לכווולןןן!

לכווולןןן!

בגלל שאתן לא מתייחסות לנצל"שים שלי אז פתחתי הודעה חדשה! אז ככה גילתי איך מרמים בטייאר אבל אני צריכה עזרה! אני רוצה לפחות מישהי אחת או שתיים אבל הן צריכות- 1.לשמור ת'סוד 2.לא להצביע לעוד אנשים חוץ מהראל! (כאילו יותר מפעם אחת ביום) 3.לנסות ולהצביע כלל יום כמה שהיא יכוולה מי שרוצה שתכנס לאי סי שלי- 348876795

izabu

New member
מצטערת לאכזב, אבל הראל לא סלב!!!

הוא לא בנאדם שנמשך לפרסום-הוא פה בשביל המוזיקה ולא בשביל הדאווין. הוא בנאדם אמיתי!!! אוהבת.. אני

../images/Emo216.gifאת יודעת מה?!

את צודקת ב-100% אבל בלי העזרה של המעריצים וההצבעות הוא לא היה מקום 1! אתן לא רוצות להצביע לו לא צריךך!!

מי אמר שלא נצביע?!

ואנחנו לא כולם ובטח ובטח שלא מרמים כמוהם! תסיקי מסקנות! מי שמרמה וזוכה ברמאות זה לא שווה..!

לאו14

New member
../images/Emo207.gifכתבה+ תמונות חמודותת

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200611/20061130145323.htm#galleryImage יש גם וידאו[קישור בתוך הכתבה]

לאו14

New member
עוד כתבה!!../images/Emo141.gif

http://celebs.walla.co.il/?w=/3600/1016370/13 אחלה תמונהה!! עוד כתבה בדרך..

../images/Emo216.gif טוב עזבו אין עם מי לדבר פה :\

רק שתדעו שכוולם מרמים איך אתן חושבות שהגיים בויז ,נינט ורן מקום 1,2,3?! כי המעריצים מרמים והם אפילו אמרו!

טלטוולל

New member
מאמי...../images/Emo204.gif

עם כל זה , ובאמת מכלל הללבב אבל מכולו ! אני רוצה שהוא יהיה מספר 1 ואם לא במצעדים אז תמיד בלב שלנו ! אבל בלי לרמותת חוצמזה תראי איפה את כותבתת 1. לשמור בסוד חחחחחחחחחחח בפורום שכל אחד יכול לכתוב רציני עכשיו חחח תשלחי מסרין =/ טוב שמעייי [קראי במקרה זה...] עכישו אני שומעת כל הציפורים :] אני אישית לא משתתפת ב... לרמותת... כל אחד ודעתו : ] יומנעים

חח כפרה לא הבנת..

התכוונתי לשמור בסוד את הדרך איך להצביע מלא פעמים.. ופ'סדר אתן לא רוצות לרמות אז לא משנה.. יש לי כבר מישהי ותאמינו לי שעוד מליון ילדות מרמות! ורק שתדעי שתמיד הוא ב-
שלי מקום ראשון! :]]

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

[סליחה על הניצלוש,זה למטרה טובה
. או שלא.] אני יודעת שאני לא פה הרבה,אבל זה בגלל שאני הייתי קצת חולה ויש לי מלא פורומים להיות בהם.

למעלה