לכבוד שבוע הספר

starman

New member
לכבוד שבוע הספר

בואו נעשה שרשור של ספרים שהופיעו בסימפסון . הספר שמר ברנז כתב - משהו עם קשת(לא זוכר בדיוק את השם ). נ.ב - לפי האתר של שבוע הספר מוכרים ספר של מגי סימפסון .

sideshow

New member
באמת רעיון טוב

הספר עליו דיברת נקרא: Will There Ever Be A Rainbow יש גם ספר של סודות האבהות מאת ביל קוסבי שהומר קורא כדי לחזק את הקשר שלו עם בארט.

ליטן א

New member
הספר המוכר מכולם..

בהאלווין 1 - הספר, שעדיין לא ברור מה השם הסופי שלו..
How to cook humens How to cook for humens How to cook forty humens How to cook for forty humens​

KrustyGirl

New member
הספרים של סטיב אלן

שהוזכרו בפרק 'Round Springfield בקטע שבלידינג גאמס מרפי מספר על ההופעה שלו בתוכנית של סטיב אלן לליסה, יש קטע פלאשבק של מרפי שמראים אותו מנגן בתוכנית של סטיב אלן שבנתיים מסביר על הספרים שלו. "How to Make Love to Steve Allen" "Happiness Is a Naked Steve Allen", "and "The Joy of Cooking Steve Allen" "Journey to the Center of Steve Allen"

KrustyGirl

New member
הנה רשימת הספרים שאפשר לקנות

http://www.snpp.com/guides/booklist.html ותזכירו לי באיזה פרק מארג' הומר רוצים לקנות ספר אירוטי "עדין"...

עוד ספרים

ספרים שהומר קרא כדי להגדיל את מספר הלקוחות בבאולינג בו הוא כבד לפני הולדת בנו בכורו בארט buisness managment for dummies buisness managment for experts buisness managment for begginers לא זוכר אם אלו הספרים בדיוק אבל אתם מבינים את הרעיון, כמו כן הסדר בקריאה היה 2 ,3, 1 כלומר מהקל לקשה.

וניזכרתי בעוד ספרים

של אל גור (נקנו בידי ליסה) Senssible plannig Senssible tommorow ועוד ספר של אל גור שליסה קנתה באותו פרק... ועוד באותו פרק בארט קנה ספר על עבמ"ים שנכתב ע"י ראש המחלקה לחוצנים באוניברסיטה הפתוחה של טמפה (TEMPA ) בפלורידה.

ספר של סטיבן קינג

שהופיע בהופעת אורח בפרק שבו צצה הבת של קראסטי - מארג שואלת אותו על איזה ספר אימה הוא עובד עכשיו והוא פותח במונלוג: "לא בא לי לכתוב עכשיו ספרי אימה. אני עובד על הביוגרפיה של בנג'מין פרנקלין. הוא היה אדם מרתק שהמציא את החשמל (עננים שחורים מתכנסים מעל ראשו) והשתמש בו לענות חיות קטנות ואנשי הרי ירוקים. והמפתח שהוא קשר בקצה העפיפון? הוא פתח את שערי הגיהנום!" קטע חזק.

sideshow

New member
יצא לי דווקא לראות את ספר

החיות של מגי סימפסון כשעבדתי בספרייה העירונית לפני כשנתיים. ספר חמוד עם ציורי חיות של מט גרונינג. מומלץ לבני שנה עד 3 שנים ולמעריצי סימפסון מבוגרים יותר

למעלה