לכבוד פורים

s h o o s h a

New member
לכבוד פורים

להיות מישהו אחר / מרים אלון לפעמים אני רוצה להיות מישהו אחר. אבא או אמא חברה או חבר יוכי המורה או גברת מוזרה. לפעמים אני רוצה להיות אפילו ג'וק או נמלה או עכביש כי אני רוצה לדעת בדיוק איך מישהו אחר מרגיש קורה למשל שמתחשק לי הכי להיות חיל כמו נעם אחי. או ילד קטן כמו אחי אלדד או תינוק בבטן שעוד לא נולד. ולפעמים (אבל באמת מאד לפעמים) אני רוצה להיות סבא שלי אפרים כדי לדעת איך הוא מרגיש בשמים. אבל רק לרגע אחד ואחר כך מיד (ברגע השני) להיות מהר מהר שוב אני. פורים שמח ונהדר לכולנו

שמחת הפורים בכל ימות השנה

ברצוני לאחל לכל חברי הפורום שיקחו אתם את שמחת הפורים האמיתית לכל ימות השנה. שמחה פורצת כל גבולות עוזרת לבני האדם להתגבר על כל מכשולי החיים על ידי ראיית הקשיים באור חיובי, כן חיובי, ועל ידי כך מקבלים כוחות לדלג על פניהם. השמחה מביאה אותנו לראות הכל באור חיבי ובכך, לדלג על המשוכות על ידי התייחסות נכונה לכל הקורה סביבנו. חג פורים שמח ושמחת חיים בכל ימות השנה.

....

אישה ילדה… מצאתי היום אתר מקסים, עם מנגינות שאהבתי ואוהבת עד היום, וזה החזיר אותי אחורה 40, כשהייתי ילדה בת 7 אולי 8… אהבתי את הסרטים האלה… לחלום על האביר על הסוס הלבן בשלגיה ושבעת הגמדים, היפיפייה הנרדמת, וסינדרלה… לבכות עם פינוקיו, דומבו ובמבי… אהבתם של היפיפייה והיחפן… לחלום לעוף לארץ לעולם לא עם פיטר פן… ולרצות להיות כמו מרי פופינס, לעשות קנק קטן עם האצבעות ולסדר את החדר ללא מאמץ… זוכרת במיוחד שאהבתי את הפיות, הקוסמים כמו בסינדרלה, הקוסם מרילין ואת שלושת הפיות של היפיפייה הנרדמת… הסרטים שראיתי בהיותי ילדה קטנה, ועדיין נהנת לשבת ולצפות בהם וליהנות מהם יחד עם הבן שלי… והסרט החביב מלך האריות ב"גלגל החיים" מצרפת את האתר ומקווה שמי שיכנס לפה ייהנה כמו שנהנתי מכל רגע להקשיב למנגינות של הסרטים הכי קלאסיים, סרטים שלעולם לא יילכו לאיבוד וייעלמו, כי אנחנו הגדולים שביננו נשארנו ונשאר תמיד ילדים… אינדקס שירים מצד ימין יש להקליק ותקשיבו למנגינות המדהימות, בסוף כל עמוד ישנו שלט שכתוב עליו INICIO זה מחזיר אותנו לדף הראשי. תהנו…

למעלה