לכבוד יום ירושלים

לכבוד יום ירושלים

אבקש שמות של ריקודים שעולים בראשכם...שלי ריק. עסוקה בבניית עוגת יומולדת לעמית {כן, היומולדת היה כבר, אבל מחר החגיגה} עמית מאד אוהב לקרא, בעיקר ספרי פנטזיה ומדע בדיוני. התוצאה צריכה להיות משהו כזה (נלקח מפורום קישוט עוגות, מ"העוגות של נטע").אני חובבנית, עוגה רביעית שלי בסה"כ. תודה, אילת

שישו את ירושלים, אור וירושלים

שבחי ירושלים, לירושלים הלכתי, ירושלים (מישהו עוד זוכר את הריקוד?) ובזוגות: זאת ירושלים, לך ירושלים

אור וירושלים

איילת, גם ר.... וגם אופה - מדהים ומזל טוב לעמית

תודה על התשובות...אך בינתיים...

ראיתי שיש כ"כ מעט ריקודי ירושלים { פשוט לא יאמן} ועוד פחות שמכירים... החלטתי לשנות מעט את הנושא, והפכתי לטיול בישראל דרך הריקודים. אז עכשיו יהיה לכם הרבה יותר מה לכתוב - מ"הורה חדרה" ןעד "בחום של תל-אביב" אילת

טיול דרך ריקודים:אילת,בוא אל הגליל,

זוהי יפו,הורה ימית,כינרת,ישראל היפה,א"י יפה,לשיר על הכינרת,שבחי ירושלים.יש פה ארץ נהדרת.

טיול בארץ - בבקשה:

אני מניחה שניתן לכלול גם את קוראים לנו ללכת ואת טוב ללכת בדרכים. ולשירים יותר ספציפיים: נגן לי ירדן אין כמו יפו במסילה לבאר שבע הורה אילת הורה לעמק דבקה גלבוע דבקה כרמיאל ים המלח טיול בגליל נוף בגליל יפו כינרת , שירי לי כינרת , נגני כינרת בוא איתי אל הגליל הורה הבקעה באה מנוחה ליגע (מבית אלפא עד נהלל...
) יאסו יפו - החדש של אלי סגל ואם כבר חדשים - אולי גם החברה להגנת הטבע? שיהיה בהצלחה

בואו נשיר לארץ יפה,ארצי,ארץ אחת

טיול בגליל,נוף בגליל הורה הגליל,השושנה פורחת,הורה נהריה,שיר לעכו,ההר הירוק על שדינו ועוד רבים וטובים

עוד כמה שכמדומני לא רשמו

שם הרי גולן לאורך הטיילת ואולי אומרים ישנה ארץ עשוי להתאים .

../images/Emo60.gif הויי איזה יופי כל הכבוד../images/Emo23.gif

עוגה יפייפיה... את עושה אולי חוגי בית??? אני באה. בכל אופן אני מתה על כל שירי ירושלים אבל בכל אופן כמה עיר כלה... יש ריקוד כזה??? אור וירושלים שיר וריקוד מדהים - לפי דעתי זאת הבחירה הנכונה. שבחי ירושלים גם יפה

להבהרה - זו לא העוגה שלי...

שלי כמעט מוכנה ולא מתקרבת לזאת שבתמונה... לימור, ואם זו כן היתה עוגה שלי, היית באה עד לבית שלי לחוג?

איליטה

New member
יקירתי Practice makes perfect

יש לך 113 ימים (עד יום הולדתי, מי סופר...), להמשיך ולהתאמן בבניית
אילה

איליטה

New member
Thats what freinds are for

Just so you know, I don't need the all six, I can leave with 4 or 5 pretty good as well, you can have the rest of them

עוד זוית...

{אופס, נפלה לי ה-Y, הולכת להרים אותה} המשיכו להזרים שירים - ורצוי לא חדשים מדי - זו הדרך שלי להכניס את הנוסטלגים במסווה של "נושא החודש"

למעלה