לכולכן באהבה רבה...

mika tal

New member
לכולכן באהבה רבה...

הוא הגשים לי חלום... אני בת 27 כרגע ללא חבר, אמר שמעוניין לעשות לי טוב, להשכיח ממני בחור מתוסבך, שיש לי סרטים ממנו.. התכתבנו במסנג'ר ארוכות... אמר בפיירוש שהוא רוצה לעשות לי טוב ולרדת לי.. לא האמנתי שיהיה לי האומץ, אבל בשיא הבחנות היה בי צורך לשחרר את ציפור הדרור שבתוכי אל החופש...לבסוף.. הסכמתי, אמרתי בשובבות: בעצם, למה לא? תעלה לי את ממוצע הציונים..צחק למשמע דבריי ואמר את לא תתחרטי.. הוא הגיע אליי מאוד מהר הבייתה מלאת תשוקה פתחתי את הדלת, הייתי מתוחה, גבר שרק רוצה לרדת לי, ללא זיון, איזו מציאה מספקת!ראה שאני מתוחה הרגיע אותי, בעדינות עיסה לי את כפות הרגליים, תוך כדי מריחת קרם טובה, ואז עלה באיטיות אל הרגליים, והחל מעסה אותי בחושניות רבה בכל הגוף בשמן שקדים שהכנתי מבעוד מועד... הוא הוריד את הג'ינס מעל גופי ואת החולצה שלבשתי, פתח לי את החזייה, והחל ללטף את שדיי, ולאחר ליקק בשובבות את פטמותיי הבוערות.. אח.. ההנאה.. בעוד הוא מלטף את ביטני, העביר אבצעות על הכוס הלוהט שלי, ביקש שאסובב, הוא ליקק לי את הפלחיים, ולאחר את החור המיסתורי, לא האמנתי אבל התמכרתי להנאה הראשונית שלא ידעתי עם גבר אחר.. לאחר מכן, הוא הפך אותי, פתח לי באיטיות את הרגליים והחל ללקק לי את הכוס , וליקק ממושכות את הדגדגן, אח.. איזה צרפתיות שהיו שם, הבחור ירד לי 45 דקות, אך עוד לא גמרתי, לאחר כרבע שעה, הרגשתי קולות פיצוים בראשי, אח.. אני עומדת לגמור בזיקוקין חשבתי לעצמי, אך למעשה, מי ממש חשב? הרגשתי כזאת כוסית, וכזאת אישה... בעודו יורד לי התבונן בפניי לבסוף.. גמרתי גמירת גן עדן.. מהאורגזמות האדירות ביותר שידעתי... אה, מבחינתי היה סטוץ מדהים ו..הבחור? מוזר, אבל דיי נדלק עליי בקטע רציני

היי מיקה...

דבר רשאון...כל הכבוד על התעוזה!!! מדברים בלתי שגרתיים לפעמים יכולים לצאת חוויות מדהימות!!!! ואת, האם גם את נדלקת עליו???

mika tal

New member
ממש לא נדלקתי עליו...../images/Emo6.gif

היה לי כזה כיף בתעוזה בלבד.. הוא ממש מנייאק מטבעו.. נחמד להראות לפעמים לזונות האלה מאיפה הדג משתין,אה?

שניה...לא הבנתי....

מי כאן הזונה הגבר? או האשה?? טוב,תראי מנקודת מבטי כגבר, נהנית, סבבא, לא בא לך מעבר, תמשיכי הלאה....מה יש כאן להתלבט!! מתאים לך בשלב זה בחייך סטוצים, או סתם מהצד, סבבא, לא מתאים גם סבבא. הנקודה היא שתעשי מה שטוב לך!!! שיהיה לך יום נפלא
פירס

amazone

New member
מה אתה מנסה לרמוז

שרק לגברים מותר להיות מוגדרים כמניאקים וכשאישה מתנהגת כך היא זונה? מישהו פעם אמר - הרגת 6 אנשים ישר מגדירים אותך כרוצח סדרתי, הרגת 6000 אנשים ישר מגדירים אותך ככובש

אמזונה.....הסתכלי על השעה שכתבתי

את התגובה.... נראה לך שדברים שנראים בשעה 09:40 בבוקר נראים אותו הדבר בשעה 13:00 בצהריים!!! אכן, מודה, כולנו זונות בנשמתינו הצחורה...( נו, שתביני היין-והיינג). מה שלום סמי?

amazone

New member
קשה קשה....

ועוד איזה קשה... הדבר הזה הוא מגנט לגברברים שחומים מסוקסים נוטפי סקס והורמונים וחרמנים אחושילינג אני משוריינת לטיולי שטחי בכמות שמספיקה לכמה גלגולי חיים - סגנון נהיגת השטח שלי ישתפר ברמות עד הטיסה יכול להיות שאפילו ישריינו אותי ליותר מזה ושהמבין יבין אחחח יווילי

amazone

New member
מעניין

כי הכל נראה אצלי די דומה בכל שעה ואני לא כל כך נחשבת לבעלת בסיס יציב... (וכן כולם זונות חייזרים וכדומה אני כנראה האנושית היחידה) בכל מקרה - הנקודה היא שבזכות סמי אני מקווה להשתפר בכמה רמות בכמה דברים...

ארטימיס

New member
ואוו איזה יופי ../images/Emo13.gif שמחה שנהנת

גמני רוצהההההה!! המותק שלי צריך להגיע עוד כשעתיים מהעבודה
מיתגעגעת אליו..

למעלה