לכווולם דחוף!!!

לכווולם דחוף!!!

תקשיבו... זה חשוב.. נכון שלפני כמה זמן כתבנו שיר לשירי..?? אז ככה.. רציתי לעשות משהו מיוחד.. במקום לכתוב את זה במתנה שלי... אז לעשות משהו מכולנו..כאילו בחנות כמה דקות מהבית שלי יש כל מיני דברים של יצירה ((להכין לבד כל מיני דברים..)) בקיצור חשבתי שמישהו יכין לה את זה יפה.. ((במחשב.. את השיר.. עם תמונות שלה.. ושלנו (עוד שניה אני אדבר גם על זה) ואני נקנה לה כזה מסגרת לתמונה ((מעץ רגיל)) ואנחנו נעשה לה לבד .. ((כזה זה יהיה יותר משלנו!! משהו שאנחנו עשינו!!)) אוקי.. בשביל תמונות שלנו, ובשביל לקנות ביחד צרך להפגש.. ולא רק בשביל הכיף.. זה נשמע מוזר חח.. אני יודעת.. אבל אני באמת רוצה להשקיע.. כי זה מגיע לה.. ותאמינו לי שזה יהיה כל כך מקסים במיוחד שזה מכל המעריצים.. ולא רק ממני או כל אחד אחר.. אתם מבינים..?? אז מה אתם אומרים..??? נ.ב אני יודעת שחלק גדול ממכם ישר התנגד.. אבל בבקשה זה חשוב ועוד משהו קטנטן.. אחרי שאני אקבל תשובה ממכם אני אלך לפורום הרשמי.. שגם ישתתפו איתנו בזה..!! סבבה..???

../images/Emo45.gif מסכימה... אבל לא משתפים פה פעו

*פעולה בנוגע למפגשים וכו'.. אני בעד...!!!! זה יכול לצאת ממש יפה...

למה לא משתפים פעולה..???

כאילו מפגש אחד.. ל לארגן כספים ((זה ממש ממש זול....!!)) סתם להכיר אותכם ולהנות קצת.. אולי לתכנן מי עושה מה.. והפגישה תיהיה משהו כמו שעתיים.. זה הכל.. לא צריך להגזים ולהגיד שאי אשר לבוא בכלל.. כי ז כולה שעתיים!!! וחוץ מזה לא אמרתי עכשיו על הלימודים אלא בחופש שיהיה בקרוב..!!

yardenk1

New member
סבבה!

זה נשמע ממש ממש טוב!! רק לכי תמצאי עכשיו יום שכולם יכולים...

יכול להיות נחמד

אבל באמת צריך יום שכולם יכולים :/ או אפילו לא כולם כמות גדולה של ילדים.. ובחיים לא נמצא חח אני בכל אופן בתיכון עכשיו ואין לי רגע לנשום!

למעלה