לכבוד השנה החדשה...

youvall

New member
לכבוד השנה החדשה...

אנו עומדים היום בפני פתחה של שנה חדשה...שנת התשס"ה. אז דבר ראשון-שנה טובה! שנת בריאות והצלחה! שנת שקט ושלום! שנת חזרה לשלטון! חג שמח ושקט, לכם, לבני ביתכם וכל עם ישראל! ודבר שני, כיוון שאני עומדים בפני התשס"ה, כלומר 5765 שנה לבריאת העולם לפי היהדות להלן 5 סיבות למה אני אוהב את המדינה הזו: 1) בגלל האנשים- איפה עוד בכל העולם תמצאו מדינה שבה כולם מכירים את כולם, שבה אם אין לך עלייך כסף לשלם על תיקון של אוטו לדוגמא, יתנו לך את האוטו ויסמכו עלייך שתחזור לשלם?!? מדינה של קיבוץ גלויות, כ"כ הרבה תרבויות ואנחנו חיים פה ביחד-זה הסיבה המרכזית והראשונה למה אני אוהב את המדינה! 2) בגלל המורשת- אנחנו קיימים כמדינה רק 56 שנה. אבל רק תראו מה הצלחנו לעשות! ממדינה בת כמה שעות שכל העולם נתן לה שבועיים להעלם ניצחנו את האויב הערבי והקמנו מדינה לתפארת! איחדנו את ירושלים! הפכנו למדינה מתקדמת! שיגרנו לווינים לחלל, אפילו כבר שלחנו אסטרונאט! 3) בגלל הטבע-אם אי פעם אתם חושבים לעזוב את המדינה, לרדת מארץ לנסות את מזלכם במקום אחר...תסעו לגליל, תסעו לגולן, תסעו למדבר יהודה ולהרי ירושלים. תלכו לגמלא לנשרים, לנחל צין וליעלים, לגולן ולחזירי הבר, תלכו לנופים הפתוחים, למרחבים הירוקים, למקומות בתולים, תסעו לחרמון ותראו את הרמה, תסעו לצפת ותראו את הימה, תסעו ברחבי הארץ ותראו את הנופים-תבינו שסה"כ...אנחנו דיי מבורכים! 4) בגלל החברה-אין הרבה מדינות שבהם כשהממשלה לא נרתמת לעזרת החלש-החברה עושה את זה! תראו כמה עמותת צדקה יש, תראו כמה ימי תרומה יש, תראו כמה הישראלים תורמים-תבינו שאחרי הכל אנחנו חברה אחת-מלוכדת ומגובשת ואם נפסיק לריב על הדברים הקטנים ונסתכל על התמונה הכוללת נראה שמצבנו לא כזה עגום ולא צריך להתבכיין כל הזמן! 5) בגלל התקווה- אנחנו כבר 56 שנים במלחמת שיחרור, עוד לא סיימנו! רק אחת נגמרה וכבר אחת אחרת מתחילה! הגענו להפסקת האש של 49-התחילו הפדיונים, עברנו את 56' והתחילו החדירות, יצאנו מנצחים ב67' ונכנסו להתשה, כבר והפסדנו את 73' והתחילה מלחמת טרור, עברנו את 82' וקיבלנו את החיזבללה, יצאנו מלבנון וקיבלנו את האינטיפאדה. כל הזמן אנחנו נלחמים, ובכל זאת, למרות הכל אנחנו פה, ממשיכים, נושכים את השפתיים וחיים. כשנופל קאסם בשדרות בודקים שכולם בסדר וממשיכים, לא נותנים לזה לעצור אותנו-לא מוכנים לחיות בפחד, לא עוזבים! נפלו קטיושת על קריית שמונה-עברנו את זה! נופלים קאסמים על שדרות-נעבור גם את זה! ממשיכים להאמין שיום יבוא והאויב הערבי יקבל אותנו וישלים עם קיומינו. ממשיכים להאמין, לקוות והכי חשוב-ממשיכים לחיות! אז שתהיה לכולנו שנה טובה, שנת בריאות והצלחה, מקווה לראות את כולם שוב בשנה הבאה! חג שמח ושקט!

שנה טובה ../images/Emo70.gif ../images/Emo74.gif

ליסוע לצפת זו הצעה טובה
ואולי הסיבה הכי חשובה שבגללה אני כל כך אוהבת את המדינה, היא כי היא קודם כל המדינה שלנו, הבית שלי... המקום היחיד בו אני יכולה להסתובב בכל מקום ולהרגיש בבית... גם אם יש לי ביקורת על דרך ההתנהלות, גם אם יש דברים לשפר ולשנות, גם אם יש כעס... הכל בא מאהבה לבית הזה. לעוד הרבה הרבה שנים במדינה שלנו

למעלה