לכבוד החג!

ש חף

New member
לכבוד החג! ../images/Emo75.gif

למי אתם מתקשרים לאחל שנה טובה,כל שנה? למי השנה שלא היה קודם? שולחים אס אמ אסים בתפוצה? עונים לכולם? אתם מוזמנים לכתוב כאן מה אתם מאחלים לעצמכם השנה!

מתקשר לכל החברים והחברות בלי יוצא מהכלל

אני מתקשר ולא שולח SMSים כי זה יותר אישי. עונה לכולם. מאחל לעצי שנה עם אהבה, בריאות והצלחה...כל מה שאני מאחל לעצמי אני מאחל גם לקרובים אלי.

אממממממ יש עוד אופציה אחת שלא הוזכרה.........

וזה לשלוח שנות טובות, והשנה ( אני חושב בפעם הראשונה ) אני שלחתי שנות טובות, לגבי אס-אמ-אסים אחכה ליום שני ולא אני לא שולח בתפוצה אוהב לתת יחס אישי בין אם זה באס-אם-אס או בשיחה ישירה וכמובן שאני עונה לכולם כולל אס-אם-אסים של טעות במספר ובשנתיים האחרונות זה נהפך למסורת שאני מקבל לפחות אס-אם-אחד שלא מיועד אליי, מאד אישי ומושקע ואז שולח הבהרה שהיה נחמד לי לקבל אבל המיועד ישמח יותר.

טל205

New member
שנה טובה

אני מתקשר לחלק וכן עונה לחלק... אין לי סבלנות לכל הזיבולי שכל...{הודעות תפוצתיות עם אותו תוכן..........} כנראה שהשנה אתקשר לבעל הדירה שלי ואין לי לבנתיים משהו חדש.. לכל ההודעות שאני מקבל אני נוהג להשיב בשיחה לאחר צאת החג...

ש חף

New member
../images/Emo74.gif

אני מתקשרת למעגל הקרוב,למפקדת שלי מהצבא,חברים וקצת משפחה (לא לכולם,לאלה שקרובים אלי במיוחד)
כמה אנשים מהעבודה החדשה
שונאת את האס אמ אסים! לא שולחת לאף אחד,אין כמו להתקשר ולאחל בעל פה.
אני לא עונה למי ששולח בתפוצה,זה מעצבן אותי ולמי ששלח באופן אישי יקבל בחזרה... אני מאחלת לעצמי "שיפה ושונה תהיה השנה" שאספיק לעשות כל מה שרציתי ולא הספקתי השנה בריאות,סיפוק,אושר ואהבה גדולה. ולכם חברים, שתהיה השנה הכי טובה שהייתה לכם אי פעם!

למעלה