לכולכן!

craving brian

New member
לכולכן!

קודם כל, לא הייתי פה הרבה זמן, אז אם למישי בא לעדכן אותי מה שקורה פה, אני מאוד יישמח.. דבר שני, אולי תעזבו את המנהלת (סליחה שאני לא יודעת את השם שלך..) בשקט?! כמו שקראתן, היא עושה כל מה שהיא יכולה, ועם יש פה הודעה מפגרת או שתיים, שהיא עדיןן (!!) לא הספיקה למחוק, חשבתן אולי... אמממם... פשוט לא להסתכל עליה?!?!?! פשוט תתעלמו!! אז מה אם יש אנשים מפגרים העולם הזה?! תתעלמו והם ילכו!!!!!! שני. וכמתנת פיוס, תמונה... :)

howiefan

New member
אין פה קשר ללעזוב או לא

המנהלת, במקרה זה, קים, מקבלת כסף על תפקידה. כל מה שהיא צריכה לעשות זה להכנס לחמש דקות, פעם פעמיים ביום, לבדוק אם אין הצפה או בעיות אחרות, זה הכל. כשכמה ימים ברציפות לא רואים אותה פה, והפורום מוצף מעל ומעבר בשטויות במיץ עגבניות, ברמה של גנון, וההצפה דוחקת למטה הודעות כן חשובות, זה אומר דרשני. אף אחד לא הכריח אותה להיות מנהלת, היא יכולה לפנות להנהלה לבקש לעזוב את תפקידה ולבקש מחליפה, או לחילופין, לבקש שימנו עוד מנהלת או סגנית מנהלת שתעזור לה. אני מניחה שאת צעירה ולא יודעת עדיין איך החיים האמיתיים נראים בחוץ, אז אני אגיד לך, כשמישהי לא עושה את תפקידה - מפטרים אותה! וזה לא פעם ראשונה שזה קרה. אני לא מזמן ניהלתי פורום חדשות, שהפורום הזה עם כל הכבוד הוא כאין וכאפס לעומתו. ולמרות לימודי באוניברסיטה, למרות הלחץ היה עלי להכנס כמה וכמה פעמים ביום, לקרוא את כל ההודעות, לנקות משטויות, ולחסום משתמשים בעייתיים, דבר שלקח כשלוש ארבע שעות ביום! אם לא יותר. פה העבודה לוקחת בדיוק 5 דקות על השעון או פחות, אם המנהלת לא עומדת בזה, עליה לעזוב את תפקידה או לבקש עזרה, נקודה.

mya 6

New member
מתוקה שלי.... הגזמת....

תשמעי, אם לא טוב לך, את תמיד יכולה ללכת!! הדלת פתוחה!!! ואם הפורום ההוא, היה בלשון עבר, סביר להניח שאת לא מנהלת אותו!! אני צודקת? אז אני מבקשת ממך את, אל תתני עצות לאחרים! ואם הפורום הזה הוא " כעין וכאפס", יענו, לא מגיע לרמה הסנובית משהו שלך, הדלת פתוחה לרווחה,בכול זמן, בכול שעה! אני חושבת שקים יודעת מה היא עושה! וביכלל מה זו הגישה המסריחה משהו, פחד הזו: אני מניחה שאת צעירה ולא יודעת עדיין איך החיים האמיתיים בחוץ אז אני אגיד לך...". סליחה... מה זה אמור להביע? כאילו, היא לא מספיק טובה, או חכמה רק ביגלל שהיא קטנה יותר? אני מכירה ילדים בגיל שלי, 14 והם הרבה יותר אינטיליגנטים ממך, או לפחות נישמעים ככה!!

mya 6

New member
המשך כי לא היה לי מקום:

תתלי על עצמך שלט בצבע צהוב זרחני: אני סנובה, אני לומדת באוניברסיטה, אני יותר חכמה מכ-ו-ל-כ-ן!! תחסכי מאיתנו, את כבר ילדה גדולה, את צריכה לדעת בעצמך לא להישתחץ, ולא לחשוב שאת מלכת העולם וכול העולם לרגלייך...את יודעת מה, את כניראה ילדה קטנה, שעוד לא יודעת איך מתנהלים החיים האמיתיים, אז אני אגיד לך-אם מישהו,חושב את עצמו יותר מידי, אז מפצצים לו את האגו הגדול והמנופח שלו... סורי, ככה זה בחיים...

