לכבודך ניב...

לכבודך ניב...

הטענה הייתה שהפורום מת, וזה דיי נכון... אז רק בגלל שבא לי לראות פה מילים כשאני נכנסת... נפעיל פה קצת. מנהל יקר, מנהל חביב... איכה?? (זתומרת איפה אתה...) אנשים, תריצו קטעים... ספרו איך עברי נראה בתחתונים... לא יודעת, נו באמת... פרסמו תמונות של הנכדים שלכם, משהו... כי לא יהיה טוף אם אני אתחיל לפרסם פה כל מה שמתחשק לי... הילה.

Shani5

New member
קבלו שיר חזק../images/Emo26.gif

אגדות\ עברי לידר זה כבר שנים שאת קוראת אליו בשקט כמעט תמיש נחנקת כשהוא בא לאט זה חודשים שאת כותבת ביומן שלך שהחיים לבד ריקים מדי. בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה אז העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות תמיד חולמת שהכל נפלא ואמיתי מתעוררת לגלות שקר. והימים שלך הם סרט מציור דהוי כל כך רצית לחיות בסרט צרפתי. בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה אז העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות. את לא יודעת מי אני כי העשן של הסיגריות מכסה את המילים האחרות. כמה זמן תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא וכמה זמן את תמשיכי לחכות וכמה אכזבות וכל זה בגללו.
אוף זה שיר טוב...

לפי דעתי...

זה צולם במטרוק, לפי ה-M שם מאחורה.. ואין לי מושג מי צילם, אין לי מושג בכלל מאיפה הורדתי את זה... אולי מהאתר של המועדון. הממ... תעלומה. הילה.

למעלה