לכבאי רמת גן

לכבאי רמת גן

כולם מדברים על תדמית הכבאי אך בפועל עושים להיפך. התדמית מתחילה בהופעה , לראות את כולכם ללא יוצא מהכלל לבושים בבגדי מגן בצורה אחידה תורם לתדמיתנו יותר מכל דבר אחר. המשיכו כך .

זאוברמן

New member
אני מצטרף לדעתו של אבי קורדובה

כל הכבוד אבי אכן תמונות אלו מדברים בעד עצמן אך צריך להפיצם במערכות התקשורת המקומיים והארציים בתוספת פרטי האירוע , נ.ב. דבר אחד אני רוצה להוסיף מבלי כל כוונה לפגוע חלילה במישהוא בתמונה מצטלם גם אחד מהקצינים ללא בגדי המגן וללא קסדה ולכן צריך לקחת לתשומת ליבנו שגם הקצינים יופיעו בלבוש הולם. בברכת חברים גרשון זאוברמן

fireman

New member
עניין ההופעה...

כל מה שנכתב כאן נכון בהחלט...הופעה ייצוגית ומרשימה תתרום רבות לתדמית הכבאים אך כמו שניתן לראות בארץ יש בעיה של כסף....כשאין כסף אין מדים. במדינת ישראל 3 גופי חירום...משטרה מד"א וכיבוי אש.. למד"א ולמשטרה יש מדים זהים בכל הארץ כאשר לכל אחד בהתאם לתפקידו יש מדים מסויימים... לגבי כיבוי אש....לחלק יש טישרטים, לחלק יש חולצות כחולות, לחלק יש חולצות תכלת, לחלק יש מעילי תקיפה צהובים ולחלק יש מעילי תקיפה כחולים... עם כל הכבוד לתחנת רמת גן, היא תחנה שיכולה להרשות לעצמה...מאחוריה עומדת רשות מקומית עשירה שיכולה לזרוק להם כסף ללא בעיה...אך לעומת זאת באיגודים אחרים מגיעים למצבים של שביתות ועיצומים... לצערי גם הנושא הזה כמו עוד נושאים אחרים ובעייתיים מתנקז אל המילה "ממלכתי" ותחשבו על זה

זאוברמן

New member
תגובה לעניין ההופעה

ידידי הנכבד אין היום שרות שאין לו ציוד אישי לכבאי. באשר להמלצתך שיש להעביר את מערך שרותי הכבאות לגוף ממלכתי זאת תפיסה לא נכונה . ראה את משטרת ישראל כגוף רכוזי הררכי ואם תאמר לי שעם יד על הלב שהנך מרוצה מתפקודם אני אומר לך שלא , מדוע אין אנו לומדים ממדינות שיש להם את הנסיון המצטבר ובכל העולם משתייכים רשויות הכיבוי לרשויות המקומיות וזה לא בכדי כי כל רשות מקומית צריכה לאפיין את רשות הכיבוי לפי צרכיה והקשר צריך להיות בלתי אמצעי אלא קשר ישיר לרשות המקומית, בהצעות החוק במדינה שהוגשו עד היום נושא תיקצוב שרותי הכבאות נשארו בעינם כפי שנקבע בחוק שרותי הכבאות 1959 , אז מה הועילו חכמים במעשיהם למעט פגיעה בשכר הכבאים ותניאהם אין שום התיעלות או שיפור המערך,ולכן אל תמהר כל כך לעבור לגוף ממלכתי .

fireman

New member
זה כבר דיון אחר לגמרי

ואני אעשה לו סקר כבר עכשיו... העניין הוא האחידות....ברור שלכל כבאי במדינת ישראל יש ציוד אישי אבל הוא לא זהה בין הכבאים, כמו שציינתי, כל אחד מתלבש עם מה שיש, זה כולל מדי עבודה וזה כולל מעילי תקיפה ומכנסים שאין לכל הכבאים אלא רק לאלו שקיבלו את המעילים הכחולים החדשים...

זאוברמן

New member
תגובה לזה כבר דיון אחר

אני רוצה לומר לך כי הנך טועה גם בארה"ב אין אחידות בלבוש וכולל צבעי הרכבים הם שונים הדבר החשוב שצריך ללכת ממוגן עם מה שיש לך ולהקרין מקצועיות ולדווח מייד על פעילותך לאמצעי התקשורת ואז תקבל את הקרידיט המגיע לך על פעולתך, כי אם תשאיר את הדיווח למשטרה או למד"א הדוברים שלהם לא יעשו לך את העבודה ואת הקרדיט מאותה הפעולה הם יקבלו ואילו אתה תמשיך להיות מתוסכל כי את העבודה אתה ביצעת אך מישהוא אחר קיבל את התהילה. שלום לך ידידי הצעיר

למעלה