לכולםםםםםם!

לכולםםםםםם!

קדם כל- לא יודעת מה, ולא יודע ת למה מי שצריך לימסור משהו לג´ודי שיעביר לי אני ידאג להעביר לה. אחר כך מצעטרת שלא כתתבי פה כל כך הרבה מזן סוף סוף חופששש היה לי היום בגרות בלשון ואז לא הצלחתי להתחבר כמה שעות.): אז הנה אני פה וכדי להיות בטוחה אני כותבת שוב פעם בפוקסקידס מתחיל ב 12:20 הסידרה כל יום מיום שני לא? ובערוץ הילדים כל יום ב 2:00 גם מיום שני לא? לבבבב...........

motib4

New member
אני לא הולך לענות על זה...

דפדפו למטה מה הבעיה? זה מצויין לפחות שלוש פעמים בעמוד הזה! לא רוצה לשמוע מזה יותר. תודה.

מוטי

סוריי אני יודודעת פושט כואב לי הראש ואין לי ראש ליבדוק עכשיו עזוב... אני יהיה פה בערב.

נ.ב

ראיתי עכשיו שכתבו שבשעה 12:20 זה בפוקוס קידס וב - 2:00 זה בערוץ הילדים אתה יכול לכתוב לי רק תתאריך
?| סוריייי זה פשוט מבלבל.... אולי פשוט תכתבו את זה למעלה מי שירצה לדעת כי כל פעם גם מגעים אנשים חדשים טוב זה דעתי... צא´ו צא´ו

omer wild

New member
הפרסומת בפוקס קידס ../images/Emo103.gif

את ראית את הפרסומת של התכנית בפוקס קידס ?? כי כל היום אני מחכה לפרסומת ולא שמים אותה !!

לא../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

כי עדין לא עשו לי פוקדסקידס אבל יעשו לי בגלל זה אני לא יודעת

ק מ י

New member
ללא נושא...

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא ממש התרגשתי מהפרסומת לסדרה החדשה.... למה??? כי ראיתי בערך את כל הפרקים שמראים בפרסומת וזה בכלל לא חדש לי!

למעלה