לכבוד יום האם ....

shoosha1

New member
לכבוד יום האם ....

תוכלו בבקשה להרשום לי כל מיני שירים שמיועדים לאמא. כמו "אמא יקרה לי יקרה"... יש גם שיר שעומד לי ממש על קצה הלשון .. ואני לא מצליחה להיזכר.. בבקשה זה חשוב שושה

writer1

New member
שירים לאמא

אמא אמא שלי....אמא אמא שלי....פרח רענן...(זוהר ארגוב גם מבצע)* אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא ניפרד...אמא אותך...(לא יודע מי שר)* זהו לא זוכר יותר WRITER משה23 בצ´אט של וואלה.

writer1

New member
נזכרתי יש עוד משהו אבל זה לא שיר

אמא ... אמא.... מרקוווווווווווווו מרקו שלי... (מרקו פוגש את אמא....- כמה מרגש ) חחחח....יום משפחה שמח לכולם ותשמרו על עצמיכם! (ועל תשכחו לקנות פרחים לאמא...אמא חולה על פרחים) WRITER משה23 בצ´אט של וואלה.

sisyphus

New member
יש את

"אמא שלי" של שלום חנוך נדמה לי. יש את: "מיכאל" של אתי אנקרי - "ואמא אומרת... שככה אנשים" אהמ... "Mother" של John Lennon וכמובן את "בוכה על הקבר" של אביב גפן... זה מה שאני מצליחה לזכור כרגע.

התמ-ים

New member
אימא שלי

בשני ביצועים של אריק איינשטיין, הראשון בדיסק/תקליט/קלטה פלסטלינה, עם שלום חנוך. השני, בדיסק "הייתי פעם ילד" (או שמא: "תרנגולת כחולה"?)

איתן45

New member
אביב גפן-בוכה על הקבר, לא מומלץ ../images/Emo13.gif

לא מומלץ ליום האם השיר: בוכה על הקבר של אמא שלי....

gingit1

New member
אמא

אמא - ניסים סרוסי אמא אמא - אריק איינשטיין ממו - אדאמו והביצוע העברי של שימי תבורי ממי בלו - לא זוכרת את שם הלהקה (שנות השבעים)

יש את השיר : ..............

" אמא פולנייה " של להקת פנצ´ר למי שזוכר ? אגב יצא עכשיו דיסק שניקרא : " לאמא הטובה בעולם " בעריכת אילן בן שחר ו-יש שמה את כל השירים כמעט על אמאהות !!!!!!!!

הדר בוג

New member
יש גם....

את השיר הפרטי שלי ושל אמא שלי והוא mama של ה spice girls... אחד השירים היפים שלהם (ואין הרבה כאלה)

איתן45

New member
השיר הכי מפורסם בעולם-היידישע מאמע

יש גם ביידיש, ויש גם של שארל אזנבור, ויש גם של חווה אלברשטיין ועוד המון מבצעים שונים

התמ-ים

New member
מה שבטוח,

את השיר "אמא אמא" של חיים משה אל תשיר לאימא שלך ... אימא אימא את שם למעלה עודך בוכה עודך דומעת עודך יושבת, נעצבת על הפרידה בטרם עת ...

מריושי

New member
אבל השיר מס´ 1 על אמהות זה

השיר אמא של הגשש החיור מהמערכון פסטיבל שירי דיכאון אמא אמא אמא רע לי בנשמה...

למעלה