לכבוד פורים

roger4x4

New member
לכבוד פורים

לדעתי חברי הפורום צריכים להמשיך את המאמר של "המורה אמרה ומה הינו עונים לו יכולנו" הנה כמה הרבה משפטים שהמצאתי בזמני החופשי: • "אם משהו מצחיק אולי תשתפו את הכיתה?" כן, את. • "אני כבר גמרתי ללמוד ממזמן" נכון, שנה שעברה. • "אז בוא תגיד לי, מה הבנתָ מהשיחה שלנו?" כלום. • "שיהיה לכם ברור, בינתיים אני זאת שמחליטה כאן" ובבית בעלך. • "מצידי תלמדו את החומר לבד" למה? כי את לא הבנת אותו? • "אני אמרתי דבר כזה? אתה פשוט לא הבנתָ אותי" המורה, את הרב עבדיה יוסף? • "מה זה פה שוק?" מבצע מיוחד קונים שתי קפה ומקבלים אחד מתנה. • "מה זה פה, בית קפה?" לא, בית משוגעים. • "אתה רוצה גם עיתון עם הסנדוויץ'''' הזה?" לא, רק קפוצ'ינו. • "למה אני צריכה את זה?" אולי כי את מזוכיסטית? • "אני יותר מדי טובה, זה לא מגיע לי" את זה תגידי לשופט. • "ההישגים שלכם בלימודים חשובים, אך יותר חשוב לי שתהיו בני אדם" מה אנחנו? חיות? • "אני את שלי אמרתי, תעשו עכשיו מה שאתם רוצים" בואו חברה, שורפים את ביה"ס. • "תגידו לאבא שאני אשמח אם הוא יבוא ביום שישי, יש לנו הרבה על מה לשוחח" אז איזו מסעדה את רוצה הפעם? • "אולי בכל זאת יש לך משהו לספר לי?" כן, חבר שלי מאוהב בך. • "אני חושבת שעוד מעט מישהו יצטער" כן, את. • "אם זה לא מתאים לכם אתם יכולים להגיד להורים שלכם שאתם רוצים לעבור בית ספר" יש! • "כשאני מדברת אתם מקשיבים, ברור?" כן ברור, כולם נוחרים. • "אתם לא יודעים להעריך שום דבר" נכון אנחנו לא שמאים (אנשים שמעריכים דברים). • "תגידו לי, גם בבית אתם מתנהגים ככה?" לא, יותר גרוע. • "תסלחו לי אבל הכיתה הזאת נראית כמו דיר חזירים" מי שמדברת. • "או שימחאו לכם כפיים או שיזרקו עליכם עגבניות" אבל המורה נשארו רק מלפפונים. • (תלמיד מפהק) "עוד מעט תבלע את כולנו" אותך אי אפשר לבלוע.

למעלה