לכולםםםם

לכולםםםם

תקשיבו אנשים...היום היה אחד הימים ה יותר-מחורפנים שלי בבית הכלא שלנו... המצאתי שיר על שבלולים, שימו : ראשית כל, אפתח בהצהרה שאין לי כלום, אבל ממש כלום נגד ...אני אוהבת אותם ומשתדלת לא למעוך אותם בטיולי הקבועים (אחת ליובל) בשדות ארצנו הקטנטונת- אז אל תבינו מסר מוטעה מהשיר, קאפישון?! שיר השבלולים/ מאת יעל ליבר/ במנגינה של "פרפרים לבנים" ====================================================== 1. שוב רואים שבלול- לבן, מרוססססססססק קונכיה מתפצפצת, ממש ברררררדק הריר עוד נוטף- לבן, וסמיייייייייייך כל מי שעובר שם- אומר ישר איייי איייייכסססס פזמון: שבלולים- לבנים, שוב זוחלים לאור גם שבלולות- נקבות- נכנסות לקונכיה - פנייייממההההההההההה נכנסות לקונכיה - פנננייימממהההה!! ©כל הזכויות שמורות ליעלית השבלולית!!!© נ.ב. לי ולחברה שלי יש להקה בשם "השבלולות" (זוכרים את הלילה הזה שאני והיא התחרפנו...) - והשיר הזה הולך להיות חלק מהרפטואר! בברכת שבלולים לעתיד, יעלית השבלולית! נ.ב.ש. אתם רואים מה הביצפר עושה לאנשים?!!

אמרו לך שאת חולה? ../images/Emo6.gif

התחרפנת על כל השכל
איזה שיר גמור :)

אני מודעת לעובדה, תודה ../images/Emo13.gif

אני חולה בהחלט! חולת אהבההההההה
או יותר נכון....חולה מהאהבה....

אלדר

New member
יעלו´ש........אהבתי את זה ממש!!!

וזה נכון הביצפר ממש מקלקל אותנו!! אני מרוב שיעמום במתמטיקה....ציירתי לי על היד מזה ציור יפיפה.... כולם אמרו שזה ממש יפה חוץ מאמא שלי ממש כלבה!! לא משנה תמשיכי לפרסם סיפורי שבלולים שלך...... ממש הורג!! שלך אלדרו´ש

סאטיר33

New member
אחרי שרגלי ופופיקי קושטו

בשלל צבעי הלורדים שלי אמא שלי, שהיא כלבה יותר רצינית הכריחה אותי ללכת לחוג לציור אז בתור עונש חזרתי עם ציור של ז... על הגב וציור של כ... על הבטן והתחלתי לצאת עם הדוגמן

anna_nicole

New member
אחלה שיר......... ../images/Emo60.gif

הייתי אומרת שאת ממש מוכשרת בתחום!!!! באיזה שיעור כתבת אותו????? I´M PROUD OF YO U

למעלה