לכבוד שירי אלקבץ

yigal1010

New member
צודקת

גם אני ראיתי את הכתבות של כל השלושה, ומייד הובחן בעיצוב דעת קהל לכיוון אחד. ובלי כל קשר לכך ההיא שזכתה הגיע לה.

נחמן2

New member
לכבוד שירי אלקבץ

צר לי לומר לך אך כל התכנית ביום שישי בו הופעת היתה חלשה מאוד אפילו סשה שבפרומואים היתה טובה לדעתי היתה חלשה ואנמית. ההפתעה דוקא היתה ג'קי טולדו שהרשים . ואילו את אם היית פחות צועקת ויותר שרה אז אולי היינו יכולים להגיד שהמשחק מכור. קבלי הפסדים בכבוד ושוב תזכרי זו רק תכנית טלויזיה ואם את מספיק טובה אחרים ראו וישקיעו בך . מהצופה האוביקטיבי

Naked1

New member
חח איזה ילדה קטנה ! אסור להיכנס

מה היא בוכה שהיא לא עברה היא סתם ממציאה דברים בכדי להגן על המוניטין שלה כי היא הושפלה..!

amit901

New member
התבכינות מכוערת

אין שום סיבה להתבכינות של שירי לגבי זכיתה , אני בתור צופה נאמנה של התכנית רוצה לאמר כי גם המקום אליו הגיע הוא טוב מדי עבורה כי רבים וטובים ממנה נפלו בשלבים מוקדמים יותר

Omerman

New member
היה ברור שכך תגיבי

הבעיה שלך היא לא השירה ,שירי הבעיה שלך שאת זחוחה,שחצנית פלצנית קטנה ומטומטמת - אין מה לעשות את בחוץ וטוב שכך. התחרות היא מבורכת.

REBELDE 16

New member
פשוט לט טובה מספיק...

כשראיתי את שירי בהופעה של יום שישי, שאלתי את עצמי איך היא בכלל הגיעה לשלב הזה. היא פשוט לא זמרת מקצועית, מקסימום היא יכולה להמשיך להופיע בטקסי בית הספר. האם בן אדם לא יודע איפה הוא פשוט לא טוב מספיק?

חלי37

New member
שירי - תפסידי בכבוד

כל אחד שלא זוכה חושב ש"המשחק היה מכור מראש". לך לא הגיע לזכות !!!!!!!!!!!!!!!!

סי15

New member
זה ממש לא היה מכור...

ביום התוכנית היה סקר באתר ערוץ אי על מי צריך לעלות והיא יצאה מקום אחרון כך שזו דעת העם ולא שום זיוף! ההופעה שלה פשוט לא היתה טובה ומקצועית והיא נראתה כמו ילדה שמקסימום יכולה לשיר במתנ"ס השכונתי! זה שהיא תופסת מעצמה ממש לא אומר שהמשחק מכור!! אררררררר עיצבנה אותי!

avivity

New member
וואיי,שירי ממש מעצבנת!

כשראיתי אותה בפעם הראשונה חשבתי שהיא חמודה,אבל כאשר עברה עוד תכנית ועוד תוכנית,ראיתי כמה היא מעצבנת...ועם הכתבה הזאת בכלל היא הצליחה לעצבן אותי! "אני לא מתביישת להגיד שהיה לי את הביצוע הכי טוב שם" ?!?!?! נמאס כבר שאנשים מחפשים סיבות ל-למה היא עלתה והוא הפסיד,למה הוא זכה והוא נפל,למה ככה ולמה ככה...דיי,נמאס! קשה להאמין ש"קשת" יזייפו תוצאות הצבעה...חוצמזה,ש-ששים ומשהו קולות זה לא כזה קצת. זה מכובד.

למעלה