לכולםםםםםםם

לכולםםםםםםם

ב``ה עשר סימנים שתוכל לדעת אם אתה מכור לצ`אט של תפוז. א. מיד עם כניסתך לעמוד השער של תפוז, אתה לוחץ על לינק של הצ`אט ומיד לאחרי זה על לינק הפורום. ב. אתה רואה את super-vaizor נכנס לחדר, ואתה כבר ממש לא רועד. ג. במקום לשנה טובה תכתב ותחתם כתפוח בדבש, אמרת בטעות, כתפוז בדבש. ד. זכית לראות את השורה הבאה מרצדת מול פניך במסך אחרי שנכנסת בשם חדש ושאלת את שלמי ``מה נשמע איציק?`` : הודעה פרטית מKיציק: מי אתה לעזאזל??????????????? ה. לא עוברת דקה מרגע כניסתך לצ`אט וכבר אתה מזהה את הארה, עם אחד משמותיה הנבחרים החדשים. ו. אתה פותח הודעות בפורום, גם אם הוא מופיעות כסימן לבן (הודעה ללא תוכן). ז. בעלותך על יצועך, אתה מתהפך מצד לצד, ואתה שומע את קולך שואל לא פעם: ``מי זאת הבת נון הזאת, לכל הרוחות``... ח. אחרי שכתבת הודעה של עמוד וחצי לפורום, ועשית שלח, ראית על המסך דף לבן, ``הדף לא נשלח`` הוא מצין לך ביובש. ואתה מקלל את איציק ואת אייל, ואת כל מי שאפשר... ט. אם נכנסת פעם לצ`אט, וקשוח לא היה שם. י. ביום שישי אחר חצות, זכית להיות ביחידות, יחד עם הגלאט בוט והרובוט חיפוש, ללא אף אחד שיפריע או יבלבל. אם יש לכם/ן עוד סימנים והצעות אתם מוזמנים לכתוב לתיבת הטלמסר שלנו: מניה וביה נ.ב אולי לא תאמינו, אבל אחד הסימנים (סעיף ח`) מתקיים בי כבר ברגע זה, כשהדף לא נפתח לי, ואני חוזר לכאן, ומקליד לכם את התוספת...

נון בת

New member
עוד כמה...

בס``ד אוףףף אז אני מכורה??????? אהבתי את ו` בעיקר אחרי שנכנסתי ל``בחיי שאתה מוכשר`` :))) וזה -:))) עוד אחד מהסימנים - אתה מתחיל לחייך עקום עם כמה סנטרים ... )ובכל הזדמנות כותב סוגריים הפוכים( אני מעכשיו בגמילה אז...)רצה לצ`אט( בייייי בטנון.

קישפרוץ

New member
בחיי....

וכמו שכבר נאמר ל``מישהי`` בעבר... (אני מקווה שהיא יודעת מי היא.. כל אחד מדבר מהקיש(קע) שלו..... מיניה- אתה גאון!

שיינדי

New member
מכורים מכורות -מפגש דו שיח חדש!!

בס``ד מיניה אפשר עוד ?? קודם לפרגן בכך שאתה מבריק במיוחד. טוב תודה .הלאה. יא` - אם אתה מסיים לעבוד בעשר בלילה והדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נכנס לדירה זה להדליק את המחשב ולתהות מי בחדר הכתום.. יב` - אם דף הבית שלך הוא לא אחר מתפוז.(או מקסימום? הוא במועדפים). יג` - ואחרון. פותח צאט ובחלון נוסף פורום,למה פורום? לבדוק מה מס` ההודעות של נ.ב. או סתם ככה לבהות על המסך הקופץ של הצאט ולחשוב מה מסתתר מאחרי כל פרח עליז שמנסה את מזלו בכתיבה שנונ(י)ה ,יש כאלה ממש אמיתיים שמרוב אמיתות הם כותבים גיל ליד השם(והכל אמיתי!) יש סתמוש שצועק :יש מישהו מחול?????????????????????????? יש חיוכים שרק בשבילם שווה לי להכנס לצאט(אני לא מתרצת את היותי מכורה) כמו הצמד הנשי קיש:)בלא:) שמהם למדתי לחייך בצורה מחשבית,מיניה אני מכורה??? כי אני יכולה להמשיך ככה שעות ,אלוקים לברבר לבדי אוישש אני נכנסת לחדר לפחות אני יברבר עם אחרים(נקבל מתכון מהארה לפסטה).. צאווווו שיינה (נמאס לי גם מהשם הזה)

נפלתי חזק

נישבעתי לכולם מאה פעמים שזה לא נכון, אבל מסתבר שכן ובגדול. ......טוב ידעתי את זה קודם אבל לא נעים להודות..... אז זהוא...

