לכבוד סוף השבוע

לכבוד סוף השבוע

קבלתי משהו ואני מעבירה אותו כלשונו, נראה לי כל כך מתאים לסגירת השבוע הזה.
שיהיה לכוווולם שישי נפלא לה וסוף שבוע נהדר.

"לעולם לא אחליף את חברי המופלאים, חיי הנהדרים, ואת משפחתי האוהבת
בשיער אפור פחות או בטן שטוחה יותר.
ככל שהתבגרתי,נהייתי רחום יותר כלפי עצמי ופחות ביקורתי כלפי עצמי.
נעשיתי חבר של עצמי. אינני מוכיח את עצמי על אכילת העוגייה הנוספת,
או על שלא סידרתי את מיטתי, או על קניית שממית הגבס שאינני צריך,
אבל נראית כל-כך מתקדמת על הפטיו שלי.מגיע לי להתפנק, לבלגן, להיות ראוותן.
ראיתי חברים יקרים רבים מדי עוזבים את העולם מוקדם מדי, לפני שהספיקו להבין את החירות שמגיעה עם הזיקנה.
עניינו של מי הוא אם אני בוחר לקרוא או לנגן במחשב עד 4 לפנות בוקר ולישון עד הצהריים?
אני ארקוד עם עצמי לצלילי המנגינות הנהדרות משנות ה-60 וה-70, ואם ארצה, באותו הזמן, לבכות אהבה אבודה...
כך אעשה.
אני אצעד לאורך החוף בבגד רחצה המתוח על גופי התפוח,
ואפקיר את עצמי לחסדי הגלים אם ארצה בכך, למרות מבטיהם המרחמים של הצופים.
גם הם יזדקנו.

אני יודע שאני שכחן לפעמים. אבל, חלק מן החיים ראוי לשכחה. בסופו של דבר אני זוכר את הדברים החשובים.
כמובן, במשך השנים נשבר לי הלב.
איך יתכן שליבך לא יישבר אם איבדת אהוב,
או כשילד סובל, או אפילו כשחיית המחמד של מישהו נדרסת למוות?
אבל לבבות שבורים הם אלו שנותנים לנו כוח והבנה וחמלה.

לב שמעולם לא נשבר הוא קשה וסטרילי, ולעולם לא יחוש את העונג שבחוסר המושלמות.
בורכתי בשנים ארוכות מספיק כדי ששערי יאפיר,
ושהצחוקים של נעורי יחקקו לנצח בקמטים העמוקים שעל פני.
רבים כל-כך לא זכו לצחוק, ורבים כל-כך מתו בטרם שיערם הכסיף.
ככל שעוברות השנים, קל יותר להיות חיובי.
איכפת לך פחות ממה שחושבים עליך אנשים אחרים.
אינני מטיל יותר ספק בעצמי.
הרווחתי את הזכות לשגות.
אז, אם כבר שאלתם, אני אוהב להיות זקן.
אני חופשי.
אני אוהב את האדם שנהייתי.
אני לא אחיה לנצח,
אבל כל עוד אני כאן, לא אבזבז את זמני בקינה על מה שיכול היה להיות, או בדאגה על מה שיהיה.
אני אוכל קינוח כל יום (אם יבוא לי).

הלוואי שחברותנו לעולם לא תדעך,
במיוחד כי היא יוצאת מן הלב.
הלוואי שתמיד תהיה קשת של חיוכים על פניכם ובלבבכם - לנצח ונצחים!
חברים לנצח!"

שווה מחשבה----
רק טוב!!!

מזל טוב

חבר חדש במשפחת הפילים של הספארי: הפילה האסיאתית לה-בל, בת שבע שנים, המליטה הבוקר (יום ו') לראשונה גור. מינו של הגור עדיין אינו ידוע. הפילה, שנולדה בספארי, הזדווגה לפני כשנתיים עם מותק, הזכר השליט בלהקה בן 53. ההמלטה אירעה בחצר הפילים.

מותק לא שמר אמונים ללה-בל. (גברים נו.....
) לפני שנה וחצי הוא חיזר במרץ גם אחרי לה-פטיט, נקבה בת 25 שנה - ואמה של לה-בל. לה-פטיט נענתה לחיזוריו של מותק והשניים החלו להזדווג במרץ בחצר הפילים, בזמן שלה-בל ונקבה מבוגרת אחרת, ורדה, צפו במתרחש בעניין. אם לה-בל הצעירה קינאה, מבטה לא הסגיר זאת.

שיהיה שפע של מזל לפיל פילון החדש שנולד.

רק טוב!!!

ניקו 45

New member
בן 53 ובשיא אונו ושיהיה בריא

מכפ'ת לו לפיל את מי להפיל
ובאם בדרך מישהי השפיל ?
שתיקח 500 פיל (כדור)

כולנו צעירות אם לא בגיל, אזי בנפש וזה מה שחשוב הלא כן? לעומת הגברים שמזדקנים להם חחחח נה נני נננה נה אנחנו רק משתבחות עם הזמן

רק טוב!!!

ניקו 45

New member
חושבת שושקה שההיא ממעל יודעת הכל אודות

אז זהו ש.... לא !

