו אותם בתוכנית עשור ושזה שטויות ששמו אותם. דבר 3 אולי הוא ישאל שאלה קטנה אבל תראו מצד אחד מה אם הוא שאול אותו הוא מזכיר את זה וזה סתם השפלה{או איך שנקרא לזה}שתוכנית שמשודרת חודשים זכתה ולא הוא שהוא משדר 10 שנים ויחסית מצליח. {והכוונה להשפלה לא שזה כוכב נולד כוכב נולד מהממת אבל עדין 10 שנים לחודשים?!}

למעלה