לכוווווווווולם

דנה!

New member
לכוווווווווולם

היי לכולם! מה המצב? אני שיחקתי טניס 4 שנים והפסקתי השנה. הפסקתי לשחק בגלל הלימודים כי השנה מתחילות לי הבגרויות ולא יהיה לי זמן לטניס. מה איתכם? כמה זמן אתם משחקים? תחזירו תשובה, שלכם: דנה

IsraelTennis

New member
זו לא סיבה להפסיק

אז מה עם יש קצת בגרויות אפשר להמשעך לשחק כפעמיים בשבוע ... לא חבל להפסיק לשחק טניס..

באמת קצת חבל לדעתי.......

גם לי יש שנת בגרויות, והרבה הרבה על הראש חוץ מזה אבל אני בכל זאת מפנה זמן כ 3 שעות שבועיות לטניס. אני חושב שחבל וכדאי לשחק ככה מדיי פעם... אני מת"א בן 17 ואת?

ylikonen

New member
לא רק היא הפסיקה בגלל בגרויות

גם אני הפסקתי ללמוד טניס כי פשוט זה היה יותר מידי בשבילי אפשר לחשוב ממכם שזה סוף עולם

רפי2002

New member
למה אתה מתכוון

יותר מדיי בשבילי? זה לא שהתאמנת כדי להיות מקצוען, 6 פעמים בשבוע, ולפעמים גם בבוקר (ואני מכיר מישהו כזה....), כולה התאמנת...פעמיים שלוש בשבוע...

ylikonen

New member
מה אכפת לכם?

אפשר לחשוב שזה חטא מה שאנחנו עושים אני אוהב את הספורט הזה אבל אני העדפתי ללמוד ולהוציא ציונים טובים בבגרויות אתה יודע כמה צריך ללמוד בשביל בגרות בהיסטוריה ובספרות? אם כן אז תבין

רפי2002

New member
חס וחלילה...

וקבל את התנצלותי אם ככה הבנת את דבריי.... רק אמרתי שלפי דעתי חבל...אבל זה בהחלט לא חטא.... גדולים ממני אמרו: "כל אחד ואמונתו יחיה".... מקוה שקיבלת את התנצלותי....

דנה!

New member
לכולם

אני בת 15 מבאר שבע (למי ששאל) בכל מקרה, יש לי די לחץ השנה ובגלל זה הפסקתי... לא רק שיש לי בגרויות אלא אני גם במגמת טכ"מ שזה 15 יחידות מחשבים שזה מלא עומס. בכל מקרה, לא הפסקתי ממש לשחק אני משחקת לפעמים בימי שבת עם אחי או אבא שלי אבל לא עם מאמן או משהו כזה ככה שאני לא מזניחה את זה לגמרי. עד כאן, דנה. לשלומי- כמה זמן אתה משחק טניס?

yosy

New member
מאמן טניס.

שמיבני ואני מאמן טניס כבר 10 שנים אבל עברתי ניתוח בכתף ימין לפניי 3 שנים ולא שיחקתי או אימנתי אף אחד עד עכשיו. אני פנוי כרגע לאמן פרטי אם צריך ואפילו גם לשחק אם אפשר. 051862787 אני זמין כל הזמן.

רפי2002

New member
אממ....שאלה קטנה...

אם לא שיחקת טניס 3 שנים....איך אתה יכול לאמן?

חן151

New member
מאיפה אתה?

מאיפה אתה בארץ? ואיפה אתה מאמן? וכמה אתה לוקח לשיעור?

למעלה