והנה 6 עובדות מוזרות ומצחיקות שלא ידעתם על נשים על פי טיימס אוף אינדיה :

באתר העיתון עלתה אתמול כתבה פרי עטו תחת הכותרות המסקרנת "עובדות מצחיקות ומוזרות שלא ידעתם על נשים". ברשימה נכללו כמה וכמה "עובדות" שגרמו לנשים רבות להרים גבה ואפילו להתעצבן. הנה כמה דוגמאות:
1. נשים לא מתקלחות כל יום. לא כל הנשים משקיעות מדי יום ברחצה, לא משנה כמה הן טוענות שהן מקפידות על ניקיון והגיינה. הן מסתמכות על דיאודורנטים ובשמים בשביל להריח טוב.
2. נשים אוכלות המון. כשגברים נמצאים בסביבה, הן מתנהגות כאילו הן אוכלות ממש מעט, אבל כשהן נשארות לבד, הן יכולות לחסל גם מגש פיצה שלם בעצמן. עכשיו אנחנו יודעים למה נשים מרבות לדבר על אוכל ומתכונים".
3. נשים לא אוהבות שנשים אחרות לובשות אותה שמלה כמותן.
4. אחרי סקס, נשים אוהבות שינשקו אותן. גברים תמיד מרגישים עייפים ומעדיפים לישון אחרי סקס, בעוד נשים מעדיפות לדבר, להתמזמז ולהתנשק. גברים שרוצים מערכת יחסים בריאה צריכים לזכור זאת.
5. נשים יכולות לבלות יום שלם מול המראה.
6. נשים תמיד מסתובבות עם תיקי יד. גברים אולי לא שמים לב לזה, אבל נשים תמיד נושאות איתם את תיק היד או הארנק שלהן. הן מרגישות מוזר אם אין להם משהו לשאת בידן, ואנחנו לא יודעים מה יש להן בתיק בכלל!

בוא'נה אתה
כן כן אתה!

מעולם לא אמרתי שאני יודעת הכל. אבל אני יודעת הרבה

והדברים שכתבת נו מה חדש בהם לא ממש הבנתי, את מה שכתוב שם אתם הגברים צריכים ללמוד ולהבין. (אם תצליחו חחחחחח נה נני נננה נה
)
על עניין המקלחת איכססס זה כנראה ברור שיש ויש
בוודאי שנשים אוכלות המון, מי חשבת מכין לכם את האוכל רוח הקודש???
ואם אתם רוצים שזה יהיה טעים אנחנו צריכות לטעום. קאפיש?
לנושא הלבוש---- בוודאי שאנחנו לא אוהבות ללבוש את אותן בגדים. רק לגברים חסרי חוש אסתטיקה לא מפריע לבוא לאירוע כאילו יצאו ממכון כושר וכולם נראים אותו הדבר, בעעע.
אנחנו מקפידות בעיקר בשביל שיהיה לכם נחמד בעין, הבנת את זה יא נחרן בן נחרנים ואם שתיים או שלוש תגענה עם אותו בגד, איך תבדילו??? בקושי אתם זוכרים את השם שלנו חחחחחחחחחח

סקס... אמממממ בוודאי להתחבק ולדבר ולהתנשק, מה קרה "גומרים הולכים"??? תעבדו קצת
מפאת צנעת החדר לא אמשיך

אין כמו המראה, היא מספרת ים של סיפורים, כדאי לכם הגברים להציץ בה יותר תגלו עולם ושלם גדול ומיוחד

והתיק..... תגיד לי בבקשה מי מחזיק בתיק את המטריה? את המפתחות של האוטו הבית הגרז' וגם הרזרבי שאתם מאבדים מידי פעם?? מי מחזיק את המוצץ, את הכריך, את המגבונים הלחים במידה ומשהו נשפך לכם כשאתם טוחנים, מי מחזיק את הספר והתפוח לזמן המנוחה על הספסל כשאנחנו ממתינות לכם שתסיימו "עיסקה חשובה"
להמשיך????

ועכשיו ידידי נראה אותך עונה נה נני נננה נה
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
באתי וקרבתי בצעדי

אני ... לא אמרתי כלום ,
ממש לא הבעתי דעה ,
המובאה אמרה את דברה ואני ... רק בשם אומרם .

ואת :
הסברים ,
התנצלויות מרומזות ,
תירוצים מצוצים ,

העובדות : אין עליהם חולק .

ניקו 45

New member
מה אגיד לך פלומה? נקרעתי מצחוק
חבל שאת לא

מבינה ערבית

חודש אוגוסט הגיע, ועמו עונת החתונות, שעולה לכל אחד מאיתנו המון המון כסף הן על האירוע עצמו, והן על מסיבת הרווקים המתלווה אליו במידה ומדובר בחבר או חברה טובים שלכם.
הסרטון הבא הוא ללא ספק אחד הסרטונים הכי קורעים והורסים שיצא לי לראות בזמן האחרון, באחריות. מדובר בשידור מתוך הטלוויזיה המצרית, כנראה משהו שקשור למהפכה האחרונה שם בה הודח הנשיא המכהן מורסי, אליו הוצמדו כתוביות בעברית על ידי צמד ישראלים, איתי בלום ולירן לין. הסרטון מציג מרואיין דובר ערבית שמשתגע מרוב עצבים, בגלל שהוזמן למסיבת רווקים ולחתונה, צמד אירועים שעולה לו הון תועפות.

למעלה