לכוווולללללםםםםם !!!

לכוווולללללםםםםם !!!

חג שמח, וכשר, לכל מי ששומר, שיהיה לכם כיף של חג, וכיף של חופש, (אם יש), תעשו הרבה אהבה - לא מלחמה ! ושיהיה שקט ושליו, לשם שינוי.... חג שמח !!!!!!!
זיו

חג שמח כשר ושקט....

לכולנו ולכל עם ישראל. בואו נניח בצד את הקשיים והמשברים נקבל בשמחה את ימי האביב היפים, נתבשם בניחוחם המשכר, ונמצא המון אהבה בלב. חג שמח

adam33

New member
חג שמח

ובעיקר חג של אהבה ולא מריבה חג של הבנה ולא בריחה וגם אם צריך חיבוק במקום ריחוק לתת ולשלוח אחד לשני ולא לדבר על פירוד ולזכור שאבותנו יצאו ממצרים ועברו המון המון במדבר ולא בכדי שיגיעו לארץ ראו שקצת קשה...ויחזרו
)

ריטרואקטיבי קשה להגיד חג שמח

מה עוד שלא היה כל כך שמח עבור כמה משפחות. אבל אני בכל זאת מאחלת ברוורס שיהיה לכולם חג שקט. שקט-זה הכל. שמח ,כבר לא. ומה זה איפה אני? עושה חלונות, מכבסת וילונות, מבשלת ילדים במרק עוף, מגעילה כלים (כלים מגעילים כאלו)..וסתם עבודה שסוחפת יש לפעמים כאלו. קיבלתי את המסר לפני שאני מקבלת 35 ימי ריתוק התייצבתי המפקדת!

אחותו....לא יכולה להתאפק...

מילא שאיחלת חג שמח ריטרואקטיבי, ואנו יודעים שנשאר רק החג ללא השמחה. כך לפחות היה אצלנו...ברגע ששמענו על הפיגוע השמחה נפסקה וכבר לא יכולנו לשיר. אבל...... רק עתה את מכבסת....מבשלת....מגעילה....(את הכלים כמובן...)... ואני רק מנסה לנוח וללקק את פצעיי מהעבודה הקשה... של החודש האחרון.....ויודעת...... שיצאנו מעבדות לחרות. ובכל זאת..... גם לאחר הפיגועים בנתניה ובאילון מורא.....נמשיך לקוות שיהיה סוף.... לשפיכות הדמים....לקורבנות החפים מפשע...לכל הזוועה.

karin45

New member
עד כמה שניתן חג שמח...

השולחן לסדר ערוך... האורחים הגיעו... ומספר דקות לפני שהתיישבנו לערוך את הסדר התחלנו לשמוע אמבולנסים וניידות, קיווינו שזה לא יהיה פיגוע ואכן מספר דקות אחרי שמענו שאכן היה פיגוע... לא צריכה לספר לכם איך הרגשנו אך בכל זאת ישבנו וקראנו את ההגדה, הפרצופים של כולם קודרים ועצובים ומחשבותנו עם משפחות ההרוגים והפצועים השמחה של החג נקטעה עוד לפני שהתחילה

למעלה