לכבוש את ה-

s h i r k u s h

New member
לכבוש את ה- ../images/Emo23.gif

אז אחרי שלמדנו את סיפור ההיכרות שלכם ושל בני/ות זוגכם
, הגיע הזמן שתספרו איך ומה כבש את ליבכם בבן/ת זוג- האם זאת הייתה התנהגות מסויימת, או משהו ספציפי בו ובאופי שלו או בכלל- מה גרם לכם להבין שהוא/היא האחד/ת עבורכם

g u r a

New member
וואו

זו שאלה ממש קשה. ואני צריכה לחשוב עליה קצת. (בסוף- תקבלי הסמכה לזוגיות. או שתהיה לך זוגיות מושלמת, כי דאגת לשאול וללמוד.)
וכל זה נאמר באהבה,ולא בציניות. ואני מאחלת לך למצוא את החצי שלך, בכדי ליישם את כל מה שלמדת.

g u r a

New member
ואנחנו

עדיין לא התלבשנו אפילו.. השתוללנו עם הילדים,,איזה כיף! עוד מעט נצא- אבל אין כיוון עדיין רק שלא ירד גשם.

DMX38

New member
החיוך שלו... והעובדה שהוא מצחיק אות

וחוץ מזה.. הוא הבחור הכי יפה בעולם!

מה שכבש אותי זה ה- ../images/Emo23.gif

אני קוראת לו נח כי הוא מר נח מה שאני רוצה מבקשת אומרת הוא אומר טוב לדוגמה: הבוקר באה אלי חברה וסיפרה שהיא נוסעת לצפון עם עוד כמה חברות לארוחת צהריים ולטייל שאלה אם בא לי אמרתי כן הוא התעורר בניתיים (אנחנו יחד רק שישי שבת) כי הוא עובד כל השבוע עד השעות הקטנות של הלילה במקלחת חשבתי שאני אגואיסטית. ושאם הוא רוצה לצאת איתי לטייל לאכול בחוץ וכו''' קראתי לה ואמרתי שאני לא באה שאלה למה אז אמרתי שאולי הוא רוצה להיות איתי. הוא חשב שאני רוצה להתפטר מהחברה אז אמר כן רציתי שנעשה ברביקיו כשהיא הלכה הוא אמר הצלתי אותך? ושמח שנשארתי מה שאני באה להגיד זה שמה שטוב לי טוב לא שכאן הוא כובש את ליבי. הוא אף פעם לא יגיד לי מה לעשות - הוא האיש שלי בטוב וברע

lulit

New member
לכתוב איך הכרנו, לא הספקתי

אבל אני אספר מה כובש כבש אותי וכובש עדיין היום: הדרך בה ביקש רשות לנשק אותי בסיומו של הדייט הראשון (שארך 6 שעות). בדיעבד, מסתבר שזה "הטריק הכי ישן בספר", אבל אצלי זה פשוט עבד. מה גם, שהו הנשקן הכי טוב שהכרתי. אני זוכרת ממש את החולשה שהרגשתי בברכיים, ואת הלב מאיים לפרוץ מחוץ לבית החזה. הדבר השני - גומת החן שלו. בכל פעם שהוא מחייך אני מתמוגגת. גם היום, אחרי כמה שנים שאנחנו יחד, כל חיוך שלו, גורם אוטומטית לחיוך שלי. הוא נסע לחו"ל לצרכי עבודה. חוזר רק ביום שני לפנות בוקר. עכשיו אני מתגעגעת אפילו יותר

g u r a

New member
מה גרם לי???

אני חושבת שהבגרות, הרצינות,נסיון החיים הרוגע והשלווה שלו, וגם שמהתחלה שידר שמה שהוא מחפש בחיים- זה להתחתן ולהקים משפחה. (בדיעבד הרוגע-האדישות-והשלווה שלו מרתיחים אותי אבל אני כל יום מנסה ללמוד לחיות עם התכונות האלו. כי אני מאוד היפרית, ועדיין לא הצלחתי להרגיע את עצמי
)

Miss פטל

New member
מה גרם להיתאהב בו?

העיניים שלו, הן גדולות וכחולות
אבל העיקר התאהבתי באופי, יש לנו הומור זהה, מהרגע הראשון שהתחלנו לדבר, לא היה לזה סוף. השיחות שלנו תמיד זורמות ואנחנו נהנים להיות ביחד, זה מרגיש נוח וכיף. התאהבתי גם בגלל הרגשות החזקים שהיו לו כלפיי, הרגשתי שהוא לא רק מתאהב בי אלא ממש רגשות חזקים והיחס האוהב שלו כלפיי
מהרגע הראשון ידעתי שהוא רציני כלפיי והכל זרם בצורה מושלמת..הפגישה הראשונה, הנקשיקה הראשונה..הכל..היה פשוט מושלם וכן גם הרגשות באו בדיוק ברגע הנכון ותחזקו עם כל רגע, גם בקצב מושלם

למעלה