לכבוד שבוע ה-

Ella Bella

New member
לכבוד שבוע ה-../images/Emo63.gif

הממשמש ובא ... אשמח לחלוק אתכם כמה מהספרים האהובים עלי ולקבל המלצות !! בעודי מריצה את הרשימה בראש, שמתי לב שהרבה מאוד מהספרים שאני אוהבת קשורים לעוצמה אישית, אומץ אם תרצו. אנשים שהגשימו את עצמם, הגשימו חלום או הצליחו לקום ממצבים לא קלים. בשבילי זאת השראה. אז ככה: שנה ליד הים- ג'ואן אנדרסון ספר הסודות- רוברט ג'. פטרו ותרז א. פינץ' משפחתי וחיות אחרות- ג'ארלד דארל האלכימאי- פאולו קואלו תחת שמש טוסקנה- פרנסס מאייר הנזיר שמכר את הפרארי שלו- רובין ס' שארמה באדולינה- גבי ניצן מה שלמדתי מילדי- פיירו פארוצ'י הילדים על הגבעה- מייקל דיקין כל דבר של שפרה הורן כל דבר של ג'.ד סאלינג'ר בטוח יש כאלה אהובים שלא עולים לי כרגע בזיכרון. אבל את כל אלה (ואחרים) אני מאוד אוהבת. אשמח לשמוע איזה ספרים השפיעו על משתתפים אחרים בפורום.

kisslali

New member
אז אצלי זה ככה

מרוב רומן רומנטי שקראתי הפכתי חובבת מושבעת של כל מה שקשור לרומנטיקה, זה בחיים לא רק בקריאה. אני קוראת בעצם כמו שאחרים שותים נס קפה, כי זה הכי נוח ולא מתאמצים להפעיל את מכונת האספרסו כל פעם מחדש... מה שנופל לי לידים.... שנים קראתי רק באנגלית כדי לשפר אותה ואחרי שהבנתי שהרמה של מילס אנד בון לא תעשה את זה ויתרתי.... בכל זאת, שנים שלושה ספרים שזכרת וקראתי בתור עונש: באדולינה - לדעתי זה בערך כמו ללמוד לעשות רייקי "מאד אופנתי ודי חסר משמעות" והנזיר שמכר את הפרארי - חבל שאל אני כתבתי כי אז יכולתי סוף סוף לחשוב על לקנות אותה ממנו! סליחה על הציניות - תפסת אותי במין רגע שכזה.... ללי

כניסה ראשונה לפורום

הרעיון של הפורם נפלא והנושא הזה כנושא ראשון שאני קוראת פשוט קנה אותי. אני מוכרחה להוסיף את ימי שלישי עם מורי (לא זוכרת את שם הסופר). אבל למי שלא קרא, זה סיפור על אדם שהפך את המוות המתקרב להתחלה חדשה.

noa128

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

ותודה על תרומתך. מעניין באמת מה חושבים השאר על רעיון שכזה, עם כל הרוחניות שבו (המוות כהתחלה חדשה...).. אצלי זה ספרי קריאה, לא רומנרומנטי אמנם, אבל בלשים ומתח - רצוי מקוריים וטובים, אבל כמה וכמה מתורגמים יש לא רעים... חברת כבוד בהיסטוריה של הפורום הזה הכירה לי את נפלאות דוד גרוסמן, ועל כך אשאר לעד אסירת תודה לה... ובכלל שבוע הספר בבית הזה של תולעי הספרים הוא באמת חגיגה בכל שנה. לא תמיד מתוקצבים לקנות לכל אחד מה שיבחר - אבל בהחלט הולכים, ומסתובבים, ומעלעלים .

למעלה