לכבוד המלכה נעמה.

לכבוד המלכה נעמה.

צרפתי את הפרקים הקודמים וגם פרק המשך: שלום, כנס, היא אמרה לי. שלום, אמרתי לה. סגרה אחריי את הדלת. היתה בחלוק רחצה. בוא לחדרי, ספק אמרה ספק פקדה. נכנסתי. מה לעשות ? שאלתי. שתוקקקקקקק, אל תשאל שאלות, אמרה והסירה את חלוק הרחצה. הבטתי על גופה, ליבי הלם בחוזקה. היא לא היתה עירומה. לבשה חוטיני שחור מעור וחולצת טריקו. התפשט, פקדה. הורדתי מהר את בגדיי. תלבש את זה. אמרה ונתנה לי חוטיני דקיק. לבשתי מיד. על מה בדיוק אתה מסתכל ? שאלה ומבט עצבני בעיניה. על שום דבר, שיקרתי, והזזתי את מבטי הצידה. ישבניה המעט מלאים אך בהחלט לא שמנמנים צדו את עיניי. אוףףף, ישבנים סקסיים ביותר, חשבתי לעצמי. רד על ארבע, אמרה לי. סיים כל משפט בשמי, "המלכה". ואל תפנה אליי ללא רשות. אחרת תענש. כן, המלכה. עניתי וירדתי. פתאום הרגשתי ספאנקקקקקקקקקק, כמו צריבה אדירה בישבני השמאלי. מיד הבנתי. ללא כל אזהרה הנחיתה עליי, המלכה שבה לא פגשתי לפני כן, מכה אדירה בישבני השמאלי. זה כאב. אל תשקר, הבחנתי במבטך המגעיל על ישבניי. התחלת איתי ברגל שמאל. סליחה המלכה, אמרתי. חצוף - החזירה. כך הייתי, אני על ארבע והיא מאחוריי. קצת חששתי. ליבי הלם בחוזקה. הרגשתי איך עמוד האש מתחיל להתייצב לו ולהתקשח בתוך החוטיני הקטנטן.

המשך

לא היה לי מושג מה הולך לקרות. עוד דבר שהוסיף לאי הנעימות, היתה הרצפה הקרירה. היא החלה ללטף לי את הישבן. מה העונש שמגיע לעבד חצוף, ספק אמרה ספק שאלה. קולה היה רגוע. לא הייתי בטוח מה עליי להגיד או לעשות. יש לי כמה רעיונות, אמרתי. שתוקקקקקקק כלב, קולה רעם שוב. הרגשתי שהיא תופסת לי את הישבן הימני באצבעותיה. לא אמרתי לך לדבר ! - כשארצה לשמוע את קולך, תדע. היא תפסה לי את הישבן מאחור בידה. הבוהן שלה היה קרוב לחור שמאחור ... שאר האצבעות הקיפו את הישבן. יכולתי להרגיש את ציפורניה לוחצות לי על עור הישבן. זה כאב. אני רוצה שתישען לאחור, כמו חתול שמתמתח ושתפסק את רגלייך ככל שתוכל. עשיתי זאת. הרגשתי איך ישבניי מתמתחים וכל החריץ שמאחור נחשף לעיניה. היא העבירה את ידה השניה על החריץ ... מלמטה עד למעלה לאט. התחרמנתי בהנאה. ליבי דפק בפראות. היא עשתה זאת שוב, ליטפה את החריץ בידה. אלא שהפעם התעקבה באזור החור וליטפה אותו ... עולה בראשי עונש ראוי, אמרה, תוך שהיא מחדירה לי מעט את אצבעה לפי הטבעת. ואז סתרה לי בפראות על הישבן המאלי, שוב. הרגשתי כאב חד. אייייי, צרחתי. ישבני הימני עדיין היה מרותק בידה וישבני השמאלי כאב בטרוף. השאר על בירכייך, אבל אתה יכול להזדקף, פקדה. במקביל הציבה את ידיי מאחוריי עורפי. לא התנגדתי. הייתי כשבוי כנוע. לפתע הסירה את חולצתה. שדיה הגדולים נגלו במלוא תפארתם. תלקק לי את הבהנים ! פקדה והכניסה אותם לפי. מצצתי אותם. היא ליטפה את פטמותיה עד שהזדקרו ודחפה את אחת מפתמותיה לפי. אךךךךך רציתי למצוץ אותה בטרוף, לנשוך אותה, אך לא העזתי. לא זזתי. היא הוציאה את שדה מפי. יפה אמרה, אולי בכל זאת קיבלת טיפת חינוך. על כך תקבל נשיקה. ידיי עדיין היו על עורפי והיא הושיטה את שפתיה לנשק אותי. הרגשתי את הלשון שלה נדחפת אל בין שפתיי. נישקתי עם לשוני בחזרה. לשוני נגעה בלשונה. פלאקקקקק, סתירת לחי איומה נחתה בפניי. טיפששששששששש, צעקה. מישהו אמר לך לנשק אותי ? עלה מיד על המיטה והתמתח כמו כלב ! כנראה שטעיתי לגבייך, עבד מטומטם. אתה הולך לעבור אצלי חינוך מיוחד. צמרמורת עברה בגבי.