howiefan

New member
אני לא ארד לרמה נמוכה שכזו

מה שכן, אני עשיתי את הדבר החכם, ראיתי שהעומס בלימודים לא יאפשר לי לעשות את העבודה כמו שצריך, לכן התפטרתי מניהול האתר וביקשתי שימנו לי מחליף, וכך עשו,ועל כך אני מודה להם מאוד. דבר שני, את לא מכירה אותי, בן אדם חכם לא קופץ למסקנות על מישהו שהוא לא מכיר. מי שכן מכיר אותי (בניגוד לחבר´ה בפורום הנוכחי), יודעים שאני בדיוק ההפך. דבר שלישי, נכון, אני יותר מבוגרת מכן, יש לי ניסיון, אבל בשום מקום לא כתבתי "אני יותר חכמה מכ-ו-ל-כ-ן!!שאת מלכת העולם וכול העולם לרגלייך" כלשונך הערסית. אם דרך ההתמודדות שלך זה לקלל בחורה שאת בכלל לא מכירה אותה ולרדת עליה, וזה עושה לך את זה, תהני. זה רק מראה על רמה נמוכה, ועל כך שלא חונכת כראוי בביתך. ובתור מישהי שלומדת באוניברסיטה ועובדת בו זמנית, תחסכי לי את ה"את כניראה ילדה קטנה, שעוד לא יודעת איך מתנהלים החיים האמיתיים, אז אני אגיד לך-אם מישהו,חושב את עצמו יותר מידי, אז מפצצים לו את האגו הגדול והמנופח שלו... סורי, ככה זה בחיים". דבר רביעי ואחרון, אנחנו חיות במדינה דמוקרטית לשמחתי, ויש דבר שנקרא -חופש ביטוי, שלא כמו אירן עירק וכו´, לכן זכותי לכתוב מה שכתבתי. לא מוצא חן בעיניך, סבבה, זכותך, אבל אנא אם כבר את טורחת לבזבז את זמני היקר, לפחות תכתבי בלי שגיאות כתיב, במשפט הבנוי תחבירית נכון, בצורה שלמה, ואם אפשר בלי קללות. אני יודעת שזה קשה לך, אבל תשתדלי, לא בשבילי, אלא בשביל שאר הבנות שקוראות (שלא כולן כותבות) את הפורום. חבל לדרדר אותו לרמת גנון. קים - את יכולה למחוק את כל השרשור הנ"ל, תודה

Kim Carter

New member
לא, אני לא חושבת שצריך למחוק!

אני אגיד לך למה-כי כל אחת מכן צודקת במשהו וזה טוב שמביעים דעה. ונכון, לגבי שתיכן, ל-א צ-ר-י-ך ל-ר-ד-ת ל-ר-מ-ה נ-מ-ו-כ-ה כ-ז-א-ת! ושיהיה ברור, זה שלא כתבתי פה הודעה יום אחד, זה לא אומר שלא הייתי פה, אוקיי????????? ותרגעו קצת עם הדיבורים הלא יפים, תודה!

Kim Carter

New member
סליחה??????? את הגזמת!

אני לא מקבלת אגורה על הניהול!!!!!! מקבלת כסף... ממש!!!!!! ואני פה כל הזמן, ונכנסת כל רגע פנוי שלי, ואת ההודעות הלא חשובות מחקתי. ושיהיה ברור אני לא מקבלת על זה כסף!

howiefan

New member
את לא מקבלת כסף?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז איך הגעת לתפקיד הזה? מי הכשיר אותך לתפקיד? עכשיו אני לגמרי מבולבלת.

Kim Carter

New member
אז ככה..... זה דיי פשוט.