התמ-ים

New member
גדול גדול, אבל ...

בקשר לסעיף ז - אם אחרי כל השנים אתה לא יודע מי זאת נון בת, אז אולי אתה לא כל כך מכור. בקשר לסעיף ח` - אם אחרי כל כך הרבה הודעות בפורום, עוד לא התרגלת להקליק אוטומטית פעמיים על Back, והוספת תגובה מחדש, אחרי כתיבת הודעות ארוכות, במקום לקלל - אתה עוד לא מכור. יום טוב לכולם ובשורות טובות לעם ישראל

נצנוץ

New member
עוד כמה! )חוץ מאלה שמניה גנב לי(

* כשאתה כבר יודע שקיש זה לא רק מנה שמגישים במסעדה חלבית. * כשאתה נכנס לצ`ט כדי להגיד לאחד החברים/חברות שאתה מנסה כבר שעה להתקשר ותפוס. * כשבאמת הקדשת יותר מחצי שעה בנסיון למצוא שם מתאים ל HELP-ME * כשבאמת הוספת בתפילת שמונה עשרה בקשה מיוחדת שמיכאל כבר ימצא מחשב עם פונט עברי! * כשאתה סופר את השניות מרגע שמישהו כותב ``כולכם בני *****`` לראות מי מבעלי הקודים הוא הכי מהיר... * כשאתה נעצב אל לבך כאשר אבא/אמא/בעל/סבא/בוס/אחות מגיעים הביתה מוקדם מהצפוי.... * כשאתה מנסה להכנס לצ`ט ולא מצליח )כי שוב השרת של תפוז התמוטט( ואתה מתעקש ונכנס דרך MSN או כל פורטל צ`טים אחר, לא משנה איך, רק שלא יהיה צ`ט בלעדיך!!!!!!!!!!! * כשאתה יודע שביום-ההולדת שלך, תזכה להודעת פתיחה מרשימה בפורום. * כשאתה כבר לא שואל את Kיציק ``איך נהיים כחולים?`` * כשאתה כבר לא מאמין לKיציק כשהוא אומר לך שכדי להיות כחול, צריך רק ללחוץ SHIFT+F4 * כשאתה קורא את הרשימה הזאת )ואת של מניה( ואומר לפחות 5 פעמים ``וואלה, זה אני!!`` * כשאתה מתחיל להתעניין אם יש בכלל דרך להגמל מהצ`ט הנורא הזה!!!!! )אין! ניסיתי את כולם!(

אתם גדולים!!!

אתם ממש גדולים!!! נ.ב. למה לי אין כישרון כזה יפה? למה תמיד אני הדפוק בכל מקום? למה תמיד אני זה שלא מבין למה מתכוונים? (קיש - אל תגיבי על זה:)

נצנוץ

New member
ועוד אחד שנשמט....

(הייתי חייבת. יש לי אובססיה לדעתכם?) * כשאתה כבר לא זקוק למילון כדי לדעת איך אומרים קונטרבס בעברית....

נון בת

New member
כנראה שאני לא מכורה... ;-p

בס``ד אז ככה: או שב10- לא היו מכורים או שזה לא סימן.... וד``ל שלך, קונטרה (עשיתי זאת!)

בלא

New member
לא נראה לי שיש ביננו מכורים...

ב``ה כשלא משנה לך מי מעבר לקו, התגובה הראשונה לצלצול היא שיט. כשכבר לא אכפת לך שקשוח מחסל את הסודיות שלך. כשאתה על סף עיקול (מאה שקל, קיש!) כשאיציק כבר לא מצליח להלחיץ אותך (לא נעים לי לקלל...:)) כשאתה לא צריך שהארה תנצנץ בשביל לזהות אותה כשכבר הפסקת לשקר בקשר לפרטיך האישיים (-אין תגובה-) כשאתה כבר חושב ברצינות לפתוח גלגל``ץ... שלכם (עוד לא מכורה:)) בלא

מיוחדת

New member
בלא!

בלא, בלא... את פשוט בשלב ההכחשה! כשתהיי מודעת למצבך, זו כבר תהיה חצי הדרך לגמילה... מזדהה איתך מכל הלב- מיוחדת.

למעלה