תחתונים פעם שרפתם
פלפלת תמיד גוררת אוי לאיזה רב או "נביא" אחר. ואני הולך איתה כדי שהיא תהיה שמחה ומרוצה וכאשר היא מאושרת אז אני מאושר
. איפה לא היינו:
היינו אצל הרב אברג'יל- הוא אמר שאין בעיה פרו וברו. זה היה לפני 6 שנים.
היינו אצל אח של הרנטקן - הוא אמר שתוך שנה יש ברית ושהוא הסנק. אני אמרתי לו שמקום הסנדק כבר טפוס אבל הוא יהיה מוזמן כאוריח כבוד. זה היה לפני 4.5 שנים
היינו אצל איזה תימני זקן במושב אחיהוד, שבחיי הדמות של ה- "באא בובה" מתוכנית זהו-זה נלקחה ממנו. הוא אמר שיהו לנו 3 ילדים וזה יקרה תוך שנה. זה היה לפני 3.5 שנים.
לפני שנה ותצי פלפלת שמעה על איזה קיבוצניק שעבר תאונה דרכים והיה במצב של תרדמת למשך כמה חודשים. הוא התעורר עם כוחות של חזוי. הלכנו עליו ולפני כן הוא אמר לנו להביא זוג תחתונים, שלי ושל פלפלת. בקיצור הוא אמר שתוך חצי שנה פלפלת נקלטת להיריון שיהיה ממש לא קל ועם הרבה אישפוזים אבל בסופו של דבר כולם יצאו מזה בשלום. לאחר מכן לקח את התחתונים שלנו קשר אותם ביחד עם מור ולבונה ושרף אותם בחצר . למי שלא יודע אז אכן פלפלת נקלטה תוך חצי שנה מהטיפול הראשון שביצענו ברומניה וההיריון שלנו באמת התלווה בהמון אישפוזים, 70 יום במצטבר למען הדיוק וניצן נולדה במהלך ניתוח קיסרי חירום בשל רעלת היריון שהתפתיח אצל פלפלת בשובע 35. כידוע כולם יצאו מזה בשלום
לפני 5 חודשים המקום העבודה שלי הודיעה לי שהם לא מורצים מביצועי ומבקשים ממני להתחיל לחפש מקום חדש אבל כל עוד שאני לא מוצא אז אני יכול להמשיך לעבוד אצלם והם גם מחפשים מחליף עבורי. בקיצור פיטרו אותי אבל בצורה יפה
. לאחר 3 חודשים ואחרי מסכת רעיונות במקום עבודה חדש הם אמרו לי השם יחזרו עלי עוד 10 ימים. הלכתי שוב לאותו קיבוצניק והוא אמר לי עזוב שטיות ביום שני תקבל טלפון מהם והעניין סגור. היום א' התקשרתי עליהם והם שוב אמרו לי שיחזרו אלי בעוד 10 ימים. למחורת, יום ב', קיבלתי טלפון והם אמרו לי שרוצים שאגיע לארה"ב לישיבה גדולה ורבעונים של החברה. כלומר שהתקבלתי
וזה קרה בידיוק כמו שאותו קיבוצניק חזה. זה היה לפני חודש. ממש בשבוע שעבר חתמתי איתם ואני מתחיל בצורה מסודרת בעוד כ- 10 ימים. למרות שפיטרו אותי הצלחתי לשפר את ההכנסה שלי ב- 25% והתנאים חבל"ז.