לכוכבי כסף שלום...

ארימי

New member
לכוכבי כסף שלום...

אני מחפש משחק, settlers of catan באזור ירושלים. מסתבר שכל החנויות המפורסמות באתר מתעסקות רק עם ספרים, ותמיר ספרים סוגרים את מלאי המשחקים שלהם. היה נחמד אם היה רשום איפה ניתן להשיג משחקים בנפרד מהספרים, ומי מחזיק איזה משחק, אם זה לא מסובך מדי. סטימצקי שסיכמתם איתם, בקול גדול, לשיתוף פעולה, מחזיקה רק את דראקון. ולא בא לי עליו. אני גם מאמין שהם יחזיקו רק משחקים מתורגמים, ככה שסטלרס לא יגיע אליהם. אז בכל זאת איך אפשר לדעת איפה להשיג מה, או שעדיף ישר להזמין מהאתר ? הסיבה שאני לא מזמין מהאתר היא כי רציתי את המשחק עוד היום, אבל ויתרתי על זה.

טלד

New member
אתה תמיד יכול להזמין בדואר

מפריק (www.freak.co.il) או ישירות מהאתר של כוכבי כסף.

ארימי

New member
הזמנה בדואר...

אין לי בעיה להזמין בדואר, אבל שיגידו שהאופציה היחידה להשיג משחקים היא מהאתר. אני הסתובבתי הרבה בין חנויות שמצוינות ברשימה ובסטימצקי ולא מצאתי כמעט כלום, למעט מצודות ודראקון בסטימצקי (נדמה לי). הייתי יכול לחסוך את כל זה, לא חבל על הזמן שלי ?! אופטופיק קטן: אני חושב שהחנויות הגדולות ימכרו רק משחקים מתורגמים, הם בטח נמכרים טוב יותר, מה שאולי ידרבן לתרגם יותר משחקים לעברית, ויפה שעה אחת קודם.

תשובות

ערב טוב וחג שמח. סטימצקי מוכרים רק משחקים מתורגמים, כלומר דראקון, מצודות, מנצ'קין ןמשחק האצילים. דומני שהעובדה שהם מוכרים רק את העברית מצויינת באתר שלנו. תמיר ספרים, ולצורך זה כל חנות פרטית (להבדיל מצומת וסטימצקי) נוטות במרבית המקרים להזמין גם מוצרים שאינם מוחזקים דרך קבע במלאי. זה עניין שתלוי בבעלי ומנהלי החנות. זו הסיבה שרשימת החנויות לא מחולקת לפי ספרים ומשחקים. למעשה, חלק מהחנויות גם לא מחזיקות את כל הספרים שלנו כל הזמן. הפואנטה היא שאפשר לבקש מהחנות להזמין, כי יש לנו יחסי עבודה קבועים. משחקים באנגלית הם בעייתיים ביותר, ומרתיעים את מרבית בעלי החנויות, לצערנו הרב. בכל הקשור למשחקים באנגלית, האפשרות הטובה ביותר ב-95% מהמקרים היא להזמין מהאתר. בברכה, כוכבי כסף הוצאה לאור

מה רע בלהזמין דרך הנט?

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0809007&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=110 תנסה את השרות שלנו, ואז תוכל להפסיק לכתת רגליים ברחובות הקרים
))

למעלה