אף אחד לא הכשיר אותי, קיבלתי את הכישרון לבד. (סתם.... צוחקת). כאן בוחרים להיות מנהלים. יש מנהלים בני 15 וחצי כמוני ויש גם מבוגרים יותר וצעירים יותר. אני שלחתי לנטע, האחראית על העניינים פה, טופס הצעה לפורום באקסטריט בויז ובאותו טופס אפשר להציע את עצמך כמנהל. נטע שלחה לי תשובה ובה מיד שאלה אם אני רוצה להיות המנהלת, כי אולי לא היו עוד הצעות...! אני רציתי שיהיה פורום כזה, לא דווקא להיות מנהלת, אבל אחרי שאמרו לי שאני מנהלת מעולה באתר שלי ובמועדון המעריצים שאני מנהלת (של באקסטריט בויז) אז אמרתי, אוקיי למה לא? והתקבלתי. הבנת?

howiefan

New member
אם את לא מקבלת כסף

אז תשכחי את כל מה שכתבתי, אני מתנצלת, אם זה כתחביב אז את באמת לא חייבת לי או לאף אחת מאיתנו כלום. אני לא ידעתי את זה ולא היה לי מושג. אז בעצם - למה את עושה את זה?

howiefan

New member
אוח שוב תקלה

קים בזמנך החופשי תמחקי את אחד מהשניים, בטעות זה נשלח פעמיים, תודה

Kim Carter

New member
אין בעיה, זה בסדר.....

ואני עושה את זה כי זה חשוב לי, כי אני אוהבת את זה, כי אני מחשיבה את עצמי כמעריצה שרופה ביותר של באקסטריט בויז וגם כי אמרו לי שכדאי לי והציעו לי לעשות את זה. ואני חייבת לכן, בהחלט. אם בחרתי להיות מנהלת זה אומר משהו. אבל אתן חייבות להבין שאם לא הייתי פה יום-יומיים כדי לסדר ת´עניינים זה לא אומר שלא אכפת לי, זה אומר שפשוט קרה משהו שלא סבל דיחוי, זה כל מה שחשוב שתבינו, אוקיי?

howiefan

New member
דרך אגב קים

לא שאלתי, כמה שנים את מעריצה את הבוייז? אני בערך מסוף 1995. וברור, אמרתי לך אם את לא מקבלת כסף, אז את בטח ובטח לא חייבת לי או לאף אחת אחרת פה כלום! ותודה

Kim Carter

New member
../images/Emo163.gifאני מעריצה את הבויז...מ....

1996.... משהו כמו....... שבע שנים פלוס מינוס...

Kim Carter

New member
אוקיי, זה דיי פשוט.

אם יש לך כבר רעיון לנושא הפורום (ז"א איזה פורום את רוצה לפתוח), אז את צריכה להיכנס לתפוז לעמוד הפורומים. תרדי עד לתחתית העמוד יש לינק לטופס הצעות, זה כתוב ברור, אומנם קטן ולא בולט אבל ברור. את ממלאה ושולחת, אם היו בעבר הצעות לפורום אז לא בטוח שדווקא את תהיי המנהלת, אבל יכול להיות שיציעו לך. אני חייבת להגיד לך שזה לא קל. בכל מקרה בהצלחה לך. אם את רוצה ממליצים (יש את זה בטופס) את מוזמנת לכתוב אותי שם. אני ממליצה עלייך. שלך,
Crazy~Kim-Kim
הבאקסטריט-מוסקיטרית...

thanks

האמת אין לי מושג איך את יכולה להמליץ עליי , כי הרי את לא ממש מכירה אותי ואני לא כותבת לרוב פה כי דיי דיי מתסכל להכנס פעמייים בשבוע ובקושי להבין מה לעזאזל עבר פה בגלל כל ההצפות אבל בכל מקרה תודה.

האמת...

אם את יכולה אני אשמח אני באמת צריכה ממליצים דיי לא מספיק צריך צממליצים לצבא עכשיו גם לזה... איפה זה נגמר.... אני צריכה אימייל וכל מיני דברים כאלו אז אם את זוכרת מה צריך את מוכנה בבקשה לרשום לי זה יעזור לי מאוד

למעלה