לכולםםםםםםם

שחררר

New member
לכולםםםםםםם

שלום אני חדשה פ ה ויש לי הרבה שאלות תתכוננו..

שחררר

New member
טוב שאלה ראשונה

יש שמועות שסופי צדקה מתגרשת. מישהו יודע אם זה נכון? מישהו שמע על זה?

actress

New member
נא לשרשר=הוספת תגובה, תודה!

שישרתי את ההודעות שלך אבל להבא תשרשרי וזה נקרא הוספת תגובה שאת מגיבה להודעות שלך בהמשכים שיהיה מסודר.

שחררר

New member
איך אתה יכול להיות בטוח שזה לא נכון

?? ורציתי להגיד עוד משהו. פעם הייתי בצילומים של לחיי האהבה והיה שם ממש כיף.וגם עוד כמה שבועות אני כנראה הולכת לבית של איריס ברנע כי חברה של אמא שלי היא בת דודה שלה ואמרתי לה איזה כיף לך אז היא אמרה שאם אני רוצה היא יכולה לקחת אותי אליה. ואני באה אליה רק בשביל לברר דברים על עומר ברנע. אבל מצד שני אני לא יודעת אם ללכת או לא זה יהיה פאדיחות. ועוד משהו- מישהו רוצה לדבר באייסיקיו?

את הולכת להיפגש עם עומר ברנע????

יווווווווווו איזה כיף לך דייי את לא יודעת כמה אני מקנא בך עכשיו!!! יוווווווווווווו הלוואי עליי...!!!!! האמת שגם אני יכלתי להיפגש איתו כי אבא שלי מכיר את אימא שלו יענו מאיזה שהיא עבודה שהם היו ביחד או משהו כזה אבל אני כמו איזה מפגרת לא ניצלתי את ההזדמנות והוא כבר טס לחו"ל..!!! אבל רגע את בטוחה שעומר יהיה שם כי הוא חוזר מחר או מחרתיים מלונדון ונשאר כמה שבועות.. מקווה מאודדד בשבילך שתיראי אותו.. ואת חייבת לצלם אותו ולסרוק תתמונה ולהביא אותה לפורום.... בקנאה רבה...
יאנה!!

שחררר

New member
זהו שאני לא בטוחה

יכול להיות שהוא בכלל לא גר עם ההורים שלו אבל לפחות אני ישאל אותם דברים עליו אבל בכל מקרה כבר פגשתי אותו כשהייתי בצילומים של לחיי האהבה ומתי שיתקנו לי את הסורק אני ישים פה את התמונות משם. וחוץ מזה אני לא בטוחה שאני ילך לבית שלהם זה פאדיחות מה אני ידחף לשם כמו איזה סתומה עם חברה של אמא שלי? זה ייראה די מטומטם וגם אני מתביישת...

יווו פגשת את עומר????

רגע ספרי עליו קצת.. איך הוא במציאות... מושלם כמו בטלויזיה? הוא נחמד?? דיברת איתו??? פליייזזז שימי תמונות שלו אני חייבת לראות...!!!! האמת שיכול להיות שהוא גר אם ההורים כי אתמול התקשרתי עליו יענו לבית של ההורים שלו והוא ענה אז יכול להיות שהוא סתם היה שם ויכול להיות שהוא גר שם....

שחררר

New member
לניבה קלזון

מאיפה שמעת על זה? כי אני פשוט ראיתי שילדה אחת כתבה את זה בפורום של ערוץ 3, היא אמרה שהיא ובעלה מתגרשים כי סופי בגדה בו עם כל מיני שחקנים. היא טוענת שהיא קרובת משפחה שלה או משהו אבל זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני גם שסופי תבגוד וגם אם היא קרובה שלה למה היא מפיצה את זה לכל הארץ?....טוב לא חשוב בקיצור מאיפה את יודעת וגם איך יש לך את הפלאפון שלה? וגם אני מצטערת בשביל סופי אני יודעת שזה קשה אני אישית חוויתי את זה כי ההורים שלי התגרשו...זה קשה בהתחלה אבל מתגברים טוב כתבתי מגילה ואם מישהו פה עכשיו ובא לו לדבר שיכתוב....