הייתי מפוחד.

אפשר לומר שאפילו רעדתי. אמממ ... המלכה ? - שאלתי. מה עכשיו, כלב ? שאלה בחוסר שביעות רצון. יש משהו שאתה לא מבין, עבד טיפש ? אמרתי שתעלה מיד על המיטה, כלב. אפילו עבד טיפש כמוך יכול להבין למה אני מתכוונת כשאני אומרת "לעלות על המיטה", אפס !!! קולה היה עצבני. בעוד ידיי על עורפי, תפסה אותי המלכה בפיטמותיי ומשכה אותי לכיוון המיטה. מהר עבד טיפש, מהררררררררררר. תישאר על ארבע, בלי לזוז, כמו כלבלב. לא העזתי לדבר. החוטיני שנתנה לי המלכה, הפריע לי מעט, תקוע כזה ... אבל דברים אחרים הפריעו והפחידו אותי הרבה יותר, למשל העובדה שהייתי על המיטה, על ארבע. ראשי מושפל, פניי שקועות בתוך השמיכה. ישבני מורם כלפיי מעלה, בירכיי מכופפות כלפיי הבטן, מפוסקות. החריץ שלי מאחור היה חשוף לעיני כל. המלכה נעלמה לרגע. לא העזתי לזוז. בתוך שניות חזרה עם חבל. קשרה אותי מיד וריתקה את ידיי לקצה המיטה. היא היתה בשליטה מלאה. הייתי בידיה, לא יכולתי לעשות דבר גם אם רציתי. חשבתי שתתנגד, אמרה. להתנגד, חשבתי לעצמי ? מי מעיז ... הייתי קשור. לא יכולתי לזוז. אני מלכה מיוחדת. אני אוהבת להכאיב, אבל מאהבה. אתה עבד טיפש ואני אעלץ להכאיב לך עד שתלמד. אני רוצה לראות אותך סובל ושלא תעיז לצרוח. שיחקת פעם מטקות, שאלה ? מטקות, המלכה ? לא הייתי בטוח למה היא מתכוונת. כן של ים, הנה כאלו, הראתה לי. תטעם, פקדה והכניסה לי אחת מהן לפה. טעם מלוח ... לא אמרתי כלום, רק ליקקתי כמובן. מספיק, אידיוט, שלפה את המחבט מפי. פתאום הרגשתי ספאנקקקקקקקק אדיר. אךךךךךךךךך, נפלטה לי צעקה. לא היה מקום לספק. המלכה משחקת מטקות בישבניי. זה כאב בטרוף. אף הגה !!! רעמה עליי בקולה. ניסיתי לזוז, אך הייתי מרותק. ואז בסידרה של חבטות שכל אחת לא רק שכאבה אימים, גם נשמעה היטב, קיבל המושג כאב, משמעות חדשה. נשכתי את הכרית מרוב כאב - דבר שלא האמנתי שאעשה לעולם. זה היה מדהים. המשך יבוא ...

תתקשר אלי מיד מטומטם!!!!!

ותפסיק לרחם על עצמך כי יש לי בחילה ממך ופעם הבאה שתגמור בלי רשות וידיעה שלי!!! תחטוף אצלי מרירות אמיתית וכדאי לך להכין את התחת השמן שלך לפעילות אמיתית ולא לעדינות שלך כלפי עצמך אתה מזכיר לי כוסית אמיתית מה שחסר לך זה טיפול ממשי כדי להרגע ןאל דאגה מותק ימיך ספורים ממני נעמה עבורך המלכה

למעלה