לכוווווווולם!!!!!

לכוווווווולם!!!!!../images/Emo6.gif

קוראים לי סתיו (כפי שאתם בוודאי רואים...) ואני חדשה בפורום. גיליתי אותו רק לאחרונה, ואני נפעמת! שאלה - האם כולם כאן נערים ונערות? והודעה - אני נבחנתי ביום ראשון לתלמה ונראה לי שהלך לי לא רע. בכל מקרה - יש כאן הודעות ממש נחמדות, מאוד נהניתי לקרוא. בהצלחה לכל מי שנבחן לתלמה!
נתראה שם...

actress

New member
ברוכה הבאה סתיו ../images/Emo24.gif

בקשר לשאלתך לנערים ונערות יש כאן תיכוניסטים וכאלה שכבר עברו את התיכון מכל מיני גילאים וגם כאלה שגדולים שאחרי אחרי תיכון
ככה שזה מקום פתוח בשביל כל 1 שרוצה לכתוב ולהביא את דעתו בענין ועל מה נבחנת איך היה?

לשחקנית...

נבחנתי עם "בת השחף" של צ´כוב ו"ביבר הזכוכית" של טנסי וויליאמס, והשיר שלי היה "לבדי" מ"עלובי החיים". היה ממש טוב, ארתור לא היה הבוחן שלי (יס! יס! יס!) ונראה לי שיהיה לי מזל... לפחות אני מקווה...

stars

New member
היי סתיו כפרה, נשמה שלי...

אז קודם כל nice 2 meet u... סתם... המממ יש פה עוד אחת שניבחנב לתלמה ילין ושמה ליאת, וחץ ממנו ניראה לי שכולם פה מבוגרים. מחר הבחינות שלי לתלמה ואני בלחץ!!!!!!!!! ועוד תקעו לי את הבחינה בשעה ארבע שזה הכי לא נוח! דרך אגב... תודה שנתת קישור לשירים לבחינות רק עכשיו... גררר... חיפשתי מלא באינטרנט אבל לא מצאתי ולכן פניתי לעזרתו של יוני אהובנו היקר. לא יכולת להגיד קודם?!?!?!?!?!?! גררררררררררררררר בכל אופן ברוכה הבאה לפורום ותודיעי לנו מתי יתקשרו אליך להגיד לך שהתקבלת ובנימה אופטימית זו אלך לעשות כלים stars*

actress

New member
אהההממ.... אהההמ....

לא כולם מבוגרים פה באתי להחנק שקראתי את זה בוא נגיד שיש פה כאלה שצעירים ברוחם ובאמת אין פה כאלה אנשים מבוגרים למרות שאני רוצה לציין בהזמדנות זאת שבעוד חודש בדיוק אני נכנסת לתקופת המאה 21 המבין יבין דרך אגב יוני זה יונתן?

actress

New member
תסתכלי למטה וגם מזמן מזמן

אם את מתכוונת ליונתן לוינסון ו.. האתר ששמת משגע אני מכירה אותו והוא בהחלט יפייפה

מתוקה!!!!!!!!!!!!!!

שלום אינסיה כפרה עיניים שלי (חחח...), למה לא שאלת אותי לפני ששאלת את הג´ירפה?????? טיפשה..... בהצלחה בבחינה יקירתי, אני כבר עברתי את זה... גם הבחינה שלי הייתה בארבע וזה לא כזה נורא... דרך אגב, יש לך פלייבק לשיר של "גבירתי הנאווה"???

stars

New member
לא אין לי פלייבק....

אני שרה את זה לבדי (חחחח) בלי הפלייבק ובלי הקלטת. שנה שעברה הישגתי פלייבק לשיר ששרתי ("עניין של זמן") אבל השנה אין לי כוח להשקיע
חוצמזה חפיף.. יש הרבה שנבחנים על השיר בלי פלייבק. היום הבחינות של אז אחלו לי בהצלחה!!! וואי אני מזה מקווה שיתנו לי לסיים את הקטעים כי השיא של שני המונולוגים הוא בסוף... אוף רק שארתור קוגן לא יבחון אותי...

למעלה