לכולםםםםםםםם

לכולםםםםםםםם

לכל מי שחושב שיש לו זכות להתערב.... כדי שישתוק!!!! אני ואחי יודעים לעבור על דברים כאלה וזה לא מזיז לי שהוא אומר שאני מחוקה כי הוא לא יכול בלעדיי ובטח לא בלי אחיינית שלו! אני יודעת שהוא קריזיונר אבל זה יעבור לו כשהוא יעלה אותי מעל לכל הבלוג הזה ויחזיר אותי לעדיפות ראשונה. אז תשאירו לנו את זה ועל תתערבו כי אני יודעת מי זה שלומי הרבה מעבר אליכם אז לכל מי שמשעמם לו שיחפש חיים

bllog master

New member
שתקי אני חושב שיותר כדאי לך.

השתיקה שווה 1000 מילים. אמרו חכמנו הזקנים. במקרה אני הזקן פה.

אם את מדברת עליי אז לא התערבתי

ואל תשכחי שפעמים קודמות את התערבת בשלי אז להבא תיישמי את מה שאת אומרת... ואם שלומי ירצה לחלוק איתי דברים אני אבוא ואשמע ממנו ולא אגיד לו "אחותך לא רוצה שאעזור לך"

מה???.

לא דיברתי עלייך שימי זה בסדר... ויודע מה ... לא דיברתי לאף אחד מצידי כולם יכולים.......

סאני כנסי

את כותבת על עדיפות של אחיך קודם דברי על סידריי העדיפויות שלך לגביי אחיך כי מישפחה קודמת לכול בסופו של דבר חברים מיתרחקים מישפחה זה לתמיד תחשבי על זה שיהיה לך גמר חתימה טובה בייי

rolik24

New member
אושר כנסי ותפנימי....

אשר אל תתערבי הבנת!!!!! ואל תדברי על סני יותר..... עלית עד פה את לא יודעת כלום אז אל תתערבי בנושאים שלא שייכים אלייך... אז תירגעי ומהר..

אתה אומר לה לא להתערב

אבל מתערב בעצמך אז שתוקקקקקקקק כמו שאתה שמעת צד ובחרת בו היא שמעה צד ובחרה או שבעצם לא בחרה היא פשוט תומכת בידיד טוב שלה ואין בזה רע ואתה אומר לה שהיא לא יודעת כלום אתה בכלל יודע??? או שאתה יודע רק מה שסיפרו לך? ואם בא לה היא תדבר על מי שבא לה ואיך שבא לה למרות שהיא בכלל לא דיברה פה משהו רע רק אמרה את דעתה

אוקיי אני אעשה פה קצת סדר ../images/Emo4.gif

רוליק באנגלית זה לא גבר אלא בחורה.... והיא אחת המאמי... סאני זו אחות של שלומי...ובמחשבה שנייה..היא צודקת שאף אחד לא יתערב בעניין שלהם מי שיודע הכי טוב את הסיפור זה שלושה אנשים סאני,שלומי ,ואתי רוליק 24 אז כל האנשים חלאס שתקו גם את אושר ואל תיעלבי אבל אני חושב שפה זה כבר קו אדום מה שאמרת לסאני לא אומרים את זה בפורום קצת שיקול דעת....ריבים זה לא עניין ציבורי אלא אישי כל אחד שיגיד מה הוא חושב אבל בינם לעצמם שלומי אחי צא מהפורום זה לא שייך לנו קיצר שיהיה לנו יום טוב בייי אוהב

כנסו כל מי שמעורב בזה...

תפנימו חלאס לדבר על זה כאן צאו מהסרטים שלכם כבר דיי כל אחד שיסתכל על עצלחת שלו ושיסתום תפה נמאסתם כבר כל אחד משחק לי אותה המלאך גבריאל יאלה לכו תעשו קקה סראבק הערס הבאתם לי תקריזה זהו סגרו שירשור ושתקו! גמר חתימה טובה!

bllog masterit

New member
כל היפי נפש תתחילו להירגע דיי כבר

הצלחתם להפריד בין 2 אחים יופי מי שהפריד הצלחת את/ה נהנה מזה יחתיכת חרא טוב טוב אין לי כח לזה שלומי שרופה עליך אש אין אין אתה לא מבין עד כמה

למעלה