לכבוד יונה "פרטי"

אבזץ

New member
לכבוד יונה "פרטי"

ראשית, הנני להודיעך כי הנני בקו השלום והבריאות, כה יתן וכה יוסיף, שנשמע איש מרעו בשורות טובות ישועות ונחמות. והשנית, להוי ידוע לך כי כעת פחות מעט היתי בעירך ואף קפצתי לרחרח את הלחם אשר אתם עושים ואף אכלתי שמה מין מאכל הנקרא בשם שלא שיערו אבותינו, פיצה שמו, נראה כמין מצות עוגות שהוציאו בני ישראל דרך ים סוף תחת אף פרעה ימח שמו, וזכרו לא יזכר עוד לעולמי עד ולנצח נצחים, בעזרת השם יתברך. והשלישית, ציפור קטנה ומשונה, מין נקבה הנראת כזכר, צפצפה לי במין צפצוץ משונה שתבוא יונה, בעוד שעה או לכל היותר שעה וחצי שעה לאחר חצות, ומכיוון שבשעה שבע אני צריך להיות בבאר שבע, אני גומר בשיר מזמוט, כאז. לילה טוב לעובדים בתנורים............. אם קראת מכתב זה עברת על חרם דרבנו גרשום ז"ל ואין לך תקנה לעולם עד שיבוא אליהו... גמר חתימה טובה וצום קל. למי שצם כדאי לשתות הרבה מים, שלא נבוש ולא נתיבש לעולם ושוב לילה טוב מהעיר (הקדושה) הקדשה......

../images/Emo6.gif

"מין נקבה הנראית כזכר"... אני אמסור כבר למאיה איך קראת לה
. ולענייננו: אני שם מ00.00 עד 08.00. וממש, אבל ממש לא כדאי לכם לאכול שם. עכשיו, מחוץ לעבודה, מותר לי לומר את זה. במיוחד לא בלילה, וגרוע מזה- במוצ"ש. אלא אם כן הצבתם לכם כמטרה את הכנעת תאוות האכילה המגושמת והמיותרת. יאללה, אגיצ´אבעס. יונה

למעלה