לכבוד צאת Closer...

The Girl Who

New member
לכבוד צאת Closer...

מה אתם באמת חושבים על השיר Closer, הסינגל הראשון בו טראוויס בחרו לחזור שוב לזירת המוזיקה. האם הוא מתאים בתור סינגל ראשון, שלמעשה משפיע על הרושם הראשוני בנוגע לאלבום הקרב ובא? מה לגבי הקליפ? למעשה, כנראה והסינגל השני כבר ידוע, והוא יהיה Selfish Jean...מחשבות שהן לגבי השיר הזה? הוא מאוד שונה מ-Closer...ייתכן וקצת משונה בתור סינגל. מה דעתכם? שתפו אותנו

the afterglow

New member
לא הייתי פה הרבה זמן../images/Emo68.gif

אני חושבת שcloser הוא בחירה טובה לסינגל ראשון, ובכלליות זה שיר טראוויסי כזה. האלבום מזכיר לי את ימי הלהקה הבלתי-נראית, שזה מצויין כי זההאלבום האהוב עלי
. את סלפיש ג'ין אני מחבבת+, הוא נשמע מאוד בריטיש רוק כזה.

graceless lady

New member
זה מסובך...

מצד אחד אני חושבת שזה שיר מקסים (והקליפ עושה אותו לעוד יותר יפה),אבל מצד שני הוא קצת נותן הרגשה שטראוויס מזדקנים. אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה, אבל אם להשוות את closer לסינגלים אחרים של טראוויס הוא פשוט נראה קצת נוח מדי. אוף אני מסתבכת!
אני ציפיתי מטראוויס למשהו קצת יותר הרפתקני אחרי כל כך הרבה זמן של שתיקה...

uriko

New member
לא יכלת להגיד את זה מדוייק יותר

זאת בדיוק ההרגשה שלי שמעתי את כל האלבום, ויש הרגשת החמצה השירים יפים ומקסימים אבל לא לזה חיכיתי אחרי שתיקה ארוכה כזו. למשל כששמעתי בזמנו את The Man who הרגשתי שהנה סוף סוך משהו חדש מרענן ופשוט לא יכלתי להפסיק להקשיב לאלבום הזה הקשבתי בשלמותו פעמיים או שלוש ואני יכול להגיד שאין לי כל כך רצון כמו שהיה ל The MAn Who אני ציפיתי להרבה יותר. אבל שוב, האלבום מלודי ומקסים.

uriko

New member
עוד משהו

היכולות של אנדי בכלל לא באות לידי ביטוי באלבום הזה הוא הרי גיטריסט ממש טוב ואולי רקב Eyes wide open יש איזושהי נגיעה שלו אבל את בשאר האלבום אני הייתי יכול לנגן גיטרות ולא היו שמים לב.

The Girl Who

New member
אכן,

לא מאוד שומעים את אנדי... אחד הדברים שיותר העציבו אותי באלבום הזה. חיכיתי לשמוע קצת גיטרות, קצת יותר צליל חי, גם התופים של ניל. אבל לי הרוב נשמע ערוך מדי, "נקי" מדי. המממ בשונה מאוד למשל מגוד פילינג. ניל ואנדי באים שם הרבה יותר לכדי ביטוי.

The Girl Who

New member
אני מסכימה...

אמנם לא שמעתי את האלבום במלואו, אבל זו התחושה שעלתה בי. Closer הוא אכן שיר "נוח" אם נקרא לזה כך, בתור סינגל ראשון, וניל בראיון אפילו הודה שטראוויס לא רצו לצאת ישר עם משהו שונה מדי, כמו Selfish Jean שנבחר להיות הסינגל השני.

למעלה