Loppy

New member
אז ככה...

ניבה פחות או יותר "מכירה" את סופי... אם היא אומרת ממקור אמין, אז רב הסיכויים שהיא יודעת מסופי... דרך אגב, לא שיש לי בעיה אם זה אבל מה פתאום החלטת להצטרף דווקא עכשיו לפורום?!

שחררר

New member
ל loppy

טוב אז ככה...... לפורום הזה במקרה הגעתי וזה הפורום היחיד על לחיי האהבה שעדיין ממשיך להיות חי (יחסית) כי הרבה אנשים כבר שכחו מהסדרה הכי יפה בעולם כאילו היא בכלל לא הייתה. והסיבה השנייה שהייתי מכורה לסדרה ואפשר להגיד שעדיין נשארתי מכורה אבל אף אחד כבר לא מסכים לדבר איתי על שום דבר שקשור אלייה כי כבר שיגעתי את כל העולם את החברות שלי וההורים שלי ובעיקר אחותי שאם אני רק מזכירה משהו על זה היא רוצחת אותי. אז הדבר היחיד שנשאר לי זה לכתוב בפורומים. כן כן אני יודעת החיים קשים אבל אני ישרוד..... מה? אל תתיחסו אני מחורפנת זה תמיד קורה לי אחרי 11 בלילה

לשחרררר (על סופי)

אני יודעת את זה ממקור אין כמו שאמרתי - אני מכירה אנשים שהם קרובים של סופי ואמרו לי את זה מספר פעמים גם. את הסיבה אני לא ממש יודעת ואם הייתי יודעת אני לא חושבת שהייתי מדברת על זה פה כי זה מאד אישי. אני יכולה לדעת מה הסיבה לפירוק ביניהם אבל זה לא עניני בדיוק. ואולי תיהיה לי דרך לדעת עת זה אבל אני לא יכולה להגיד את זה ולאנשים אם אני אדע, את מבינה? אני לא חושבת שסופי היא הטיפוס הבוגד וזה למה היא נפרדת מבעלה, אני יכולה לחשוב על מס סיבות אבל אין טעם לנחש... שחרררר, את ילדה גדולה לניגוד לחן הבת של סופי שהיא רק בת 4 ועדיין אינה מבינה דברים וזה הסיבה למה הפרידה של הוריה יהיה בהרבה יותר קשה עליה - אני מרחמת עליה. אני מקווה גם הכל ילך בסדר.

יש עוד הוכחה שהיא מתגרשת/התגרשה..

קניתי את הסינגל שלה והיא מודה שם לכל האנשים שעזרו לה ושהיא אוהבת...והיא לא מודה לבעלה...

כן היא כן הודתה לבעלה!

שימי לב, בתודות היא מודה לכולם להרבה אנשים וגן לרוני שהוא בעלה - זה כתוב שם.

הכול בגדר שמועות בלבד

1. הפסקתי להאמין לשמועות מאז שאמרו שכביכול רמי קליישטיין הוא ה#ו#ו וריטה כביכול תפסה אותו על חם 2. כל עוד סופי עצמה לא יצאה בהצהרה רשמית שהיא מתגרשת ראו שמועה זו בגדר שמועה בלבד 3. וכל אילו שביכול ה"נשמות הטובות" שמאוד מקורבות לסופי לכו תדעו אם הם בכלל אפילו לא ראו אותה. אז תעשו טובה ותקשיבו למקור בלבד

icy rain drop

New member
אוךך נו

למה ה##ו? קשה לומר הומו? הנה הומו הומו הומו הומו! ועוד אחד הוממממממווווווווו מרוצה... קשה לחיות בעולם של ה##ופובים

למעלה